Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 94 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
destini спончи е страхотен,с кръпки или без децата със сигурност са били много щастливи!Да ти е живо и здраво детенцето!Sunny-n-много апетитен този медовик,трябва да взема и аз да го пробвам.Петя страхотна ти е тортичката,как ги правите тия панделки?аз веднъж пробвах и тя ми се счупи..Туити като за пръв път много добре си се справила!patriyani винаги съм се възхищавала на твоите торти,невероятни са  bouquet
 Genoveff не е изобщо грозна,много си е симпатична тортичката.Албенка Пепеляшката е мнооого хубава!Нямам думи просто!и животинките...а бе всичко е професионално!  bouquetдарлика много нежна торта!Нинче розите ти са страхотни!Дидник много добре си се справила!Рая рая както винаги просто великолепни китчици!6estia  браво на теб,така ми се дояде луканка..толкова истинска си я направила!
Най накрая успя да седна да ви видя,поизчетох дебатите относно "краденето на  торти" и си признавам без бой че и аз го направих.Сега малко ме е страх да пусна крадената торта,но мноого ще се помоля на авторката Краси.мира да не ми се сърди.Краси още като видях лилавата ти торта от миналата тема се влюбих в нея.Толкова много ми хареса и толкава исках да я направя..Много извинения от моя страна ,че не те попитах предварително Praynig Praynig Praynig
Ето я и нея
Тази торта  бях замислила да направя топката с покритие,но незнаех как. 6estia бе толкова мила че ми писа на лс съвети как да я направя,за което безкрайно и благодаря!Но не успях да ги изпълня поради безброй причини,и след дълго лутане в нета попаднах на тортите на Албенка,и познайте- пак откраднах  Embarassed.Албенка дано и ти не ми се сърдиш! Praynig

тази е за рождения ми ден преди няколко дни

и още една

Извинявам се че поста ми стана толкова дълъг Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 16:14 от rumqnka

# 451
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички, които са коментирали тортите ми!

По повод къдравите формички искам да кажа, че аз ги купих на аукцион, спечелих ги за 1 паунд преди няколко месеца. Случайно видях, че ги има пак и ви пуснах линка. На мен ми излязоха 7 лева с доставката. Сега при тази цена  са по-скъпички. Confused

Гушанка  и твоя съпруг ли е почитател на Дрийм Тиътър ... ей само това слушам по събирания и РД  Laughing  .

Дрийм Тиътър е любимата му, иначе слуша още много рок групи. От 1 година се мъчи да "образова" сина ни, той "поддава" и се кефи на много песни. А иначе мъжа ми свири на пиано и затова на тортата има ключа сол с петолиние. fiuuuuuu

Гушанка, чудесна е червено-черно-бялата!!! (Какво стана с Криско, варицела ли се оказа?)

Криско преболедува ангина тогава, след нея премина на отит. Rolling Eyes Сега пък аз съм с ангина. Изобщо.... болести и лекуване.

Катя (Сливен), antoan2006, hrisiv, краси.мира, petia_tag, 6estja, stefina, михаела73, Ani_Boland, destini, sunny-n, van444eto, patriyani, Genoveff, Албена, Дарилка, nin4e, rumqnka, много хубави тортета сте показали!  bouquet

patriyani, благодаря за клипчето! Много хубаво правиш всички фигурки! Hug
tuiti, добре дошла! Успех нататък! Grinning
didnik, чудесно си се справила! Поздравления! И не се отказвай, с времето става все по-лесно. Laughing
6estja, много ме развесели твоята торта! Страхотна е! Аз ако съм на теб, ще я пратя на Загорка да я видят! Peace
raya_рая, прелестна е тортата! Много хубаво изпъкват розите на белия фон, много е стилна! Grinning

# 452
  • ВАРНА морето сините вълни
Албенче-пепеляшка е станала страхотно не си личи да си имала затруднения
Дарилка-какво да кажа просто прелест Hug
Райче-нямаш равна в тия букетчета
6estja- с твое позволение копвам си тортата веднага-много готина
Румянка -голяма производителност -браво на теб
аз току що довърших   първата си поръчка-темата ми беше фитнес-и тук трябва да благодаря на Ванчето не само ми разреши да копирам а ми даде подробни разяснения и съвети-Ванче без теб нямаше да се справя -благодаря ти от сърце   bouquet
крема е кокосов мус на Райчето- и на теб много благодаря-този крем вече ми е любим-клиентката ми държеше да е точно този крема-беше го опитала предварително и не искаше и да чува за друг
ето какво се получи-и моите човечета не са хубави-сина ми каза че приличали на муджихидини Mr. Green
сега много се притеснявам дали ще си я харесат

