Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 858
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
 fingerscrossed  Hug

# 106
  • София
ее Ритка,айде вече стига с тези болести покрай вас.Милата малка душа,да се оправя бързо ! Praynig Hug

# 107
Ах, Ритко, направо вече не знам какво да кажа.  Sad Наистина е време  да се приключва с тези ядове. Бързо да се оправя мъничката душичка, а на мама - силно гуш от мен, че вяравам й е много трудно.  Sad  Hug
Кураж, другарче!  Hug

# 108
  • Варна
Ритко дано бързо се оправи бебка и да си се приберете вкъщи.
Бързо оздравяване пожелавам на всички болнички и дано ви подминават вирусите.

# 109
  • София
Смени някой ден лентичката за бременеене.  Heart Eyes

Опитах вчера да я махна лентичката, но с този интернет , който уж трябва да хваща навсякъде (рекламни глупости), не успях да влезна в профила си.Вече не съм бременна в 11 месец.  Joy

Хубави са новините от сутрешната ни визитация, докторката каза, че това дробче не било същото като вчерашното,та живот и здраве в петък ще ни пуснат да си ходим вкъщи, дай БОЖЕ! Но е кошмарно да си гледаш малката душица как се мъчи, като се закашля не може да спре, от храчки се дави, и като не може да ги изкара по друг начин повръща цялата си манджа върху мен. Хайде няма дави обяснявам чак толкова подробно да не вземе някой да си върне закуската или обяда.
А времето е просто прекрасно, поне не плуваме в собствен сос,и влиза въздух в стаята.  Simple Smile
Светле, не знам колко философски трябва да мисля миличка,ако имаш напредък сподели безценния си опит, моля те.  Grinning
Гушкаме ви всички.

# 110
Светле, не знам колко философски трябва да мисля миличка,ако имаш напредък сподели безценния си опит, моля те.  Grinning

Нямам напредък.  Confused Умувам го, опитвам се да мисля положително, да си давам кураж,ама както казах  и преди - тъкмо се изправя от земята и някой ме цапардоса зад врата - и пак по очи.  Confused Искрено се надявам серията от изпитания и ядове да приключва вече. Praynig  Не смея и да си представя какво ти е, милинка. Силно се моля утре да са още по-добри новините и малчека да ни изуми с бързо възстановяване. Гуш за мама!  Hug

# 111
Юлската темаТам очаквам само добри новини!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт