Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден Наталина! Да си жива и здрава и по-често да ни посещаваш в темичката, защото много ни липсваш!   Hug  Hug  Hug   bouquet    bouquet   bouquet

# 61
  • София
ЧРД на Наталина-много здраве и семейно щастие.
Искре-тортата ти е стархотна.Честита бременност  Hug Praynig-да е лека и безпроблемно и бързо раждане.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 13:50 от stefina

# 62
Честит рожден ден Нат ,пожелавам ти много късмет ,здраве ,щастие и продължавай да ни радваш с красивите си торти   Hug  bouquet

Искра и на моята Мая сега така и казват ,мен лично това не ме притеснява ,кръстена е на месеца си в който е родена , тортата е прекрасна , пожелавам ти лека бременност  Hug

# 63
  • Vaudreuil Canada
Наталинка Честит Рожден Ден. Желая ти здраве щастие късмет и от всичко хубаво по много ... Simple Smile
Искре честита бременност и да е лека и безпроблемна - страхотно извинение си си намерила Simple Smile стой кротко сега тортите няма да избягат Simple Smile

# 64
  • София
Natalyna, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Много здраве и щастие ти пожелавам! Чакам с нетърпение тортата!

Момичета, благодаря за мненията за гъбката. На въпросите - шапката й е от готова ММ. Ето деконструкцията й:

Използвах купичка и й надградих с ММ, за да стане формата на шапката на гъбката. Тъй като беше за домашна употреба, тортата (Ван4е, почти я позна -  шоколадово руло) издържа тежестта за малко, но ако трябваше по-дълго да стои, надали. В такъв случай ще е по-добре да се използва пластмасова купичка, като тези за сладолед.
Ако се използва тесто, което съхне бързо и държи форма, като това на Нелка, няма да има нужда да се слага и купичката в/у тортата. НО с бавносъхнещата ММ случаят не е този. Още повече у нас е влажно и трудно съхне каквото и да било.

# 65
Наталина,ЧРД мила  bouquetПожелавам ти цялото щастие на света,и да продължавашда ни радваш с красотите си.
Искре,на теб лека бременност  bouquet
Момичета,чета ви,гледам и ви се радвам.Влюбих се в малката градинарка и Мая.
А сега един въпрос:
Преди бях питала,но нямаше желаещи та да повторя.Някой да има желание да разделим ММ на Пико от София?

# 66
Момичета много ви благодаря за пожеланията!  bouquet
Fresa , и моята сестра е кръстена на месец май  Wink
И да ви се оплача тортата за РД на сестра ми беше Династия.Третата която правя вече.Много ми харесва.Но от пустото му гадене едно парче не успях да изям  Sick

# 67
  • Sofia
Честит Рожден Ден Наталина!   bouquet
Пожелавам ти здраве, щастие и много усмивки!   bouquet

Искра, честити две чертички, лека бременност ти пожелавам и едно сладко вързопче на финала!  Hug

Пчеличката Мая е много хубава!

silrai, много ми хареса идеята с листото.
Танче, важното е че е била и вкусна освен всичко останало!
Бубе, аз не знам как им дава сърце на хората да ги режат тези красоти?
Фантастични са и трите!
Има защо да се гордееш за тортата с цветарката, уникална е!
Cyber_Cat, много хубава тортичка.
Mimito, тортата си е баш като за моминско парти.  Laughing

На семинара да си изкарате супер и да не забравяте за разказите в картинки, че ги чакаме с нетърпение.  Grinning

# 68
  • У дома
Честит Рожден Ден Наталина!   Hug

Много хубави неща виждам на всяко надничане тук!!!

Рая, тръгвам за към Уилтън индъстрис след малко, днес откриват тент сейла. Ти няма ли да се разходиш насам?

# 69
Аталанта много се радвам че се разписа  Hug

аз правих една моя любима тортичка за домашна консумация

Бисквитена торта

разрез

# 70
Здравейте, дами.Някой може ли да ми обясни къде точно се намира склада на  Новаджел, защото два пъти ходя на адреса, но не мога да го намеря  Cry нещо за ориентир, ако можете да ми кажете.
Нат честит рожден ден  Simple Smile

# 71
Наталина ЧРД и от мен - много здраве и щастие !!!
Аталанта ако беше повече от 40% намалението да се разкарам ( и без друго съм без паспорт , трябва да ходя до консулството) , но ти нали спомена че миналата година всичко е било само на 40% of  Grinning .
 А и да си призная , май не остана нещо Уилтънско което да нямам  Laughing , само комплектите тави "петал" и "осмоъгълник" , но видях че са ги пуснали в Майкълс и в понеделник съм запланувала да ги купя , че имам 2 купона за 50% .

# 72
  • Vaudreuil Canada
май не остана нещо Уилтънско което да нямам  Laughing

Браво - развесели ме с тази скромност!!! колегите сега седят и се чудят що се хиля така ...

Между другото този уикенд май ще е много тихо в темата ... с този семинар.... ще си умрем от скука ...

# 73
  • Czech Republic
Мили дами и скъпи приятелки, много, много ви благодаря за това, че не само не ме забравихте, но и ми пожелахте толкова красиви и мили неща! Hug Това означава изключително много за мен, особено от такива майсторици като вас!  Heart EyesНевероятен стимул сте ми и с радост влизам в тази тема пълна с толкова креативност и красота!

# 74
Я да си пусна аз моята последна тортичка,май скоро няма да мога да направя друга. Шапка ви свалям на всички ,които правите прекрасни торти докато се грижите и за бебета. Аз леко се ошашках с моята принцеска и с поръчковата торта. Надявам се в най-скоро време да свикна и да се организирам. Ето и моя Маккуин,опитах да пресъздам идеята на филмчето.

Общи условия

Активация на акаунт