Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 867
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Нефертити, Светле, благодаря за поздравите към моя Тончо-бонбончо  Heart Eyes
Но нещо ме тревожи тези дни, в събота беше с Т 39.9 около едно денонощие ту я качваше ту я сваляше, за първи път ми вдига Т и много ме изплаши, но оттогава не е дигал и сега пак вдигна 38. Два пъти през ден е преслушван и преглеждан последните 3 дена и много ме притеснява да не е нещо скрито дето не се чува на слушалката Sad

# 91
Честит рожден ден на Антоан! Да е здрав и усмихнат!   bouquet
Анелия, не мисли лоши неща. Децата вдигат температура! Може дори да е от зъбче. Сега наистина има вируси, а и виж времето.... такава температурна разлика, нормално е всички да сме болнави....

Светле, радвам се за твоя Вики. Все пак имате подобрение, така да се каже... Спомням си, че по едно време имаше такъв "екшън" период с него както е сега Исето с малчо.....
Аз много се радвам, че Вики е здрава. Наистина няма по гадно нещо от това да си гледаш детето болно. В интерес на истината и ние имахме тежък период, когато тръгна на ясла. Тогава се бях побъркала от притеснение. Не беше пила никакъв антибиотик и изведнъж за 1 месец изпи 3... Но после всичко се нормализира, явно наистина изгради имунитет...
Ние за моренце се гласим към средата на август... чак... И както обикновено не знаем къде... Обикновено като стигнем в Бургас и решаваме накъде да тръгнем  Laughing  Ако ни огрее да направим поне един уикенд до тогава ще ми дойде добре  Simple Smile
Миналата година на Обзор ми хареса много, приятно се изненадахме като пристигнахме.

# 92
Днес да почерпя, че имам имен ден.

Хубав ден на всички, въпреки че в Бургас времето е отвратително.

# 93
  • София
Нефче,честит празник!Много здраве и щастие!  bouquet

Ние искахме да тръгнем утре за Бургас и в Понеделник да се приберем,но в този студ не си заслужава да бием път и харчим пари напразно. SadТака се бяхме настроили за кратко моренце.Не знам тази година дали ще го видим изобщо за повече от 2 дни.Аз нали работя от месец,мъжо и той ще започва другата седмица  Praynig(дано не му мине котка път и всичко е е наред ) и едвали ще ни пуснат отпуска след месец.
Иначе сме добре горе долу- аз 1 седмица вдигах доста високо кръвно 160-102  Crazy и главата се спука да ме боли.Сега пия лекарства и тепърва ще видя има ли причина и каква е.Аз уж бях все с ниско кръвно,пък от как забременях с Жоро се промениха нещата.Сега с лекарствата е добре,но главата продължава да ме боли.

Днес и аз имам празник - професионален(на фармацевтите),че и свеки също. Grinning

# 94
Честит рожден ден на Тонче-бонбонче! Мама и тате много да го слушат, а той да им отвръща подобаващо за обичта - като расте здраво и палаво детенце!    bouquet
Честит имен ден, Нефче!  bouquet
Честит порфесионален празник, Ангелче!   bouquet
Моето бебе вечер си иска мама да го гушка, за да спи. Само Металика успяхме да видим и чуем. Следващият път дано да е достатъчно скоро), когато дойдат ще си взема и бебе с нас.

# 95
Честита годинка на Антоан! Да е здрав и много да слушка мама Ани!
Нефче, честит празник! Много усмивки да греят на лицето ти!
Зори ,чести празник  и на теб! Весело изкарване!

# 96
  • Варна
Честит рожден ден на патерички на Тони на Анелия. Да расте здрав и игрив и да радво всички покрой него.
Нефче честит имен ден.
Зори честит професионален празник и на теб.

# 97
Зори, честит празник и на теб и на свекърва ти.
Останала съм с впечатлението, че много си обичаш професията и ти пожелавам да я упражняваш още дълги години.

В Бургас наистина времето е ужасно, по-добре да отложите пътуването. Вали, духа силен вятър, водата изстина, дори и да се постопли събота и неделя, няма да можете да се насладите на плажа.
И ще чакаме като дойдете да се обадиш да се видим.

# 98
  • на дъното
Честит Рожден Ден на вече порасналия Антоан!Да е много здрав и щастливо детство!Анелия  bouquet Hugизвиними за закъснението
Аги и на теб честита ти рожденичка на патерички  Hug Нека расте  безгрижно и щастлива Hug
Честит имен ден Нефертити!От здраве да не се отървеш както ти и цялото ти семейство!Весело изкарване.  bouquet
Исе,Светле и всички другарчета Hug Heart Eyes
Това време е ужасно и Дени направо ме побърква от мрънкане ooooh! свикна постояно да сме на вън.Присъединявам се към Нефертити за една бърза срещичка на тези които ще пътуват към морето преди да са подминали Бургас Wink

# 99
 smile3525 Милички благодаря за хубавите думи към Тони,
но героя е на АБ, цял ден се борих със себе си дали да го дам, но накрая мъжа ми ме убеди че е по-малкото зло и дадох, а и нашто педи от събота се мъчи да ни го спести и ни предписваше какво ли не, но щом пак си вдигна Т значи има нещо.

Нефче, честит имен ден винаги съм си мислела че празнуващите на този ден са късметлии  Heart Eyes
Ангелче и на теб честито   bouquet

# 100
  • Варна
Ани, да се присъединя и аз към закъснелите поздравления за Тони! Да расте здраво и силно момчето, да ги преборва тия летни вирусни инфекции с лекота, да радва мама и тате и да е много, много щастлив!  Hug  bouquet

Днес ми се удаде да разнообразя рутинното еженевие с поход със дъщеря ми до МОЛ-а. За пореден път установих, че детето има по-добър вкус от моя... Е, поне сме почти един размер и ще я муфтя, като се наложи.  Simple Smile

# 101
Нефче,честит имен ден!  bouquet
Зори,на теб честит професионален празник.Още дълги години да упражняваш хубавата си професия и да се чувстваш все така добре от това.
Марти вече е добре,но скоро няма да го пусна на ясла за съжаление.В групата има скарлатина.
А той милия всяка сутрин като тръгвам на работа така жално плаче,че иска на градина  Sad

# 102
Здравейте на всички,отдавна не съм влизала.Останахме без компютър,нашия го дадохме на голямата дъщеря да го носи в Благоевград а тя нейния си го продаде,та затова се изгубих Grinning.Но аз така или иначе нямам никакво време,защото времето ми е посветено изцяло на Рая и на разходки до вечерта.Даже няма кои да сготви Laughingужас караме на бързи салатки.
А иначе сме добре Раичето расте и ни радва,за нея всеки ден е ново приключение.Каката приключи с изпитите и сега си е в къщи
Целувки на всички от нас
На 1/07 тръгваме за морето дано да се пооправи времето

# 103
  • София
Здравейте от инфекциозна болница. Вчера ни приеха с Мина, имаме си разстройство, което не е толкова фатално според мен, но сме и с наченки на пневмония.  #Cussing out
Категорично спирам и аз Лора от ясла, ако може да поспрем с тези болести няма да е лошо.
Ужаса ми е пълен, това да си гледаш детето болно и с нищо д ане можеш да му помогнеш си е повече
от драматично.
Сега мина докторката, и каза че резултата от акото е отрицателна, но почваме АБ, заради пневмонията.
Стискайте палци скоро да се оправим и да се прибираме при кака и тати вкъщи, че тези отрицателни емоции
не ми помагат изобщо, изтощих се вече. Cry

# 104
Ритко,  Hug Praynig за скорошно оздравяване и никакви болести повече.
Смени някой ден лентичката за бременеене.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт