ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 34 667
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, приети сме на ясла  newsm44. Преди малко се е обадила директорката на милото. Така, че на есен - с песен.

толо, да я цункаш Раличка по болното краче!  Hug

Ванеса от сутринта се е развихрила с количката за кукли, обаче нещо не търпи бебета вътре. В момента разхожда един пистолет на батко си. Слагам и бебе, тя го изхвърля веднага  Crazy

# 106
kremucka честито!

По този повод да питам Ивето, какво стана с 69-та? Излезе ли класирането?

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Пате, донесох ти пастата - ще пращам пакет на една приятелка до София и ще го сложа вътре. Ще ти пиша после къде и как да се намерите с нея, за да я вземеш Hug

# 108
Абе, Галл, и за мен са природни дадености и хич не искам да ги плащам, ама плащам, нали ще ми ги спрат иначе. А на тях що никой не ги спира? Аз в скоро време очаквам да ни въведат данък и за слънчевата светлина че нали болшинството фотосинтезираме вече...
През 2004 като раждах Калина тъкмо бяха въвели правилото, ако имаш пропуснати здравноосигурителни вноски да си плащаш за раждането. Мъжа ми 3 пъти го разкарваха до тогавашната ми гинеколожка, че нещо не беше наред с документите, които доказваха, че нямам пропуснати вноски. А циганките ги приемаха ей така- на разноски на държавата. Не искам да ме разбирате погрешно- сестра ми има две приятелки циганки(от Спортното и от университета), аз съм седяла 4 години на един чин със съученик-циганин (е, тогава даже не знаехме, че е циганин), в блока ни има циганско семейство. Но това са хора, които никога не са живели в гетото, които работят, децата им учат, плащат сметки, данъци и т.н. Е, значи можело. А другите се оправдават, че такива им били обичаите.
Толо, горката адашка! Тия лекари са направо за бой!  #Cussing out

# 109
Цвети, абсолютно те подкрепям  Confused Мой приятел (най-добрият ми приятел до ден днешен) също се числи към тая група, но го обичам силно, него и цялото му семейство. Те, ясно че са работливи и интелигентни, баща му даже беше педиатър, Бог да го прости човека, но те са и много добри хора, толкова човечни други не познавам, такова им е възпитанието. Но това са единици, за съжаление  Confused Мъчно ми е, че точно тези единици пък страдат жестоко от дискриминацията, която е неявна, но съществува както за работа, така и в живота въобще, ама какво да се прави. Но тези гета, полудявам просто  #Cussing out #2gunfire, защото са мърляви, мързеливи, но точно те са толкова светнати във всички възможни блага на социалната ни политика, че чак недоумявам как се ориентират толкова добре  ooooh! особено пък в родилното, малеее, аз нали си полежах прилично с тая бременност, е, нагледах се привилегиите, които им се отдават  Crossing Arms

# 110
Здрасти, мацки Wink
Не съм писала от цяла вечност, дано не сте ме забравили Simple Smile Е, някои от вас със сигурност не са ме забравили Heart Eyes
Въобще не съм в час, не съм чела темичките назад, а пък и със сигурност няма да успея Rolling Eyes Ние сме добре, растем, дивеем, ядосваме мама, инатим се, проявяваме характер и всякакви други екстри, от които аз съм  #Crazy горе-долу почти изперкала вече Shocked
kremucka честито и от нас!!
Силве, какво се е случило с Рали, милата душичка Cry а за Пирогов не ми се говори, бомба за тях, по-голяма ако може #Cussing out
Марте, приказката е верно гадничка, ама за съжаление е ужасно достоверна Tired
Целувки на всички, ще гледам да съм по-редовна, а довечера ще се постаря да кача някоя и друга снимка  love001

# 111
Момичета,здравейте Hug
Съжалявам че аз напоследък само с оплаквания ви занимавам..но искам да ви помоля да стискате палци днес и утре на сестра ми приета е по спешност в болница с болки от дисковата херния и се установи че има засегнат нерв на гръбнака и се налага спешна операция.Моля Бог да и помага и да може да се изправи на крака,доктора не е бил много  обнадежден какво ще стане,ще може ли да върви  или не.Моля ви за стиснати палци..Благодаря ви

# 112
Деси, доста е жестока съдбата към твоята сестра Sad Стискам палци  Praynig

Еми, видяхме ви на какъв хал сте  Whistling Joy Mr. Green

# 113
Деси, стиснати палци и от мен Praynig
Еми, видяхме ви на какъв хал сте  Whistling Joy Mr. Green
А, кво ще кажеш Wink после що не пиша, ми то кога да стане това с писането Shocked абе да са живи и здрави, другото ще го преживеем Simple Smile

# 114
Момичета,операцията е след 30 мин..много ме е страх...много Cry

# 115
Кремуцка,честито!

Деси,стискам палци много силно! Дано всичко мине леко и успешно.

# 116
Деси всичко ще мине успешно.Вярвам във това. Hug Hug Hug newsm10

# 117
Здравейте, момичета!
Нищо не съм чела от 10 дни, минавам само да ви кажа, че Заринка пак е с бронхиолит, пак сме на инхалации през 1 час, пие антибиотик и урбазон и правим много промивки на нослето! Трети месец боледува и вече нямам сили и нерви....  Confused

Деси, всичко ще мине бързо и успешно, стискам много палци  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Връщам се да чета за крачето на Раличка и дано да няма лошо новини! Дано всички дечица да са здрави!  Praynig

# 118
Здравейте, записвам се на бързо на 8-ма страница чак..
Ето ви линк към снимките от фото сесията на Мира, които бях обещала http://www.facebook.com/profile.php?id=1783475757#!/album.php?aid=26878&id=1783475757&ref=pb  Simple Smile

# 119
Деси, стискам палци всичко със сестра ти да мине успешно и дано най-накрая се кротне, че и нейната не е лесна. Чакаме вести как е минала операцията.

Другото Деси, много са ви хубави снимките. Много е чаровна малката Мира.

Дидерончо, ние имахме същия проблем с Гого, когато беше на 2 години. Тогава му поставиха диагноза бронхиална астма на алергична основа. Диспансеризираха го и около 2 години бяхме на Сингулер. Правихме кръвни тестове, които не показаха кой знае какво, но Сингулера помогна. Тогава го водихме само при алерголог, понеже така ни опътиха, но е трябвало да го заведем при пулмолог. Когато го заведохме при такъв, а това беше преди година някъде, той категорично отхвърли тая диагноза, каза че това са били някакви бронхиални спазми и ако пак се получат да го водим направо при него. Та мисълта ми от цялата тази тирада, която написах е, ако бронхите са вече 2-3 един след друг, заведете Заринка при пулмолог. Имате много добър такъв във София - д-р Куфарджиева. Мога да ти дам координати, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт