Ритко, стана ми много мило и топло да ви гледам гушнати тричките.

Каква беше тази наша орисия - не знам.
и после как трудно излезе от упойката. И все си виках, че се е напатил за много време наред. Че сега само трябва да работим върху това да забрави гадните спомени от мъките на зъболекраския стол... Пък друго била решила скапаната съдба. Днес отхвърлих предложението на Митко да го водим на зъболекар. Просто когато нещата вече станат съвсем не добре,ще звънна и ще запиша час за друга упойка. И ще минем през това отново... И той, и ние... Какво обаче ни гарантира, че след още месец няма да се развали друг зъб, а после друг... Колко упойки ще трябва да понесе? Кой ми гарантира, че всеки път ще е безпроблемно... и на мен ми писна. Всеки път като пробвахме ново лечение се хващах като удавник за сламка и вярвах. За да ме цапардосат зад врата след това и да падна пак по очи. Тъкмо събера сили и така - отново. Ами изморих се. То не бяха зъби и толоква мъки покрай тях, не бях ларинго-спазми и задушаване, не бяха откраднати пари и документи, не бяха гипсирани ръце, не бяха катострофи,не бяха пристъпи и посещения с Вики в бърза помощ, не бе чудо.. изморена съм. Простете скапания ми ревлив пост, но така имам нужда да се излея мъката. В резултат на всичкия този стрес хормоните ми нещо се обракаха и иначе редовният като часовник цикъл закъсня три седмици.