Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Vaudreuil Canada
торта "тортбичка с парички"

... И аз реших да правя панделка и мен много ме затрудни!

Торба с парички можеш да направиш от всякаква торта - аз правих от френска селска - даже не я измазах а я наръсих обилно с орехи.... сметаната не ми разтопи покритието.
За панделката не знам какво ви е затруднило - обяснете за да помагаме - аз лично съм много доволна от двете панделки, които правих.

# 151
Здравейте,

Моята дъщеричка навърши 2 годинки вчера и това е тортата, която и направих, вдъхновена от вашите творения  Wink.
Занесох я в яслата да празнува с дечицата  Grinning.

Всъщност е третата ми торта с покритие.

За събота ще правя още една, за детското градинско парти, което ще и спретнем  Party.

# 152
 От близо месец се опитвам да спазвам режим и пропусках темичката, обаче тази вечер не издържах и вече два часа разглеждам творенията ви...момичета, няма такива като вас! Невероятни сте! И не само за това, че правите разкошни торти, а и заради услужливостта с който помагата на всички новички като мен! Отдавна беше, но с ваша помощ направих тортата за първата годинка на детенце и няма да забравя този жест  Hug
 Като стана слабо гадже пак ще се завихрям в кухнята да се уча да бъда магьосница на тортите като вас.
 Много много ви се възхищавам   bouquet
 Извинявам се за спама, но просто не издържах  Blush

# 153
Тина адидсе ми е фафорит Hug
Цолова много бях впечатлена от охлюва Hug  chef.Щесе радвам на следващата среща да се запознаем.Тортите който си показала са много хубави.Моите  Hug Hug Hug
Вивиян тази чаровница заслужава такава хубажа торта  bouquetДа ти е жива и здрава  bouquet

# 154
  • Sofia
tina.21, Адидаса ми е фаворит!
Цолова, страхотни торти.
Vivian*, да ти е жива и здрава принцесата, тортата и е страхотна!

Шемет, панделката я правих доста предварително и имаше време да си изсъхне добре, бях я провесила като суджуци на една по-дебела точилка, обаче като дойде момента за сглобяване и голям зор видях.
Опитвах се да я набуча на парче ММ, добавих и бързо съхнеща да стегне ама голямо огъване падна голямо чудо, освен че се строшиха повечето елементи не можах изобщо да направя горната част, а само едничко успях да сложа.
Ще онагледя, за да покажа за какво става дума, в крайна сметка сложих цвете, не че ми се вързва много, но панделката не ми харесва никак, друга беше в моите представи.

Всъщност като се абстрахираме от панделката и проблемите около нея искам да кажа, че това е първата ми квадратна торта, която правя в живота си, учудена съм на себе си как успях да я покрия без нито едно плисе.  Laughing

# 155
  • София
Здравейте!
Коприва-пилето е страхотно като истинско.Една друга торта не познах какво е мп3 ли?
Леля о
г-много ми харесаха мъфините в кошници.
Милейди-чантата е страхотна.
Веси-кутията е много хубава.
Шемет-браво за каузата и мъфините.
Тина-адидаса е много оригинален.
Вивиан-Бабрито е много хубаво.
Валерия-много са хубави и двете торти,но на мене с панделката повече ми харесва и си е много хубава даже.

# 156

Valeria , с панделката ми харесва повече отколкото с цветето. Поздравления за квадратната торта, аз още не се осмелявам за такава.

# 157
stefina,  не е мр3, а касета за камера dvc pro  http://www.msemedia.com/images/aj-p126lp_10.jpg . Това е професионална закачка с колегите ми, правих я като се върнах на работа след майчинството, да се почерпят, работя в телевизия, затова е изписана с номера и new sъщо като служебните, с които работя  Laughing Laughing Laughing

Момичета, благодаря на всичкки ви за коментарите и за оценките. Идеите в повечето случаи са на мъжа ми, ще му предам похвалите ви за пилето, специално, а догодина може и с усмивка да тръгне към семинара  Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green

Отново видях много свежи торти. Впечатли ме барбито(мисля да направя такава за втория рд на Ани), Валерия, незнам какво не харесваш на панделката, на мен много ми харесва. Съчетанието на цветове е убийствено и аз също намирам тортата за много по-хубава с панделката, а не с цветето. Поздравления.

Мен ме тресе голяма треска за рд на Калоян, който наближава. Един хаос е в главата ми. Искам да направя много специална торта, но да не си остана само със специалните намерения. ooooh!

# 158
Валерия ,на мен и в двата вариянта ми хареса Hug

# 159
  • Vaudreuil Canada
Валерия на мен панделката ми харесва как се е получила, но наистина липсват горните елементи. От изчетеното и разгледаните панделки установих, че първия ред панделки е хубаво да е в една посока, но втория ред е хубаво да са една вертикално една хоризонтално - така се избягва наслагването и се получава леко свиване на панделката и обема нагоре (не знам дали ще се види добре, това е първата панделка, която правих). Между всеки ред слагаш малко размекната моделираща маса за да слепнат - в някои случаи ползват маслен крем за слепването (оцветен в цвета на панделката). Винаги скосявай в основата халкичките на панделката за да можеш да ги слепиш по-лесно после и аз лично смятам, че бързосъхнеща маса е по-подходяща за тях. Не забравяй и крайчетата на панделката те дават допълнителен ефект - дори можеш да сложиш повече от 2 (3-4). Вероятно повечето от тия неща и ти си ги видяла, но може би има нещо, което ти е убягнало и от там е дошъл проблема. Цветето ти се е получило много красиво - цветовете са неестествени, но много оригинални и преливни - страхотен вкус имаш за съчетаване на цветовете - браво. Чудесно покриване на квадратна торта.

# 160
Vivian* ЧРД на дъщеричката ти! Личи колко е доволна от тортата. Hug

Valeria много е хубава тортата  и с панделката и с цветето. Peace

доня КОПРИВА ще я измислиш. За децата трябва да правиме най-хубавите торти.

А това е творението на мойта щерка. Аз само пекох блата, нарязах го и я позагладих, иначе всичо друго е нейно дело. А пчеличките ги твори малката.

Още снимки ТУК

И парченце:

# 161
Момичета от къде във Варна да купя стабилизатор за сметана? Не намирам никъде! Мога ли да го заменя с нещо?
Валериа Панделката ти е супер!  Peace

# 162
  • Пловдив
Момичета от къде във Варна да купя стабилизатор за сметана? Не намирам никъде! Мога ли да го заменя с нещо?
Валериа Панделката ти е супер!  Peace

В Кауфланд има

.... момичета сори, че така прелитам през темата, ама до понеделник вечерта ще е така, че вече лудвам покрай РД на малкия  #Crazy

# 163
Аз си поръчах на едно момиче от Бургас, понеже в наше село няма Simple Smile и мисля че от Метро беше покупката.

# 164
  • Бургас/Пз
Аз си поръчах на едно момиче от Бургас, понеже в наше село няма Simple Smile и мисля че от Метро беше покупката.

Аз изпълних поръчката  Peace от Кауфланд я взех!

Общи условия

Активация на акаунт