ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 34 668
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Малеее, Мартеничке, ти си била много млада, бре! Звучиш доста по-мъдра от 22... Simple Smile Да си жива и здрава и все така смела и готина!

# 136
Марте, !!!!

Да си жива здрава, мн щастлива ,обичана майка, съпруга и приятелка!

# 137
 Марте,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве и да си останеш винаги толкова слънчев и борбен човек!
За малкото геройче-много целувки!  Heart Eyes А на теб-честито ти първо "бойно кръщение"... Laughing Когато Боян го шиха на 1 годинка,докато се тресях пред пирогов и си представях драмата вътре,се зарекох,че второ дете-никога! Мислех си,че не мога да преживея този стрес,умножен по две...А виж какво ми дойде до главата... Laughing

# 138
Здравейте!
Опитвам се да прочета всичко написано дотук,но ми е доста трудно да изчета всичко.Пък и онзи ден,след като ви писах,компютъра ми пак нещо се прецака и пак го носихме на поправка...Само ядове тези дни.
Както и да е.Вече всичко му е наред и се надявам да бъда по-редовна.Едва ли ще мога да коментирам всичко,което сте изписали през последните една-две седмици,затова се надявям да не ми се сърдите /много/ Embarassed А аз ще се опитам да прочета поне повечето неща и да коментирам..Да не звучи като оправдание,но се надявам да ме разберете..Почти по цял ден сме навън,а когато не сме навън сме в спалнята и не мога да оставя малките,защото постоянно лудуват...Няма ден,в който да не са без рани някъде..Онзи ден Наско се удари /или беше ударен..така и не разбрах/ и от носа му шурна кръв.Поду му се лекичко отстрани и му стана син..Не му е счупен,защото не го боли,пък и вече се пооправи.Преди седмица пък Жорето си ожули здраво колената...Това е само част от картинката.Просто няма ден,в който да не се случи нещо.Даже вече започнах да свиквам Laughing
Сега съм ги оставила сами в спалнята,за да мога набързо да ви пиша и чувам как се гонят,отварят гардероба,пищят и очаквам скоро да има затиснати пръсти или нещо подобно ooooh!
Жорето се опитва да говори "като големите" и  повтаря всевъзможни думички,които чува от нас..Много е смешен Laughing Наско е по-мълчалив,но за сметка на това много добре знае кога да каже "мама,ам-ам" Laughing

Иначе няма нищо ново около нас...Здрави сме,пу-пу..Аз съм вече с къса коса,но нямам хубава снимка,за да ви се покажа.

Честит Рожден Ден на вечно усмихнатата Мартеничка! Да си здрава,още по-весела и стократно по-щастлива Марте Hug

Толо
и аз видях Раличка..Миличката...Боянчо как реагира като я вижда така? Мъчно ли му е?Обгрижва ли я?

Пускам ви сега няколко снимки от последните дни..Останалите повечето от вас сигурно сте ги видяли във ФБ.

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛ И МАРТЕНИЧКА! ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, МОМИЧЕТА!

# 140
ГАЛ,МАРТЕ бъдете здрави и много щастливи,обичайте и бъдете обичани.

Диде, край нямат и твоите неволи,дано по-скоро се оправи Зари Hug
Ками, голяма сладурка е Сияна,клю-клю Heart Eyes
Десита, страхотен бонбон си имате Heart Eyes
Силве, раздвам се ,че Раличока добре приема тежкия и гаден гипс,мъжка девойка си имате Hug

Деси06,миличка аз чак днес прочетох за сестра ти,дано да няма последици от операцията и се възстанови,а ако имат нужда от нещо насреща сме,те в София ли са?

Ирисче, милата ти приятелка,аз нямам никаква толерантност към ромите,не интеграция им трябва,а друго нещо.Няма да се паля,че ще кажа гадни думи #Cussing out

Момичета,не знам кога минава това време,след 2 дни и вече ще съм в 7месец Shocked.Мая все по осезателно реагира на бебета и след като е видяла такова ми сочи корема Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСега даваха репортаж от Майчин дом при Гала и тя така крещеше всеки пък щом покажеха едно плачещо вързопче Heart EyesОх искам вече да сме четирима Grinning

Вержи,честита ти нова прическа.Много са пораснали Гошето и Насето Heart Eyes

Хубав ден на всички ви желая  bouquet

# 141
Честит рожден ден на Мартеничка и на Гал! Много щастие и здраве!

Диде, милата Зари. Водете я на Пулмолог, както казва Креми,че не е добре толкова скоро пак бронхиалит. Ралица всеки път като се разкашля и давам и противоалергичен сироп, за да не го повтори. Докито казва,че веднъж направят ли,често се повтаря. Нацелувай я от нас и скорошно оздравяване. Hug

Мартеничка, герой е малаката Дара. Много  Hug от нас.

Деси, как е сестра ти?

