Да спасим Д-р Людмил Пеев - секция по изгарания в "Пирогов"!

• 29 960
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
та то всички които сме напуснали пирогов без пластика сме безотговорни майки,по техните думи,няма вече думи за тях!!!!!!!!!!

# 46
ISKAM DA SE IZKAJA ZA LEKARITE V SECIQTA PO IZGARQNIQ V PIROGOV I PO SPECIALNO ZA VIKTOROVA I ARGIROVA TE SA PROSTO   UJASNI ISKAT  DA PRAVQT PLASTIKA NA DECA KOITO NQMAT NUJDA OT PLASTIKA SAMO ZA DA VZEMAT PARI OTNO6ENIETO KYM RODITELITE KOITO OTKAZVAT OPERACIQ E UJASNO !!! P.S  I TEZI HORA SA DALI KLETVA DA SPASQVAT I POMAGAT NA HORA NO ZA JALOST  MAI SAMO PARITE IGRAQT ROLQ TYJNO E NO E FAKT...... Cry

# 47
ISKAM DA SE IZKAJA ZA LEKARITE V SECIQTA PO IZGARQNIQ V PIROGOV I PO SPECIALNO ZA VIKTOROVA I ARGIROVA TE SA PROSTO   UJASNI ISKAT  DA PRAVQT PLASTIKA NA DECA KOITO NQMAT NUJDA OT PLASTIKA SAMO ZA DA VZEMAT PARI OTNO6ENIETO KYM RODITELITE KOITO OTKAZVAT OPERACIQ E UJASNO !!! P.S  I TEZI HORA SA DALI KLETVA DA SPASQVAT I POMAGAT NA HORA NO ZA JALOST  MAI SAMO PARITE IGRAQT ROLQ TYJNO E NO E FAKT...... Cry

Всичко ще се оправи нали ти каза,съжалявам само за това,че се налага да се стига до такива хора като тях,стискам палци за по-бързо възстановяване  Hug

# 48
Здравейте мамчета ,първо искам да кажа ,че това не са хора за мен.Няма да им се размине ще стигна до най-висока инстанция.Дано някои обърне внимание какво кощунство се прави в Пирогов.Надявам се повече хора да четат този форум за да са добре информирани и да не се доверяват сляпо на тези "лекари".Бързо оздравяване Hug.

# 49
Здравейте мамчета ,първо искам да кажа ,че това не са хора за мен.Няма да им се размине ще стигна до най-висока инстанция.Дано някои обърне внимание какво кощунство се прави в Пирогов.Надявам се повече хора да четат този форум за да са добре информирани и да не се доверяват сляпо на тези "лекари".Бързо оздравяване Hug.

Ще се организираме и ще пишем докъдето трябва,ще се обединим!!!

# 50
Здравейте, моля който има възможност да ми изпрати координати на д-р Пеев , тъй като имам нужда от консултация за мой близък!Предварително благодаря!

P.S По - нагоре видях публикуван номер на мобилен телефон , но не съм сигурна дали е неговият!

# 51
0899933232 клиниката е "Skin Systems" намира се в Лозенец на Ул.Джеймс Баучер 95 
Това са координатите на д-р Пеев.

# 52
  • окр Пазарджик
Здравейте!Пиша  по повод на това,че и моето детенце пострада от горещ чай.Вече около 10 дена сме в клиниката по изгаряния в Пловдив.Изгарянето е около 4процента ,като част от него е 3-та степен.Лекарите ни препоръчат пластика.За никакви пари или избори на екипи не е ставало дума,до тук всичко ни е напълно безплатно.Първите превръзки бяха с някакъв бял крем,но напоследък го лекуват с йодасепт.Не съм сигурна дали това е най доброто възможно за момента.Като чета какво става в Пирогов се радвам,че по една случайност се озовах в Пловдив с детето си-просто от бърза помощ ни изпратиха за Пазарджик,а в пазарджишката бърза помощ ни казаха ,че нямат клинична пътека за деца с изгаряния и по-добре да отивам в Пловдив ,където са специалисти.Дилемата ми се състои в това,че утре трябва да кажа дали отказвам пластиката и да  ни изгонят от болницата ,ако не се съгласим.Ако ни изпишат и се консултирам д-р Пеев и той прецени ,че сме за операция не съм сигурна дали ще ни приемат отново ,а нямам финансова възможност да отивам в Пирогов след това което чета тук.Моля ви дайте ми някакъв съвет и споделете за тези сребърни превръзки колко време отнема лечението и дали са приложими при частично трета степен изгаряне  .Фактически местото което е проблемно е с площ  около 1,5 - 2%.Колко време отнема лечението и кога са първите видими резултати?

# 53
Не знам маринче,както прецениш ти,но факта ,че не те притискат за пари явно може да се направи операция.За д-р Пеев мога да кажа само хубави неща той също може да направи операцията ,ако прецени ,но не знам колко ще струва.
Преди известно време писахме до Медицински одит отговорът им е ,че са направени проверки и са съставени глоби.

# 54
 Детето ми е лекувано в клиниката по изгаряне в Пирогов. Много сам доволна от всички. Разказаха маики които са лежали и друг пат че винаги са били доволни точно от лекарките които се споменават. Аз лично видях хубавите им резултати от които сам много впечатлена. Разбрах от персонала че Д-р Пеев никога не е работил с деца и е бил на друго място. Клевети колегите си от злоба и завист ие увокнен дисциплинарно за тежки финансови нарушения и се разследва в момента. Истината е друга и сам длажна да кажа какво видиах и чух.

# 55
Детето ми е лекувано в клиниката по изгаряне в Пирогов. Много сам доволна от всички. Разказаха маики които са лежали и друг пат че винаги са били доволни точно от лекарките които се споменават. Аз лично видях хубавите им резултати от които сам много впечатлена. Разбрах от персонала че Д-р Пеев никога не е работил с деца и е бил на друго място. Клевети колегите си от злоба и завист ие увокнен дисциплинарно за тежки финансови нарушения и се разследва в момента. Истината е друга и сам длажна да кажа какво видиах и чух.

Работил или не с деца в клиниката е без значение,той е човек който си разбира от работата,срещала съм се с майки чиито деца той е излекувал преди години,не знам от кой си чула тези лъжи за него от клиниката,но определено не е от хората които аз познавам,защото с всеки който съм споделила от клиниката без Аргирова и Викторова ми каза да си тръгвам и да се оставим в неговите ръце!!!!Май или ги познаваш и се опитваш да ги защитаваш и имаш някаква полза от това или си една от тях и се защитаваш сама,за много души от тук те не са хора,а само за теб,странна работа,нека само един родител който е отишъл с детето си при Д-р Пеев каже,че не е доволен от него,кой ли ще са повечето доволните или недоволните според теб????Аз залагам на доволните!!!!

# 56
Дълго време мълчах и се чудех дали да се влкюча във форума или не. Мислих , че след толкова хвалебствия по адрес на Д-р Пеев, само аз съм имала лошия късмет детето ми да бъде осакатено от него. След написаното от "zezi" разбирам, че не лошият късмет на детето ми а некомпетентността и липсата на опит при работата с деца на Д-р Пеев е причината. Не зная дали доктора е разследван за нарушения или не , но смятам  да заведа иск срещу него за причиняване на телесна увреда заради некомпетентност. Моля всеки пострадал от ПРЕХВАЛЕНИЯ ДОКТОР да ме подкрепи във форума!!!!!!

# 57
Дълго време мълчах и се чудех дали да се влкюча във форума или не. Мислих , че след толкова хвалебствия по адрес на Д-р Пеев, само аз съм имала лошия късмет детето ми да бъде осакатено от него. След написаното от "zezi" разбирам, че не лошият късмет на детето ми а некомпетентността и липсата на опит при работата с деца на Д-р Пеев е причината. Не зная дали доктора е разследван за нарушения или не , но смятам  да заведа иск срещу него за причиняване на телесна увреда заради некомпетентност. Моля всеки пострадал от ПРЕХВАЛЕНИЯ ДОКТОР да ме подкрепи във форума!!!!!!
Ако не е тайна какво точно се е случило?Това че не е направил пластика ли е причината?

# 58
А какво ще кажеш по въпроса за това ,че в детското отделение едва ли не принуждават да си палатиш за избор на екип?Или при теб не е било така?За 20 дена там на какви ли не случки не се нагледах и мога да кажа че изобщо не бях впечетлена.

# 59
  • Бургас
Много странно,че тези които обвиняват  д-р Пеев са новорегистрирани и нямат други публикации.Аз не вярвям на техните думи.За мен той си остава прекрасен лекар и човек.Преди години помогна много на детето ми.

Общи условия

Активация на акаунт