Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
    Явявам се на поправка   bouquet  bouquet  bouquet 

Нямам никакви формички нито за цветя нито закаквото и да било Embarassed Така и така съм тук да пусна и костенурките Rolling Eyes Онези три  неща трябва да са тръби обаче и тях ще ги дооправям по късно Mr. Green 

# 181
hrisiv, мисля, че ти е време да си купиш малко формички  Grinning Много добре са станали и двете торти, а фигурките са чудесно измоделирани.
van4e, чудни жабчета. А буквите какви са? Явно с формички.
Петя, много хубав е станал самолета. Изобщо не си личи това, което ти е скъсало нервите. Да ти е жив и здрав мъжа. Неговата торта страшно апетитно изглежда. Каква е? На медовик ми прилича.
Ми6а, много ми харесва кошницата. Пък от другата започнах обилно да слюноотделям  Laughing
Valeria, бравос. Страхотен е станал този индивид.

И от мен една торта. Правих я за брат ми и снахата по случай 10 години семеен живот  Mr. Green

# 182
  • София
Ванче, Катя, много ви благодаря! Знам си аз грешките, но много се радвам като се хареса на хората, които са си поръчали тортата. Жената цяла нощ не е спала и е направила вече 1000 снимки на тортата.  Laughing
Ванче, то сега и е времето на тази торта да се прави, така че давай! В оригинала си без захарно покритие, а крокан и горски плодове за гарниране е още по-хубава.  Peace
Катя, много ми хареса кошницата, как прави борда? И всичко най-хубаво на семейството!

# 183
МОМИЧЕТА,АКО НЯКОИ ИСКА ММ НА ПИККО ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИ-ЗА СОФИЯ

# 184
Катя, много ми хареса кошницата, как прави борда? И всичко най-хубаво на семейството!
Петя, мерси, ще им предам Simple Smile Те сега и бебче чакат, много се радваме всички, че 10 години го чакахме Simple Smile

Пък борда го правих с 2 цвята зелени фитили (много не си личи разликата в цветовете де). Слагах ги един до друг като ги редувах. С линийката ги отмервах да са с височината на тортата. После с точилката леко ги разточвах, за да залепнат едно за друго и така облепих тортата.

# 185
  • Sofia
Ох, Петя голяма съм шапка, да ти е жива и здрава половинката, тортата му изглежда страшно апетитна!
Ванче, имен ден имам на 29-ти януари ама и тогава съм се покрила явно и не съм ви почерпила, ама ако кажеш и на 7-ми ще минавам вече да черпя щом ще има пожелания и честитки.  Laughing
Аз съм запомнила, че не обичаш зелено и кръгли торти, дали е така не знам ама тази ти торта е много, много хубава!
Дайте тези букви да ги видим какви са, че да си купим и ние такива.

hrisiv, екстра е поправката и костенурките също!
Кате, страхотна е и тук да кажа!

# 186
Valeria, ами и тук да ти благодаря тогава  Laughing А какво е на 29-ти януари? Аз тогава имам рожден ден, и за 33 години не съм разбрала, че някой има имен ден тогава   Laughing

# 187
Ванче, имен ден имам на 29-ти януари ама и тогава съм се покрила явно и не съм ви почерпила,
Вижте сега, аз си отглеждам един Валери вкъщи, който не пропуска да ме кара да го черпя за Ивановден. И понеже той нямаше официален имен ден, постоянно злорадстваше. Не бил на Св. Валентин - нямало нищо общо. Карах го да черпи на Цветница, ама той твърди че не бил ВалериАН, та и оттам бяга. От няколко години в разни именници и църковни календари, му плеснаха името. Та, наистина имате 2 именни дни. Единия беше сега на 7ми Юни, другия беше там някъде - края на Януари. И двете са Св. Великомъченица Валерия.
Аз съм запомнила, че не обичаш зелено и кръгли торти, дали е така не знам ама тази ти торта е много, много хубава!
Дайте тези букви да ги видим какви са, че да си купим и ние такива.
Наистина не обичам зелено, та макар и на торти, а кръглите не ги обичам, щото все ги деформирам и не мога да ги изпипам. Та, затова. За буквите, ще почакаш да се прибера довечера за да ги снимам. Те са латински по принцип, ама ще си ги приспособявам според зависи. Уникални са и съм много, а много доволна.

