Отговори
# 90
Saxophone,анкети с какво свързани? Rolling Eyes

# 91
  • София
Saxophone,анкети с какво свързани? Rolling Eyes

Ами обикновено свързани с това, което най-много ни вълнува момента или какъвто е духа на темата.

Сещам се примерно за анкета за пола на бебето
- бих искала момче
- бих искала момиче
- нямам претенции
- ..
-...

или анкета за казването на близките
- казах на всички веднага
- казах след първия преглед
- казах след като чухме сърце
- ще кажа след 3тия месец
-...
-...

или за симптомите - какви имаме
- никакви
- бол.гърди
- подуване на корема
- подвигане, гадене
- повръщане
- виене на свят
- сънливост
- ...
-..

такива някакви

# 92
  • в Надежда-та
Аз за килограмите не се притеснявам, стартирам от 42кг (толкова бях и миналия път), с първата бременност качих 12кг. не съм се ограничавала от към ядене - каквото ми е на шкембака, това ми е и в устата Mr. Green. Две седмици след като родих се побрах във всички малко по-широки дрехи, а до месец нямаше нещо старо което да не ми става.
За симптомите.....май нямам гърдите ми пораснаха, но вече не ме болят, не ми се гади или повръща, цигарите ги спрях преди 7м. ама минали ден като се изнервих с детето запалих една (не гълтам дима.....то едно пушене....), кафето го отказах без проблем.
Ама ако ви кажа как ме боли кръста ooooh!, чак краката имам чувството, че ми се схващат CrazyВчера се измъчих детето като искаше да бягаме (да се гоним) на площадката ooooh!
За анкетата ми хареса идеята, то сега см на вълна симптоми та мисля, че е удачно последната да пуснем.
Аз днес не успях да ида на лекар, че и съпруга ми изяви желание да дойде, та утре ще е събитието.

П.П. Бургаските мами да имат наблюдение и да са чували нещо за Гамишев (1-ва поликлиника) Thinking, мен към него ме насочиха newsm78

# 93
Привет на всички, присъединявам се и аз към вашия януарски отбор Simple Smile
Терминът ми засега е 17.01, но предполагам, че ще има промяна. Вчера бяхме на преглед и видяхме сърчицето на малката мишка Grinning Страхотно е да усетя тази емоция отново и се радвам, че ще можем заедно да споделяме радостите и красивите мигове от бременността. Благодаря за хубавата тема - оформена е страхотно, а заглавието е великолепно.
Стартирам с 51кг, но предполагам, че и на тази ще наддам много Embarassed ужасно ми се яде от всичко и по много Mr. Green
Хубав ден желая на всички

# 94
Здравейте и от мен... Добре дошла Ариадна ..Hug.Отивам на доктор,...изнервих се след като сутринта ми се обадиха от болницата и за пореден път ми смениха първия час за ЖК...Абе то и тук май шуро-баджинащината е нормално явление,ако продължават така,ще родя без да са ме прегледали  Thinking...Та отивам на часно пак,поне да се успокоя...,расте ли,какво става...За анкетите съм с двете ръце  Hug..изглежда ми забавно да сравним положението си... Laughing bombsчувствам се саманта фокс... Laughing...До после

# 95
Здравейте и от мен!

Аз днес направо не знам на кой свят съм Sad Доки ме прати на изследвания за хормони за щитовидната жлеза и като се обадих да и съобщя резултатите хич не и хареса резултата от TSH SadSadSadSad Бил висок - 3.55..... Като се поразрових и направо ми се дорева  Cry
Някой знае ли нещо повече по въпроса, че до утре (сутринта съм на преглед) съвсем ще съм се побъркала  Cry Cry
много благодаря предварително

# 96
  • Пловдив
nadiag , не се притеснявай, мила! Преди 2 седмици моето беше 5, увеличиха ми дозата на Л-тироксин, отдавна знам,че при бременност се завишава. Не чети какво пише из Интернет, специалист при който ходя, каза, че не стоят така нещата. Ако искаш , пиши ми на лични да не занимаваме момичетата! Още веднъж, не се притеснявай! Веднага ще ти предпишат хапчета и ще падне стойността за няколко дена  Hug

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 16:41 от Lady Guga

# 97
nadiag , не се притеснявай, мила! Преди 2 седмици моето беше 5, увеличиха ми дозата на Л-тироксин, отдавна знам,че при бременност се завишава. Не чети какво пише из Интернет, специалист при който ходя, каза, че не стоят така нещата. Ако искаш , пиши ми на лични да не занимаваме момичетата! Още веднъж, не се притеснявай! Веднага ще ти предпишат хапчета и ще падне стойността за няколко дена  Hug

