Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 862
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
-ето я малката героиня Любов,вече заедно с мама

Светле,дано не е нищо сериозно Hug Hug Hug

# 31
  • Варна
Ееееее Исе направо ме разплака с тази снимка.
Много здраве и щастливи дни на Любов оттук нататък  Hug

# 32
  • Бургас
Мъничка душичка, дано всичко лошо е зад гърба на това семейство! Пожелавам им много здраве и много щастливи моменти!

# 33
Мъничка душичка, дано всичко лошо е зад гърба на това семейство! Пожелавам им много здраве и много щастливи моменти!

Присъединявам се към тези хубави пожелания! 

# 34
  • Стара Загора
Добро утро и от мен bowuu
Исе както описваш Хриси.....да не пишеш и за Слави Mr. Green Буйността му край няма а в градината само ми го хвалят - или моят праг на буйност е малък...или на госпожите голям Crossing Arms Mr. Green
Сега са сборни групи и моя не е много очарован но просто няма друг начин. Това разбира се не му пречи да ми се прибира с нови рани всяка вечер...я паднал, я ожулил коляно Mr. Green
За Любов и мама Hug Heart Eyes
За морето - нашата е далечна още...септември ще ходим в Турция. А пусто вече ми мирише на море и се усещам как ще прибягам за малко аз преди септември на нашето Черноморие Crazy

Ритко аз ли съм пропуснала или...още не си ни запознала с Мина Rolling Eyes Crossing Arms Чакам щото  Mr. Green

# 35
Фивче,  Hug и много fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover от нас!
Светле, тук съм, но не смогвам да пиша.
Вчера видях хубавата снимка на Любов извън болницата. Малка сладкишка.  Hug
Херко, вие сте на една плювка до морето. Жапанките (както казват сестрите от женския пазар) в сака и сте цоп в морето. Да го нацелуваш много този мамин сърцевад.  Heart Eyes

# 36
Буйността му край няма а в градината само ми го хвалят - или моят праг на буйност е малък...или на госпожите голям Crossing Arms Mr. Green
Защо ли ми е познато?Марти бил най-послушното дете в групата  Laughing,за мойто дете ли говорят  Thinking Защото в къщи е като разрушително цунами

Стана ми много мило от снимката на малката кукличка Любов.Нека това да е последното и трудно изпитание в живота  Hug
Аз ви чета редовно,но все не остава време да драсна някой ред.Целувки на всички Hug

# 37
Аз докато се разпиша в новата тема и половината месец минал.
Фивърче   Hug Hug Hug
Много се радвам, че малката Любов е по-добре, и нека с всеки следващ ден да бъде все по-добре.
рони , нищо не казваш как се чувстват баба и внуче докато мама ходи на работа?
И да кажа на всички, който и когато реши да си цопне дупето в морето и минава през Бургас и има и време и желание, нека да свирне да се видим.  Heart Eyes

# 38
  • Стара Загора
Буйността му край няма а в градината само ми го хвалят - или моят праг на буйност е малък...или на госпожите голям Crossing Arms Mr. Green
Защо ли ми е познато?Марти бил най-послушното дете в групата  Laughing,за мойто дете ли говорят  Thinking Защото в къщи е като разрушително цунами
Когато ми го хвалят все уточнявам - ама вие за моя син ли говорите Crazy Mr. Green
Нефи аз със сигурност ще минавам няколко пъти през Бургас. Crazy Първо мислим /понеже Турцията ни е чак септември/ да идем за петък, събота и неделя на море с едни приятели....и бабата/т.е свеки/ която ще гледа Слави половината м.АВгуст,че градината няма да работи има желание да го води на море /милата ooooh! Mr. Green/ та ще ги закараме и вземем...

# 39
има желание да го води на море /милата ooooh! Mr. Green/ та ще ги закараме и вземем...

Куражлийка викаш ви е бабата.  Joy

Нашите нямат този кураж. Какъв кураж, то си е лудост направо.  Mr. Green

Берни, да ти е жив здрав и все така буен, че да ви радва. Я си представи колко скучно би ти било с кротушанче примерно.  Mr. Green

Рони, и мен ме вълнува как ви се отразява на двете с малечка новото положение. Предполагам на теб ти липсва много, а при нея как са нещата? За баба съм убедена, че е доволна. Peace

Нефче,
аз викам ей тъй по форумски всички да те навестим за седмица -две.  Mr. Green Как е Шошко впрочем?

# 40
  • Sofia
Прегръщам всички ви! Липсвахте ми!  Hug
Пожелавам късметлийски месец  Praynig
Фийвче, в сърцето ми си  Heart Eyes

# 41
Днес изписаха от болницата малката принцеска Любов newsm44 newsm44 newsm44
Боже така се радвам за тях Grinning Grinning Grinning

Благодаря на всички ви за подкрепата и за положителните мисли
ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИИИ

# 42
Ето това се казва добра новина!  Peace Исе, предай много пожелания за крепко  здраве на мъничката принцеса! Да се не отървава от здраве занапред!

Вихрогонче, радост е за мен да видя, че пак се разпиваш.

# 43
 smile3501 smile3501 smile3501много добри нивини  Hug.

# 44
  • на дъното
Исе  newsm51 благодаря за хубавата вест.
Колко хубави неща прочетох в нашия подфорум,нека за напред само поводи за радост да има.

Общи условия

Активация на акаунт