# 188
  • Sofia
Кате, имен ден имам на 29-ти, ще празнуваме заедно за напред.  Laughing
Това според католическия календар, според другите не знам, ето Ванчето е казала.  Laughing
Простете за спама.  Blush

# 189
  • София
Ванче - за буквите направо ти завидях. Страшно се е получило. И тортата е много готина. Цветовете са супер наситени. А кво постоянно се оплакваш, че не ги можеш тия кръглите торти, просто не знам. Според мен ти се получават чудесно.
Кате - супер красива и готина е тортата. Тоя тип са ми любими.
Хрисив - и двете торти са чудесни. След поправката Мечо Пух е станала супер. И аз мисля, че ти е крайно време да инвестираш в малко кътери за цветенца.
Петя - тортата е супер! Мога да си представя какъв кошмар си преживяла с тия перипетии. Направо на мен ми стана лошо докато четях поста ти. Аз до момента май нямам торта, при която всичко да е минало без проблеми. Ама това са рисковете на професията. И ЧРД на съпруга ти!
Вивиян - много сладка и рожденичката, и тортата! Да ти е жива и здрава!
Миша - кошницата е трепач! Толкова истинска изглежда. И с тия черешки вътре - много готино се е получило. Браво!
Стаси - ще те надминат тия твойте щерки, да знаеш! Поздрави ги от мен!
Валерия - много готин тоя дзвер! Справила си се страхотно!
 Аз снощи седях до 1 да украсявам торти, но още не съм свалила снимките. Ще ги покажа в следващия пост.

# 190
 Писах, писах и затри... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Сега пък трябва да работя...

Накратко:

много хубави торти, човечето на Валерия, жабите на Ванчето, кошницата на Катето, ХРиси, пух и ко и нинджите са изпипани. На нинджите ми липсват малко детайли, но ти каза, че ще я довършваш.

Петя, честито на половинката ти. Да ти е жив и здрав, а за инфарктната ситуация...направо изтръпнах докато четох защото и аз съм изпадала в подобна...Важното е, че са я харесали на финала  Hug

Хайде дами, доскоро!

# 191
Момичета - прекрасни неща правите. Аз нямам време и възможност напоследък. Затова влизам с една молба: ако някой може да ми закупи хартиени капсулки за къпкейкс (най-обикновени), като за стандартен размер мъфини, и да ми ги изпрати по пощата - нека ми пише на лични. Вчера обиколих един магазин на Била и на Кауфланд, надявах се там да има, но уви... Затова помагайте, моля!
Иначе - от време на време ме обхваща тихата лудост за правене на кексчета, но се изяждат преди украсяването им:

# 192
  • Vaudreuil Canada
thedragonbg много апетитно изглеждат къпкейкчетата - какъв е крема отгоре - чудесен нежен розов цвят си докарала.

# 193
Valeria, много ми хареса тортичката и в двата варианта и комбинацията на цветовете също! Човечето също е готино.   bouquet
stasi76, много са сладки малките майсторки! Като пораснат още малко ще окупират кухнята май. Три жени в една кухня...  Hug
MI6A,  въпреки периретиите тортичките изглеждат много добре! Чак ми се дояде шоколадова торта.   bouquet
petia_tag, искрено ти съчувствам за притесненията. Аз и без такива проблеми треперя с всяка торта, пък на теб какво ти е било не мога да си представя. Въпреки това тортата е прекрасна!  Simple Smile
van444eto, много готини жабета! Езерцето от какво е? И папура също е готин. И всичко изпипано до последния детайл.  Simple Smile
hrisiv, и двете тортички са готини.  Simple Smile
Катя, страхотна е. И борда е много хубав!   bouquet
thedragonbg, метни насам няколко! И аз да питам какъв е крема!  Simple Smile

Ето една табла от мен.  Wink

# 194
  • Варна
момичета моля за съвет - отново  Embarassed КАК работите с ПИККО-то в тази жега? Правя едни дракони и то просто ми се топи в ръцете  Cry Наложи се единият, който по принцип трябва да е прав да го полежа, защото направо се свлича. Как ще му оправям гърба просто не знам. АКо го сложа в хладилника ще изсъхне ли? И как да ги съхраня тия фигурки до 26ти? Ако са отвън на стайна Т мисля, че няма а изкарат дълго  Confused

Общи условия

Активация на акаунт