Lady Guga   Hug   bouquet много ти благодаря за това, че ме поуспокои Simple SmileSimple SmileSimple SmileЩе изчакам да видя какво ще ми каже утре и ако има проблеми, ще ти пиша на ЛС  Hug  Hug
Много ти благодаря Simple Smile    bouquet Нали ми е първа бременност и за всичко се притеснявам  Embarassed

# 98
Сакси, супер е идеята за анкетите!
Аз май последна ще ида на лекар...Още не мога да се наканя...че и мъжо чакам да се освободи...Ще стане като първия път- на ЖК се записах в 3-4 месец...От празници и хойкане(е, и работа) не ни остана време Simple Smile
ПОхвалих ли се вече, че имам зверско гадене? Ужасно е...И отпаднало и замотано...Най ми е добре да си лежа, ама кой ще те остави да лежиш...
Тръгвам, имаме мероприятие Simple Smile ЩЕ разказвам после Simple Smile
До!  Hug

# 99
момичета , кой ендокринолог ви следи. мойто тсх когато разбрах, че съм бременна беше 0.042 и въпреки това мойта ендо не ми спря еутирокса- аз пия 25 newsm78
др седмица пак ще го проконтролирам, че ме притесневат тези толкова ниски стойности, а го смъкнах за 3 месеца от 4.65 с най-ниска доза

днес ми правиха едни вливания - дано този път успея да задържа бебето  Praynig

даже не мога да си представя какво означава нормална безпроблемна бременност без един тон лекарства и инжекции Mr. Green

# 100
леле момичета, никога повече няма да мрънкам защо  нямам симптоми, що не ми се гади, що всичко ми е наред, като прочетох поста на  look_at_me , ми стана много мъчничко. Горе главата, надявам се всичко да е наред с теб- много, много  Hug от мен
nadiag дано и при теб нещата да се оправят, а и понякога човек като много се "информира" в интернет, може да се лудне  #Crazy.
Аз не знам как ще издържа до 08,  когато ми е следващия час при доки и само се моля да видим туп-туп Heart

# 101
  • София
Нощни очи, благодаря ти за прекрасната тема Hug Hug Hug
Сакси, много добра идея за анкетката. ще е забавно Hug
Инка, всичко ще е наред на прегледа Hug
nadiag, стискам ти палци Praynig
look_at_me , миличката ти, вярвам, че няма да имаш проблеми и съвсем скоро ще се радваш на така желаната безпроблемна бременност Peace Grinning
За цигарките-бях страстен пушач преди да забременея първия път. Когато разбрах, изпуших няколко /2-3/ цигари, на другия ден - още една и така за няма и седмица си наложих и ги спрях. Щом аз успях, съм убедена, че всеки го може. По-голям стимул от едно живо и здраво бебе няма! В противен случай, едва ли някога бих си простила. Представях си, ако  му има нещо на детето, как бих се чувствала, само защото аз не съм имала воля да превъзмогна себе си LaughingТова ми даде най-много сили Hug
Затова много воля и сили пожелавам на всички пушачки и знам от опит, че става Laughing

# 102
  • бургас
здравейте момичета аз днес бях на лекар и ми стана малко тъжно защото сърдечна дейност не се видя гледаха ме с коремен ехограф лекарката каза да не се притеснявам отсега но как да съм спокойна след като преживях един мисед втори път няма да го преживея попитах лекарката кога трябжва да отида пак да проверим за сърчице а тя каза че не е много хубаво често да се гледа на ехографа квото било писано...  Cry Cry Cry   следващия преглед е след 1 месец аз просто ще се побъркам дотогава а има и промяна в термина 16 януари от все сърце се моля да изкараме с бебчето бременността Praynig Praynig Praynig

# 103
  • София
клеопатра, изказването, че не е хубаво да се гледа често на ехограф ми звучи много непрофесионално. не е доказана никаква вреда от ехографа нито за бебето, нито за майката. ако се тревожиш, можеш да идеш на друг лекар. но иначе аз не мисля, че имаш повод за притеснение.  Peace
моят лекар преди 8г.с. дори не търси сърце. имам приятелка, която не живее в бг и там преди 9г.с. изобщо не ги гледат с ехограф, освен ако няма кървене или друг проблем.

# 104
  • Варна
Това с ехографите не ми се струва логично. Навремето са снимали бременните с рентген да видят бебето Simple Smile Така съм чувала, не знам дали е вярно Simple Smile
Ако не се вижда с коремен ехограф, защо не изполват вагинален трансдюсер, май така се казваше накрайника.

Look_at_me стискам палци. А за какво ти правят вливания?

Общи условия

Активация на акаунт