Честит празник на малки и големи днес!!! Повече усмивки и никакви сълзи в очите!

закуската и скромна почепка за нашата годишнина от 2 години с милото 
Коте, грешката е вярна, но поправима
Цвети, честити 6 години брак!!! Още многоооо по- толкова

закуската и скромна почепка за нашата годишнина от 2 години с милото 

Слагам я да яде и се започва ненормално тръшкане, рев, писъци, ръкомахане, самозащита.... докато й набутам първата лъжица /хранта май няма значение каква е/ и после си отваря устата пожелание и с кеф.... но това в началото е направо побъркващо - изнервя ме всеки път... 
и я питам "за какво точно да се приготвите? за оня свят?"
Слагам я да яде и се започва ненормално тръшкане, рев, писъци, ръкомахане, самозащита.... докато й набутам първата лъжица /хранта май няма значение каква е/ и после си отваря устата пожелание и с кеф.... но това в началото е направо побъркващо - изнервя ме всеки път...
Я кажи ти сега напусна ли или си в майчинство? 
И аз мн се изнервям с тези безотговорни баби и родители. Оня ден разправях на нашият тати, как един баща вози детето си на не повече от годинка и половина, две - право, м/д двете седалки.
Познайте къде ще отидете въпросното дете, ако баща му набие рязко спирачки.
Вярвам, че този период ще отмине, защото в яслата или детската никой няма да ги моли с лъжицата и ще стоят гладни 

.А ние с Маги чакахме на пешеходния светофар да минем.Направо истинах да не се завърти и към нас.

Явно Бисептола действа.
, пък било то и до магазина.
На малките здраве и късмет, на големите голям берекет

Препоръчани теми