ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 34 663
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Хелоу,върли гърли Hug

Аз преди близо седмица тъкмо се наточих да пиша и да чета,за да съм в час с вас ...и то взе,че ми изчатка монитора Sad Както и да е.След 3 дни наши приятели ни дадоха техния,докато оправим нашия.И аз вечеее..дива и щастлива ...имам си пак компютърче..ала -бала...Напразна радост...и компютъра ми се беше развалил междувременно,вероятно от едно внезапно спиране на тока....Полудях #Cussing out Ама вече ми мина.Имаме си нов-стар компютър-с нова дънна платка.На моя точно тя му беше прецакана и се наложи да ми направят нов компютър със здравите части от моя.Новичкия ми е фурия,ама ходих като болна почти една седмица Laughing Голям наркотик е тоя интернет,ей....

Почти не съм чела назад.Всйщност прочетох,но много набързо и нищо не запомних Blush .Вие бая сте изписали ooooh!
После ще се включа пак,че сега нямам много време.Но иначе съм безкрайно щастлива,че пак съм тук,въпреки че май не съм липсвала особено Laughing
Е,за сметка на това вие пък ми липсвахте и вече нямам търпение за срещата Mr. Green

# 91
  • София
Силве, това е ужасно! Аз бих им разказала играта на ония некадърници в Пирогов! Ако бяхме в бяла държава, щеше да можеш и да се оплачеш, и да ги осъдиш... Много се радвам, че няма трайни поражения. Горкото детенце, какъв герой е...

Миме, ти ме разби! "Мамиии, даааай"! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Наде, пусна ли поръчката?

Ние бяхме в Дъ Мол Laughing след 20:00 да празнуваме деня на ДЕТЕТО ТЕОДОРА. Гледахме Робин Худ, беше готино.

# 92

Ние бяхме в Дъ Мол Laughing след 20:00 да празнуваме деня на ДЕТЕТО ТЕОДОРА. Гледахме Робин Худ, беше готино.
Само така Доре!

Баща ми ми прати тази статия за първи юни - леко депресарска:http://lambo.blog.bg/politika/2010/06/02/no-comment-bravo-ani-bravo-colova.555627

# 93
Ох не мога да се сдържа и да не напиша мнението си за тази статия.
Браво на този който я е написал!!!!!!
Но за съжаление не ние сме хората които трябва да я четат.Защото вчера се почуствах толкова зле в Южния парк(там беше бъкано от цигани).Чак ми стана неудобно и вместо да си разхождам детето и да съм спокойна са наложи да се преместим от парка #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out заради тяхното присъствие навсякъде.Не представа си нямате колко се ядосах,вместо на тях да им е неудобно ние се съобразяваме с тяхното нахално,отвратително,нагло и незнам как още да го нарека държание. #2gunfire #2gunfire #2gunfireНе никога няма да се оправим,даже те ще станат повече и ние ще се превърнем в малцинство.Защото ние раждаме по едно макс. две деца а те нямат спирка.Мога още да пиша,но няма да развалям темата.Ама много се ядосах smile3515 smile3515 newsm66 newsm66 newsm66

# 94
Абсолютно съм съгласна с Нелинда !!!!!
Трябва да има повече хора , които да пишат така , а не само да ми правят филми за "горките" , "онеправдани" цигани !!!!!!

# 95
  • Пловдив
Статията не е лоша и има много истини,но това не е вярно

4) Допълнителни 24,15 лв. към детските от 35 лв., така че общо да са 59,15 лв. И отново на тези пари имат право само "самотните" майки, тоест циганките.
5) 78 лв. месечно за самата "самотна" майка - тоест циганката. Но само през първите 3 години на детето ! Обаче докато изтече този срок тя ражда друго, и така си продължава тези 78 лв. поне 20-30 години напред !

сигурна съм,че автора е наясно с това,но го пише,за да има по-голяма тежест

от две години няма такива допълнителни парични помощи

самотния родител ползва евентуално половин такса от детска кухня и градина
но аз лично не съм виждала циганчета на кухня и градина,така че ....

# 96
  • София
Да, Елфи, свидетел съм как журналистите го правят това.

# 97
  • Пловдив
Да, Елфи, свидетел съм как журналистите го правят това.

да,и аз съм била свидетел

нарочно е преувеличено

# 98
  • пак там
Елфи, една позната работи в детска градина в Дружба и твърди, че при тях имало много циганета, при това влизали с предимство.

# 99
  • Пловдив
РИСЯ,какво предимство ползват,знаеш ли?

# 100
  • пак там
Не съм много сигурна, ще поразпитам по-подробно, но доколкото разбрах - първо, влизат без ред, и второ, май таксите им са по-ниски, ако изобщо плащат. Но ще проверя.

# 101
Добро утро!!!
 Днес се събудих в 6 без 15 и пържих мекици, сервирам виртуално и на вас. Тези не са от моята партида Joy

Да споделя изцепката на едно циганче, като става дума за тях. Преди няколко дена сме двете със Сияна в близкият парк. Аз си шия, а тя се върти около мен с количката. След малко през две пейки от нас идват тумба циганчета. Викат, крякат и след малко чувам едно  Thinkingот тях да казва на другите - " Мале, какво бяло бебе, а пък майка му шие Joy Joy Joy" И прибра мамата гоблена и реши да изчезне от парка преди да са нападнали бебето...

Гледайте какво става в супермаркета на гарата, като им пуснат помощите. Карат ги първо да си вадят бележка от банкомата с наличната сума в картата и с нея  отиват на касата #Crazy Повечето не могат да си въведат пина и дават листче с него на касиерката. Чудо са  Rolling Eyes

Приятна закуска и разходки днес! Hug

# 102
 Добро утро!

Ние посвикваме с гипса.Ралица даже усвоява нов начин за придвижване.Ядосва се само от време на време като реши да се изправи и усети,че няма опора.Но като цяло-май ще ги преживеем тези три седмици!

Ками,кой знае какво са си мислели тези циганчета... Laughing Такова бяло бебе-цяло богатство,а майка му шие ли шие..работи... ooooh!

# 103
  • пак там
Ками, завиждам ти! Аз със моя терминатор вече мога да гледам гоблена само отдалече... Всъщност комбинацията Енчо + превод в последно време ми оставя едва 3-4 часа за сън на ден и дори и да подхвана гоблена, най-много да заспя над него  Mr. Green

Толо, споко, ще минат! Децата лесно се нагаждат към обстоятелствата.  Hug

# 104
Добро утро  Hug

Толо, да я нацелуваш Раличка по гипсираното краче  Heart Eyes

Темата за "малцинствата" много интересна и деликатна. За тях и водата, и тока и всичко е природна даденост, която не бива да се плаща и една огромна част от проблемите със загубите на вода по водопроводната мрежа в София идват от техните квартали.

Общи условия

Активация на акаунт