Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 867
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Лилибонче, обично другарче, и тук - Честито ти порастване! Жива и здрава да си ми! А с най-искрено сърце желая същото за всички около теб! Обичам те! Всичко друго го знаеш! Благодарна съм на съдбата си,че те познавам!  

Ритко, стана ми много мило и топло да ви гледам гушнати тричките.  Heart Eyes

# 61
  • Варна
Ех, че прекрасни малки и големи хубавици! Толкова  красота струи от тия снимки, не знам, момичета, дали осъзнавате колко сте благословени с тези малки съкровища до вас, да са живи и здрави!  Hug

# 62
Лилибонче, честит рожден !!!
Желая  всичко най-прекрасно, на най-добрия човек когото познавам виртуално, а това си ТИ.

Спомних си как миналата година исках да родя на твоя ден  Laughing

# 63
Лилибон, да си жива и здрава! Много усмихната и щастлива   bouquet

Абе, не знам на кой прилича Бела, ама Габи прилича на нея  Laughing
Ритко, Ники, страхотни са ви бебенцата. Да са живи и здрави  Heart Eyes
рони, и мен ме накара да се усмихна. Радвам се, че така добре се гледат баба и бебе. Все така да е и за напред!

И моето дете е при баба. Един ден спи там, един ден я взимаме. Сутрин преди работа я карам, защото баща й тръгва много рано... Понякога като може той я гледа. От яслата ни изписаха на 1ви юни. В градината сме приети... но от септември... Ходим да досаждаме да я вземат по рано, но все още не са излезнали официалните списъци и било парадокс ако я вземат преди края на юни... когато евентуално се очакват окончателните решения по въпроса със приетите деца....
Постоянно си задавам въпроса "какво ще я правя?" и после се замислям и осъзнавам колко е тъпо... да се чудиш какво да си правиш детето при положение, че си го родил да го гледаш естествено.... ама като няма друг вариант ще си я подмятаме насам натам...
Иначе тя е екстра. Да ми е жива и здрава, приспособява се и свиква със всичко. Много е пораснала и си разговаряме като големи с нея. Всичко осъзнава и за всичко си има нейно обяснение. Толкова ми е забавно с нея и като я няма ми липсва ужасно...
Тук имаме актуални снимки http://vanyacherkezova.snimka.bg/family/lyatno-nastroenie-2010.509542
Всеки момент очакваме да се роди бебенцето на брат ми и съм много развълнувана, вече няма търпение. И да ви споделя - за моите деца не съм купувала нищо предварително. В събота разглеждахме с Вики бебешки нещица, купих 2 бодинца и ми беше голям кеф.  Simple Smile

# 64
  • на дъното
Честит Рожден Ден Лилибонче!Бъди много здрава и щастлива Hug
Ники,rit@_zit@,Рони  love001много сте хубави всички,какво щастие грее на лицата ви Hug
Светле ти няма ли да ни покажеш твоите мъжлета? Hug

# 65
ЛИЛИБОН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,МНОГО ЗДРАВЕ ,И КЪСМЕТ  ЗА ГОДИНИТЕ НАПРЕД.нека твоите желания бъдат моите пожелания.  bouquet

# 66
  • Варна
Лилибон, Честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, все така позитивна и лъчезарна! И много сладък живот  Hug

Ники, Ритка, Рони, Шер, имате си прекрасни дечица и щастието, което струи от снимките ми стопля сърцето  Heart Eyes

# 67
Само аз немога да видя новите ни бебчета, защото преди време когато се регистрирах в този сайт след това явно обърках  нещо и сега немога да видя и една снимка оттам. Пробвах наново да се регистрирам или да влезна но нестава...

# 68
  • София
Лилибонче,да си жива и здрава и мноого щастлива!  bouquet

Ники,Ритка,Рони- прекрасни са ви дечицата. Heart EyesТо бива красота! Hug

# 69
  • София

Честит рожден ден ,Весенце! Да си здрава и много обичана.Много щастие за трима ви!Целувки и весел празник!  bouquet

п.п.Весе,аз започнах работа преди 3 седмици и съм в една аптека съвсем близо до вас. Grinning

# 70
Ех, изпреварили са ме!

Веселушке, честит ти празник, слънце!   bouquet Жива и здрава и все така отдадена на двамата ти мъже! А най-искрено ти пожелавам да станат и трима, че да не скучаеш! Mr. Green

# 71
  Весе, честит празник и от мен !Нека щастието бъде вечно за теб  Hug!

# 72
-Честит празник Лилибонче и Весенце!Много щастие и любов ви желая!

Нагледах се на страхотни снимки и прекрасни дечица Heart Eyes

Ние сме болни Sad Sad Sad,Хриси вчера вдигна 38.6Т и цяла нощ изгоря.....................писна ми

Лек ден на всички Hug

# 73
Исе, само мога да те гушна виртуално.  Hug Каква беше тази наша орисия - не знам.
От вчера ми е така болно и мъчно.Опитвам се да разсъждавам философски. Да си казвам,че има и къде по-страшни неща. Че един ден това ще е само лош спомен.-И после ме връхлитат спомените за момента,когато му биха първата упойка на Дари и той се оцъкли в ръцете ми, а аз реших, че... Cry и после как трудно излезе от упойката. И все си виках, че се е напатил за много време наред. Че сега само трябва да работим върху това да забрави гадните спомени от мъките на зъболекраския стол... Пък друго била решила скапаната съдба. Днес отхвърлих предложението на Митко да го водим на зъболекар. Просто когато нещата вече станат съвсем не добре,ще звънна и ще запиша час за друга упойка. И ще минем през това отново... И той, и ние... Какво обаче ни гарантира, че след още месец няма да се развали друг зъб, а после друг... Колко упойки ще трябва да понесе? Кой ми гарантира, че всеки път ще е безпроблемно... и на мен ми писна. Всеки път като пробвахме ново лечение се хващах като удавник за сламка и вярвах. За да ме цапардосат зад врата след това и да падна пак по очи. Тъкмо събера сили и така - отново. Ами изморих се. То не бяха зъби и толоква мъки покрай тях, не бях ларинго-спазми и задушаване, не бяха откраднати пари и документи, не бяха гипсирани ръце, не бяха катострофи,не бяха пристъпи и посещения с Вики в бърза помощ,  не бе чудо.. изморена съм. Простете скапания ми ревлив пост, но така имам нужда да се излея мъката. В резултат на всичкия този стрес хормоните ми нещо се обракаха и иначе редовният като часовник цикъл закъсня три седмици.  

Исе
, оздравявайе, миличка!Не ти вдъхнах оптимизъм и кураж.. Sad

# 74

Общи условия

Активация на акаунт