ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 34 666
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Деси стиснати палци и от нас.

# 121
Desi06, Гал много добре го е казала за съдбата. Един ден всичко се плаща, за добро или лошо. Дано операцията мине успешно и дано от това изпитание й дойде акъла в главата и осигури на детето си детството, от което има нужда.  Praynig

Еми, хайде, бе душа! Изпопритесних се за теб  Hug Искам снимки Simple Smile

Толо, Раличока и с гипсчето е умопомрачителен сладкиш. Цункай я от нас  Hug

Дидерончо, миличкото Зари се измъчи с тия гнусни болести.  Confused Дано с това се свърши вече, че няма по-отвратително нещо, от това да ти е болно детето.  Hug

# 122
  • София
Деси, стискам палци!!!
Диде, милата Зари Sad. Стига вече болести! Бързо да минава! Сега, като се стопли времето, ще спре да боледува, сигурна съм!

# 123
 Тъжно ми стана като видях Раличка с гипса. Дано поне да не го боли детенцето и крачето бързо да се възстанови Hug
Диде, много лошо е това с болестите.  Hug от нас и кураж, не се притеснявай да искаш помощ от близките си. Хич не е лесно в твоето положение Flutter
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за сестричката на Деси и от нас!

Да ви покажа, как нашата клю клю реши да се вози, за да следи разговора ми с една друга мама днес hahaha
Закопчана през кръста беше и пак се обърна малкият дявол Whistling

# 124
Дидерончо, ние имахме същия проблем с Гого, когато беше на 2 години. Тогава му поставиха диагноза бронхиална астма на алергична основа. Диспансеризираха го и около 2 години бяхме на Сингулер. Правихме кръвни тестове, които не показаха кой знае какво, но Сингулера помогна. Тогава го водихме само при алерголог, понеже така ни опътиха, но е трябвало да го заведем при пулмолог. Когато го заведохме при такъв, а това беше преди година някъде, той категорично отхвърли тая диагноза, каза че това са били някакви бронхиални спазми и ако пак се получат да го водим направо при него. Та мисълта ми от цялата тази тирада, която написах е, ако бронхите са вече 2-3 един след друг, заведете Заринка при пулмолог. Имате много добър такъв във София - д-р Куфарджиева. Мога да ти дам координати, ако искаш.
Креми, ще съм ти много благодарна, ако ми изпратиш телефон на тази докторка! Ние водихме Зари при трима и тримата казват различни неща и различно лечение! Това е втория брохиолит, като първият го лекувахме цял месец, след това направи няколко асматични спазъма и сега пак е много зле! Благодаря ти!   bouquet

Благодаря на всички за подкрепата и разбирането, наистина е ужасно да ти е болно детето. Прегръщам ви!  Hug

# 125
Диде, на мен  Рая ми беше така цяла зима, аз и преди съм писала, че изпихме почти цялата гама антибиотици, предлагани на пазара за кашлица, накрая я заведох в Центъра по муковисцидоза, при д-р Уливинов- диагнозата беше нещо от сорта на свръхчувствителни бронхи или нещо такова, не астма, не алергия, изписа ми едни капки, които се  правят плюс сироп за кашлица и Вентолин и да чукам на дърво оттогава Рая не съм я чула да прокашля дори( моля се на Господ да е така за по-дълго, че напоследък всеки път като кажа, че децата ми са добре и здрави, някое се разболява, даже вече не прибирам лекарствата, от суеверие съм ги оставила отгоре на шкафа Sad) Миналата седмица водих и Борко, защото и той ми прокашля сутрин, но при него май май нещо алергично  ще се окаже, защото не се повлиява особено от лечението, което му назначиха, ще видим, пак ще ходим на контрола сигурно другата седмица.

# 126
Дидерончо, имаш поща  Peace

# 127
Креми, много ти благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

Еми, на теб също!  Hug

Дано вече да не боледуват дечицата!

# 128
Много ви благодаря за стиснатите палци Hug Hug Hug минала е операцията и утре ще чакаме новини.Засега всичко е наред Peace
На всички болнички бързо да се вдигат на крак и да няма повече болести Praynig

# 129
Ох, милата Заринка  Sad ! Диде, дано да се оправи бързо детенце  Praynig !

Деси сестра ти има и моите стиснати палци.

Толо, много бял този гипс ми се струва. Някоя рисунчица добре ще му дойде  Simple Smile .

А по ромската тема ще ви разкажа какво се е случило на една колежка.
Детето и беше на две годинки и половина и от около три месеца ходеше на ясла, където естествено има и ромчета. Та вечерят си те, както всяка вечер, обаче хляба свършил и малкия най-спокойно казал:
- Мамо, нанай моро (няма хляб).
 #Crazy
Няма да ви описвам в какъв шок беше.

# 130
  • София
Детето и беше на две годинки и половина и от около три месеца ходеше на ясла, където естествено има и ромчета. Та вечерят си те, както всяка вечер, обаче хляба свършил и малкия най-спокойно казал:
 #Crazy

Laughing Laughing Laughing

# 131
  • Пловдив
 #Crazy

ами за мен е съвсем нормално това да се случи,имайки предвид средата на детето и децата колко бързо учат

до 3 клас учих в циганско училище /от 25 деца в клас има 5 българчета/
та моя милост си праскаше циганския като втори майчин
нашите се притесниха доста и ме преместиха от 4 клас в друго училище  Joy

аз имам обаче хубави спомени-децата са си деца и не сме се деляли.имах си приятелчета циганчета и си бяха ОК

# 132
Ами и ние се посмяхме с другата колежка, щото няма лошо да знаеш чужди езици  Mr. Green , ама на майката не и беше до смях. Още повече че си пада малко расистка.
А при нас работят доста роми, които не са никак лоши.

# 133
  • Пловдив
Ирисче,нормално е на майката да й стане кофти.То и нашите се скофтиха,но не знам какво са очаквали като ме пуснаха в циганското училище-може би да научи английски език  Joy

# 134
Мацки, почерпката днес е от мен:

Не съм Ашли, ама годините са верни. "... Вчера ли бяхме на 22..." Simple Smile

Моята Хилендара вчера вечерта чуден армаган ми спретна - първо посещение в спешното. Никой не разбра как, играейки си седнала на пода до стълбището, успя да си цапне главата в ръба на едното стъпало и да си произведе 1,5 см. раничка. От там личната лекарка (извадихме я от конференция жената), тя лично ни съпроводи до спешното, вдигна на крак всички, извика от вкъщи един много внимателен хирург и за щастие се оказа, че няма нужда от шевове, само лепенки за аркади. Детето беше герой и въобще не плака, за разлика от майка си, която се изложи като кифла. Сега щерката ходи като терминатор и пет пари не дава, че е ранена. За капак в паниката си вчера забравих да й взема якето и сега имаме леееки сополки, само колкото да не я оставят да спи. Така че днес рожденния ден почна преди 5 сутринта Simple Smile

Пак е бил малкия дявол, де. Пу, пу.

Момичета, по-късно днес ще ви пратя сметка за капарото за хотела. Слънчев ден!  Party

Общи условия

Активация на акаунт