-

# 453
Брейй,доживях и аз да ми копират тортата...    Embarassed
rumqnka , изобщо не се притеснявай.Аз съм на мнение,че щом съм я публикувала,то все едно съм съгласна ...А и аз също гледах ...от Пепи ,ето от тази й торта...но понеже моята бе за момиче на 12,реших да я поразкрася малко.
http://pepiy.multiply.com/photos/album/5/5#photo=120
И останалите ти торти са много хубави!   Peace
betina33 , получила се е тортата.  Peace  единствено малко ми е странно,че горния етаж малко стърчи ...и че две от фигурките са без крака.
6estja , много натурална бутилка,бе...чак ми се припи биричка   Mr. Green   а мезенцето истинско ли е ,или от фондан?
Райче,за твоята какво да кажа?Елегантна ,изчистена,стилна...
И Дарилка показа подобна прелест,бяло и червено.Класика и стил!
didnik ,да ти е живо и здраво момчето!Вярвам ,че е било най-щастливото дете на този ден,с такава торта и такава всеотдайна майка!   Peace
nin4e , хареса ми тортата.Аз,като новак в плетките,да се изкажа...   Twisted Evil
Албенка,Пепеляшка е чудесна.С лицето си се справила перфектно...и аз искам пък...   Mr. Green
Genoveff , добре се е получила тортата,гладка,добре покрита.За панделката,може би трябва всички да са равни,и не толкова обемни ,за да може да се сложат повече...
patriyani , откакто гледах клипчето,вече съм сигурна ,че тия торти ги правиш със затворени очи...Много ми харесва,че са нестандартни,не са гладки ,а като част от приказка...

Лелее,олях се.Стига ви толкова...
Спокойна вечер на всички!   Heart Eyes

# 454
  • ВАРНА морето сините вълни
Краси-мерси за мнението -веднага им направих крака и ги сложих
това със стърчащия втори етаж не мога да променя вече -направих го така уж по-раздвижено да стане

# 455
Валка ето обещаната почерпка:

Малко ми се е поразплела кошницата, ама важното че схванах стъпката.
6estia страхотна е Загорката- сигурна ли си че луканката и саламите не са истински Joy
betina33 споко ще харесат тортата-справила си се отлично. Аз и толкова не мога да направя фигури
Албенче Пепеляшка е страхотна-майсторка си ти  bouquet
Отивам да дегустираме тортето- големият син за пръв път да иска да опита моите торти!

# 456
  • Sofia
Патрияни, гледам и не вярвам на очите си с каква лекота ги правиш тези фигурки, благодаря за клипчето, ще си го пускам на бавни обороти в началото, че да мога да им хвана цаката, а тортите които си правила пак са страхотни, те не свършват твоите мидички май.  Grinning
Петя, страхотна е станала тортата с панделката, сега вече можеш да си отдъхнеш и да се насладиш на почивката, удари един плаж и за нас.  Wink
tuiti, радвам се на ентусиазма ти, със сигурност ще задобряваш с всяка следваща торта, тази като за първи опит добре ти се е получила, цветята ми харесва, че са някак нестандартни.  Grinning
Геновеф, тя Ванчето много добре го е показала в "стъпка по стъпка" сигурна съм, че следващата ще ти се получи и аз мисля за следващата по нейните стъпки да вървя и вярвам, че добрия резултат ще е на лице.
Албенче, много си е хубава Пепеляшка, виж ако я беше пуснала по монокини можеше да оценим прелестите, които така умело си прикрила със 5 ката дрехи.  Laughing
Дарилка, страхотна е тортата, цветята са разкошни, много ми харесва, браво!
Нинче, можеше листенца още да добавиш, за да не ти е празно, харесват ми сините розички много.
За ганаша и на мен ми стана бетон последния та му добавих 1 кутийка Президент, пое си я цялата и стана нормален, преди това нямаше начин да го гребна, за да го намажа даже.
didnik, много успешен първи опит, поздравления!
Да ти е живо и здраво детенцето!
Райче, тортата ти е прелест от всякъде, тези рози са като набрани от на баба градината, няма само Ванчето да прави торти с бабешки асоциации.  Laughing
Много, много нежна е, някой ден и аз ще се науча да правя цветя!  Mr. Green
6estja, можеше и на мезетата да сложиш етикети, така тенденциозно си рекламираш само бирата.  Laughing
Тортата ти е много идейна и свежа!
Румянка, нищо че си копирала, справила си се чудесно.
Бетина, какви са тези притеснения, разбира се че ще си я харесат, я виж колко е свежа!
И мен липсата на крака малко ме смути, реших, че са претърпяли злополука във фитнеса, но видях, че вече си им добавила.  Laughing
Цолова, мерси!  Grinning

Днес си купих като на Фотка подноса за торта от 6,50лв от Скай Сити, да кажа и аз страхотен е, огромен е и е без пари, жива и здрава да е Фотка, че сподели за находката!  Hug

# 457
Дарилка тортата е повече от красива #CrazyМного ми хареса „копирам си я да знаеш“Благодаря за блого ще се възползвам от него Peace
Ниче  Hug Hug Hugза кошницата.Да ти е жива и здрава свекървата  bouquet.
Даник много добре,даже отлично си се справила Hug.По често ни показвай тортички  имаш усет за тези неща.
Рая,въздишам по твоите китки  bouquetВинаги ги гледам с удоволствие WinkДано и аз някой ден да направя нещо подобно Praynig
Шестия,загорка,мезе е само е за ДЗЪН Hug
Румянка,ама как ти хрумна ,че мога да се разсърдя,та за мен е чест ,че си се спряла на моя торта bowuuДа ти кажа ,че Мики и Майки ми станаха любимци от твоята поредица торти Hug Hug Hug
Бетина33,няма как да не харесат тази торта.Много е забавна и закачлива даже Hug
Цолова,поздравявам те ,че пробваш всичко HugТака човек се научава ,а не само с въпроси.Само ако позволиш една забележка относно плетката.Такъв вид кошница се прави по на гъсто самите вертикални ленти ето виж http://www.album.bg/mameto/images/18744650/.
сега да пусна една шоколадова тортичка за лека нощ.

# 458
дидник,да ти е живо и здраво детенцето,добре си се справила..4акаме следващата
Дарилка,невероятна торта,мнооого ми хареса,поздравления
румянка,добре и се потрудила
нин4е,и на мен ми липсват листенца,но е добре..да е жива и здрава свеки и много да те слуша Wink
Рай4е,разбира се ,4е ни липсваха китките ти ,то голяма красота беее.Офффф да можех да завъртя и аз една китка...ще си остана с надеждите Mr. Green
Права си 4е Варната  ми беше много мека,но без да искам разсипах последното си нишесте(и пудра нямах Mr. Green)
Шестия,поредната изпипана торта,браво
Албен4е,страхотна работа...мишките,Пепеляшката,вси4ко изпипано до последен детайл,копирам я....мерси за по4ерпката Hug
някой забравям  newsm78..моля за извинение
и нещо от мен

# 459
  • София
patriyani каква е тази производителност Shocked, би ли сипнала една чашка шампанско, моля hahahaМного ми харесват тортите.
Албенка, барбито е перфектно, все е дно с ръка не е пипано.
Румянка от тортичките ти най-ми харесаха мики и тази зеленката  с цветята, много са ми свежи Simple Smile тревата с бял шоколад ли е?
didnik ти вече си заразена както казаха момичетата и си се справила страхотно. Че и колички си сътворила, питай ме аз дали мога да направя нещо друго освен розичка Blush
6estja луканката не е ли истинска newsm78, ако не е би ли споделила как я сътвори Praynig
Райче твоите китки са един път Heart Eyes
Дарилка за тортата имаш 6
Нинче кошницата се е получила много добре, само ми се струва че има нужда от още един ред плетка Wink Много голям мерак имам да се пробвам на кошница.

# 460
  • У дома
TUTOTIALS  животни, хора, неща, храна... който има време, да разгледа цялата тема, има още добавени из между благодарностите

http://cakecentral.com/cake-decorating-ftopict-672099.html

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 08:25 от Atalanta

# 461
  • София
Момичета, чудесни торти!
6estja, страхотна идея! Много ме разсмя твоята торта, луканката нали не е истинска  Laughing

Дарилка, много елегантно! Само тия тичинки някак ми са не в хармония. Може би трябваше да са по-къси или избощо без тях  newsm78

# 462
Albena, Дарилка, didinik, raya, 6estja, Rumjanka, patriani чудесни тортииииии   bouquet Прекрасни са направо!
Бетина33 Честита ти първа поръчкова торта! Нека последват още много такива   bouquet

Ето още една тортичка от мен за мен, по случай рождения ми ден, който празнувах снощи с приятелки  Mr. Green

Вътре е с карамеления крем на Пепи, който веднага отива в Любимииииииииииииииии   bouquet

# 463
  • София
ЗДрАВЕЙТЕ!
Благодаря на Албункя,Рая,Валерия,Ани Д,Ели С,6естия,Колова,Ани блонд,Ванче,Патриани,Гушанка-за милите думи за тортата ми. HugМного е важна за мен подкрепата Ви.
Специално искам да благодаря на Ванчето за помощта и разясненията по тортата и(досадих и много) Hug  bouquet
Пуснали сте много хубави торти.
Поздави от морето. Heart Eyes

# 464
Здравейте момичета.Тортите ви са страхотни.Нядявам се и аз някой ден да покажа нещо хубаво.Ето това е първата ми торта която направих за 1 юни на дъщеричката си.

Определено не се справих и то се вижда BlushНе ми се получи марципана,рецептата беше :
Парено тесто за моделиране(марципан Варна):

150 мл вода
70гр масло
150 гр брашно
около 0,500 кг пудра захар

Долу горе отиде 1.200гр пудра захар ShockedСместа  не ми се получи и рецептата няма да я повторя със сигурност.Нищо не можах да моделирам,освен тези големи пеперуди Blush
Но пък на вкус беше супер.2та блата бяха със карамелен сироп.Кремът е пудинг на др Йоткер,др.крем е маслен , има нарязани ягоди ,банани и малко киви.
Искам  да направя на дъщеричката си за 2 РД торта,и ще се радвам да ми дадете рецепта изпитана от вас за такова покритие.Искам да направя нещо такова:

Общи условия

Активация на акаунт