Вчера Ралица извика съседчето (на 2 год.) да си играят и като се прибра Жоро така се забавлява с двете,че накрая отсече - "Ами, то май не е лошо да си имаме две деца newsm78". Досега беше категоричен, че не иска второ, но като ги вида как се прегръщат и гонят се размаза от кеф. Сега трябва да викам по-често момиченцето, за да се навие и той по-лесно.

Утре сутринта потегляме към морето - дано издържи в колата някак си,че много не се кефи да пътува маймуната.

# 142
Ами как сега ще си поделим деня с Мартеничката не знам  Mr. Green Имам си астрална близначка  Heart Eyes Hug

Днес и аз черпя с много усмивки, целувки и по чаша радост за късмет  Hug

Марте, а на теб пожелавам много здраве и силна мъжка подкрепа, а оттам насетне само големи постижения, смели мечти и много дързост  Hug

Моля се на Господ да е така за по-дълго, че напоследък всеки път като кажа, че децата ми са добре и здрави, някое се разболява, даже вече не прибирам лекарствата, от суеверие съм ги оставила отгоре на шкафа Sad)

Леле, леле, аз мислех, че съм единствената луда, но се успокоих, че не съм сама  ooooh! Hug Аз също държа лекарствата отгоре на шкафа  ooooh! не смея да ги прибера  Embarassed Rolling Eyes и като ги прибера....айде наново  Embarassed Embarassed Embarassed

Фоксунке, ти що така се оправдаваш, а  Wink Когато смогнеш, тогава пишеш  Hug Важното е всичко да е наред и отсъствието ти да е само поради хубави ангажименти  Simple Smile

# 143
  • София
Честит рожден ден на Гал и Мартеничка!Бъдете все така усмихнати и весели, нека само здраве и хубави моменти ви съпътстват!

# 144
Честит рожден ден на Галчето и Мартето.
Пожелавам ви много прекрасни моменти, които да изживеете с любимите си хора.

Диде, съжалявам много, че трябва да преминеш през всичко това. Много добре те разбирам и стиксма палци скоро всичко да приключи.

Еми, добре си се завърнала. Време беше да се разпишеш  Naughty
Ние също водихме Йоан при Улевинов и си мисля, че тия капки ги изписва на всеки и лекува всичко с тях.

Деси, стискам палци на сестрати да се възстанови бързо. Как е тя днес?

Марина, лек път и приятно изкарване на моренцето. И дано Раличка не създава проблеми в колата.

Толо, а вие как сте?

Миме, скоро ще сте четирима. Има 2-3 месеца, хей сега ще минат. Ти 7 изчака, пък какво остава за 3  Simple Smile

Някой може ли да ми каже на какво може да се дължи обилното потене. От както се разболя Йоан започна много да се поти докато спи. Когато стане от сън целият е подгизнал , а бодито и пижамката са за смяна. Същото нещо се случва и в яслата. Всяка вечер ни връщат по едно мокро боди.
Сега пак сме със сополи и си мисля , че причината е точно тази.
А може и от зъбки, защото в момента избиват и четирите кучешки и е някакъв ад, лиги, лиги.

# 145
Марте, Гал,
Много здраве и късмет ви желая!

Ванеса е с темперарура от сутринта  Confused

# 146
  • в сърцето на един мъж...

Гал, Мартеничка, честит рожден ден! Да сте живи и здрави и много обичани!
Стиснати палци и за сестричката на Деси Praynig

И малко лято от варненската група Wink

# 147
Гал,честит рожден ден и на теб! И към теб отправям същото пожелание като към Мартеничка Hug

А и да се оправдавам и да не се оправдавам,положението няма да се промени скоро.Все по-малко време имам да седна на компютъра от както времето се оправи...И ми е тъпо така,защото пропускам много ваши постове и после не съм в час.
Миме,всеки ден мисля за тебе и за коремчето ти,да знаеш...Имаме една много близка приятелка,на която термина й е 10 дни след твоя и затова постоянно "си ми пред очите" Laughing Всеки път като видя нея се сещам за тебе.

А вчера пък трябваше да се родят близнаците на една моя много близка приятелка,за която съм ви писала.Забременя след 7 опит ин-витро..Дали няма да я поизчакат още малко newsm78 Нямам търпение да си роди момченцата живи и здрави и да си ги гушне така,както си е мечтала близо 15 години Heart Eyes

Деси и аз прочетох за сестра ти. И аз съм за максимата "всичко  рано или късно се връща",но не мисля,че трябваше сестра ти да преживее точно такова нещо,за да "й се върне"  Sad Затова се радвам ,че операцията е минала успешно и се надявам занапред всичко вече да е наред...

# 148
Мартеничка, Галче,  
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! От сърце ви желая здраве, много усмивки и безброй сбъднати желания!!!

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 15:27 от 4erveno6iika

# 149
  • Велико Търново
Марте, Гал, Честит Рожден Ден!
Да сте живи и здрави, усмихнати и щастливи, обичани и обичащи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт