Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 862
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Светле, Исе, прегръщам ви  Hug много ви съчувствам и на двете... няма по гадно и тревожно нещо от това да ти е болничко детенцето. Вие толкова си напатихте, нормално е да сте уморени  от притеснения Sad
Исе, бързо да оздравявате. Това твоето хубаво момченце всичко що е по въздуха лови... душичка... дано да го израсте....
Светле, спомням си преди как за Вики по същия начин беше полудяла от тревоги... Той поне изгради ли по добър имунитет  или все така си боледува?
 Hug

# 77
  • Варна
Светле, Исе  Hug. Наистита много ви се насъбра. Бързо оздравяване на дечицата и кураж.

# 78
Честит рожден ден на красивата кака Мони! Минавай здрава и с разум през годините на сложни юошески емоции, Прекрасна госпожице! Аги, жива и здрава да ти е и да те кара да се гордееш твоята пораснала вече рожденничка!   bouquet
Светле,  Hug.
Весенце, злото да те забрави, другарче! Жива и здрава да си ни и твоите момчета да те слушат!    bouquet
Ритко, Бени, Исе, стига толкова болести вече. Време е за морета.  Hug

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 14:40 от рони

# 79
  • София
Хайде и аз барабар Петка с жените. Лора от четвъртък почна да кашля (суха кашлица) , в петък сутринта с температура 39,3. Хайде пак спираме яслата за една седмица, само дето си плащаме, за този дето ...  Whistling . Заведох я веднага в детска белодробна, че и кашлицата ни се влоши. Горкото дете като влезна вътре и не смее да каже една дума и да се усмихне. Като седна в мен и няма отделяне. Качихме се да я преслушат в отделението, в което лежа , а тя като втрещена, такъв ужас беше изписан на личицето и , че ми се дорева. Обясних и как ще си тръгнем веднага след прегледа, казах и , че мама няма да я остави там и си отиваме при бебе Мина, а тя ме гледа и не ми вярва  ooooh! . Преслуша я докторката, попита ме аз защо я пращам на ясла , като имало толкова инфекции в момента. Е, как да си я държа в нас, като му харесва на детето да ходи на ясла. Дори, след като е отсъствала три седмици, отива с усмивка там, как да не я пратя?! Както и да е , след като я прегледаха, скочи от леглото в кабинета и каза "ади пи Минаааа" с една широка усмивка, душата ти се пълни. На витамин Ц сме сега, правим инхалации като не забравим, ей това инхалатора много полезно нещо да си го имаш вкъщи. Не, че го препоръчвам, но в днешно време май си е задължителен атрибут за всеки дом. Сега си буха магарицата, но поне не тече просрачния "пол" (сопол, ясно ви е).
Исе, СВетле и вие не се спряхте. Имало да си патим, то като се почне и край нямат проблемите. Предлагам вече да ни се случват само хубави неща, това лошото да бяга надалеч, че и на мен ми писна. Цунк от нас и гушк. Simple Smile
Празниците не смогвам да честитя на всички, съжалявам за което. Да са живи и здрави милите ни деца и ние покрай тях.  Hug

# 80
Айде и ние в кюпа с болните.
Преди десет дена беше бронхит,сега ангина.Вече не издържам  Sick
И мойта д-рка ме попита същото,защо го пращам на градина.Ама освен,че на него му харесва няма и кой да ми го гледа.
Не знам вече какво да го правя,какво е това боледуване,ужас

# 81
 wavey Благодаря за пожеланията по повод одъртяването ми.

Аги, да ти е жива и здрава дъщеричката и много радост да ви носи.

Айде, за да не се чувствате самотни тези с болните деца, да се влюча и аз. На 23-ти срещу 24.05. Бобо ми направи втори много лош пристъп с ларингит и нощувахме в спешното отделение на благоевградската болница, защото там ни свари. За щастие реагирахме много бързо този път и бързо се стабилизараха нещата, но от тогава ми прави втора ангина, като последната я влачим повече от две седмици и днес по-късно е на преглед да видим докъде сме я докарали. Иначе той е на ясла от 19.05. с кратки прекъсвания покрай боледуванията. Нито свиква, нито му харесва, но нямам вариант, защото от 01.04. се върнах на работа. Като го питаме за яслата все отговаря, че "там много хубо", но да не затръгваме натам. Според лелите вече почти се е адаптирал, но като ми ревне сутрин направо блокирам и сърцето ми се къса. И ако досега имахме вариант Емо, сега и той ще работи повече заради отпуските на колегите и просто няма кой да ни гледа детето.

Зори, драсни на лични ако искаш къде ти е работното място, та да мина на проверка аз Mr. Green.

Гушкам ви и бързо оздравяване на всички. Дано наистина вече свършат тревогите за да можем да се отдадем на лятна и много заслужена почивка.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 15:11 от Vesela- az

# 82
Аги, да ти е жива и здрава порасналата девойка! И само да ви радва! И успех при избора и  приема в ново училище!   bouquet Честит ви празник, милинка!

Момичета, какво става? Не се ли напатихме достатъчно? Confused  Рита, Веснце, Берни, Исе, гуш за болни дечковци и изтощени вярвам от болести майчета!

Аз продължавам с опитите да гледам филофсофски на нещата, а опитите продължават от своя стана да все така неуспешни.  Confused

# 83
  • София
Аги да я нацелуваш голямата кака от нас. Да ви е жива и здрава и да помага много на мама.

Светле, големи философи ще излезнем накрая.

# 84
Аги, да ти е жива и здрава Мони! Много успехи и желая, да е усмихната и все така прекрасна!  Hug  bouquet Heart Eyes

Божеее, като ви чета и настръхвам... Сега осъзнавам каква късметлийка съм да ми е толкова здравичко детето. Да чукна на дърво рядко боледува и бързо и минава....

# 85
Аги,да ви е жива и здрава Мони и много да ви радва  bouquet

Светле,имаш едно голямоооооо гуш Hug Heart Eyes

Ние сме добре,незнам какво беше това чудо-само Т без нищо друго newsm78,но аз нещо не съм сега в ред Confused,боли ме корем,стомах и не мога да изляза от 00.Ще луднаааааааааа
Хайде бързо да оздравяват всички малки дечица,а на мамите  Hug Hug Hug

# 86
  • София
Исе, не се оплаквай, така ще се вталиш преди морето.  Laughing А , вирусни инфекции в момента има много, хубаво е че не се е развило по друг начин. Мен също ме понаболява гърлото, но може да е и от студените напитки , които погълнах снощи.  Mr. Green 
Шерко, пу пу , все така да е здрава Вики, че не си е работа да гледаш болно детенце. А, пък ние от яслата си влачим все по някой вирус, явно трябва да си изгради имунитет детето и това си е. До преди да тръгне на ясла, не сме имали такива проблеми.

# 87
Шерче, и аз се присъединявам към пожеланието на Рита да е все така здравичка мъничката шоколадка. Няма по-гадно от това да страда детенце. Сетих се, че не съм ти отговорила за Вики -ами да чукна на дърво има някаква промяна, но още от време на време се случва да прави пристъпи. Много по-рядко обаче. Всъщност две години не беше правил пристъпни кашлици,а  сега пролетта се случи два пъти.  Confused Надявам се, че е за последно, щото и той се напати милият. В Бърза помощ и в детското го познават докторите вече.

Исе, а може би е от стрес това при теб.  newsm78

Аз дотам съм се сдухала, че спрях да правя дори планове за морето.  Confused А вие? Бързо се отчете кой къде?

# 88
На всички, които са имали поводи за празнуване искам да пожелая много здраве и късмет.
И всичко лошо да ги забравя така.

Всички болнички и малки и големи да оздравяват бързо и да не се разболяват повече. Светле, Исе  Hug Hug Hug
И Шошко не е от най-здравите деца. За 1г. и 4м. е пил антибиотик 2 пъти  Sad и то защото и двете педиатърки при които го водим, дават антибиотик в краен случай. В момента пак е леко настинал.

А за плановете ви за море, ние сме си тук и приемаме гости.
В тази връзка да ви кажа какъв ужас изживях в събота. Заведохме Шошко за първи път на плаж. Не му хареса нито пясъка, нито морето, пищеше и когато ние с баща му се опитвахме да влезем да се къпем. После заспа и в един момент започна да си търка ухото. Майка ми беше до него и в последния момент успя да извади от там една муха която му беше влязва в ухото и вече се опитваше да влези и по-навътре.
Предната седмица пък бяхме на гости на прабаба му. Намерих кърлеж на крака му, добре че не се беше забил  ooooh!
Ей това са новините около нас.
п.п. Разгледах новите ви снимки  Heart Eyes всички са разкошни.

Честит първи рожден ден на Щастието на Анелия Златанова. С пожелания за най-щастливото детство.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 11:34 от Nefertity

# 89
Анелия,  зло да ви забрави! На патеричка:

Честит първи рожден ден, Антоан! Расти живо, здраво, щастливо и усмихнато момченце!

Общи условия

Активация на акаунт