Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 858
  • 111
  •   1
Отговори
Честит празник на всичките ни прекрасни дечица! Да са ни живи и здрави! И все така да изпълват живота ни със смисъл и светлина! Да са много щастливи и да продължават  да ни учат да бъдем по-мъдри, по-щедри и по-добри! Heart Eyes

Честит празник и на всичките ни ангелчета! Дано е красив празникът им днес  там, където са сега!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:56 от svetlana_78

# 1
Честит празник на всички дечица,да са живи,здрави и много усмихнати.Честит празник и на всички наши малки ангелчета Heart EyesЛипсвате ни.........

# 2
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ АНГЕЛЧЕТА Hug

# 3
  • на дъното
Честит празник мили дечица!Нека да растете много здрави и щастливи! Heart Eyes

# 4
  • Варна
Честита ни нова тема. Нека я напълним с радостни новини.

# 5
Честито бебенце и тук на Кенга! Честит и здрав да расте така чакания Константин!
 Heart Eyes
Дано в този месец се случат чудеса за всички, които имат нужда от тях!   bouquet

# 6
 Хубав месец на всички! Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от нас!

# 7

..само където е доста хладничко ...... Grinning
Желая на всички само положителни емоции през юни!

# 8

..само където е доста хладничко ...... Grinning

Аааа, не така песимистично! Аз съм заръчала да се оправи!  И това време си има своите положителни страни.Нама по-голяма радост за децата от скачането из локвите. Като море си е направо.По тази прична оставям дори Дари да им се порадва. Mr. Green

# 9
Хубав месец на всички и само положителни емоции  Hug

# 10
  • София
Кенга,(с малко закъснение) искам да ти пожелая да ти е жива и здрава рожбата, само щастие да ви носи.

Хубав месец и само хубави емоции за всички ни, не само през този месец.

Аз се каня да пиша от една седмица поне, но нещо не ми се отдава, защо ли?!  Mr. Green
Ние уж сме добре, но Мина ми изкарва някакви сополки гъстички, от болницата си ги влачим,
но вече почвам да се подразвам, дано не се налага да пием хапове по случая, че така
ми писнаха тези неразположения вече.
Лорка да чукам на дърво също е добре, пу-пу, мисля да я пробвам другата седмица с яслата,
като тайно се моля да не довлачи някой вирус, от който да страдаме всички.  Praynig
Иначе адаптацията мина успешно, Мина няма проблеми с това къде се намира, и тя като
кака си има да пътува(да сме живи и здрави). Дори сега сме на село и нямаше проблеми с предвижването до тук,
дори днес се запознахме с капките , които се сипят от небето и ни мокрят лицето.  Simple Smile
Кака Лорка се радва много на бебето, не спира да я целува. Честно казано, мен не ме е целувала
толкова за целия си съзнателен живот.  Crossing Arms   Но има и една нервност откакто се е върнала
от болницата. Може би и се е насъбрало, болницата без мен, появата на Мина, станала е една
ужасна, особено в началото като си я взех от болницата,то не е мрънкане, тръшкане, иска само
на нея да и се обръща внимание, сякаш си имам друго дете,ужас. Дано не продължи дълго време тази криза,
че не знам от къде ще събера силички.

Исе, как сте вие?

# 11
Ритко, ааа, не давам вече да говориш за болести.  Naughty Забравяйте ги. Реакцията на Лора е съвсем нормална. Просто се иска веме. Все пак до момента тя е била пълновластна господарка на сърцата ви. Нацелувай двете кукли от мен. И да знаеш, че не съм забравила какво обещание си ми дала за  след като родиш.  Wink

И Дари ми е със сополи.  Crazy Което обаче не му пречи да беснее.

Момичета, имате поздрави от Hriska- . Каза да предам, че не ни е забравила.

Днес в Карлово беше пътуващото градче на Милка. Водихме децата и беше забавно, само на Дари накрая му писна.

# 12
  • Талант на 2012,2013 г.
Пожелавам топъл и слънчев юни на всички деца и майчици... Море...планина...е, някой пък ще прави ремонт, ама така е... живот!!! Hug

# 13
Весел и топъл месец на всички ни ,днес моят любим пораства с още една година ,да ми е жив и здрав ,така че почвам да се приготвям за вечерта ,има и какво да се оплача ,ама стига за тези болести ,че вече Аман от тях.УТРЕ ще ми мисля ,днес съм го отдала на купон и пазаруване,а от другия месец месец почвам да правя деца ,дано стане де ,и леки ремонти също ,каквото се сетите всичко ми е на главата ,нямам време за нищо ,но редовно ви чета всичките ,има и нови попълнения ,което никак не   ме радва ,всичките ви прегръщам до една  Hug Hug Hug

# 14
  • на дъното
Много ни е запустяла темичката дано е за хубаво.Аз нещо нямам настроение Sad много нови попълнения има а това не ме радва.
kroelahai стискам силно палци
Светле Hug Heart Eyes
rit@_zit@,KikiNiki целувки на дечковците.Така искам и аз Дени да не остане самичък,но при мен е много рано да се мисли за 3 бременност като се има предвид,че съм била и двата пъти с секцио,но има време ще съм дърта майка Mr. Green
Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт