Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
май не остана нещо Уилтънско което да нямам  Laughing

Браво - развесели ме с тази скромност!!! колегите сега седят и се чудят що се хиля така ...

E  ...Шеметке , то не е "изхвърляне", просто истината . Аз Уилтънските неща ги изкупих още на втория "сейл" в Хоби Лоби ,  Laughing ...само тези 2 комплекта тави досега ги нямаше , обаче вече са ги пуснали в Майкълс , + комплект за възглавнички ... Така че , има още няколко неща които ми трябват  Mr. Green
Сиси  страхотна торта ...кога успя толкова много детайли да направиш  Shocked

# 76
  • Sofia
Сиси, тортата е страхотна, поздравления!  Grinning
Не само си пресъздала ами то все едно си във филма направо.
По другия ти въпрос е, че ще свикнеш с времето.  Laughing
Сега даже би трябвало да ти е и по-лесно, защото е малка, че като пораснат много пъргави стават и докато се обърнеш тя половината украса на тортата заминала.   Mr. Green
Райче, кажи какво точно ти липсва та да ти спретнем един форумски подарък, заслужила си си го от всякъде.   Laughing

# 77
  • София
Момичета, здравейте:)
Няма да ви оставим да скучаете (Шемет Simple Smile )! Вчера се посъбрахме, поозърнахме, и между около 4-5 превалявания от дъжд успяхме и млко работа да свършим. Ванчето показа отливките си от съхнеща маса - личица, мидички, рапанчета. Демонстрира как ги прави, после и как от тях прави формички. Който имаше разни молдове и подобни ги извади и народът употреби време да си прави отливки, за да си има един ден, като му потрябват:) После беше сметанената тем. Албенчето се изяви:)
Нат, дружно те поздравихме за рожденния ден. Албенчето надписа една дружно и весело украсена тортичка, снимахме, но още не се е появила тук:))) (Палачинковата - на MariaIlva, много ефектно и вкусно и огроооомна)
Бубето показа как прави вита торта - много полезно онагледяване, бих опитала оттук насетне.
Не остана време за шоколадовата глазура, защото пържолите станаха готови Simple Smile Днес се събираме в 9.00, чака ни дълъг ден, ако не слънчев, то поне весел:)))

Рая, не съм забравила за списанието, нося го, днес ще сме всички и ще го дам за разглеждане и "разиграване"Simple Smile

# 78
  • Vaudreuil Canada
Дими това всичкото ми звучи като голяма заигравка - явно не ви е никак скучно а с такива репортажи разбуждате и нашето любопитство. Приятно да си изкарате и много снимки и филмчета да направите.
Рая наистина ми оправи настроението днес - а извън шегата да питам нямате ли магазини които да дават тави под наем? Тук има такива и ако не въртиш нон стоп един модел торти мисля че се връзва по-добре от покупката. И аз се бях засилила че искам и такива и онакива тави но като открих няколко такива магазина и се отказах да се затрупвам с комплекти тави.
Аталанта да разказваш после с какво си се почерпила... винаги разглеждам с интерес покупките на другите момичета в темата.
Сиси тортата е уникална - справила си се страхотно - наистина не е лесно с дребосък наоколо но ще се справиш.
Румя, Кари, Cyber_Cat, Мимито, Искра, Руми73, Румянка  много са ви хубави тортите.   
Буболинката пак си се преработила - много красиви неща си сътворила.
silrai тортите са ти много много пипнати.
6estja това хвъркатото много готино - браво на теб.
Ай ай страхотна жаба и цялата торта много ми хареса.

На всички които споделиха мнение за лъвчо - благодаря много - насърчавате ме да опитам пак да боря апликациите Simple Smile

# 79
  • У дома
shemet, нищо особено, само дребни нещица. Даже едни отливки за букви ги мислех от миналата година, но ги нямаше.
Рая, много по-скромно беше тази год, само дето те поканих.
Аз напуснах работа преди няколко дни и се надявам скоро да имам какво да покажа, уж повечко време имам, че ме сърбят ръцете.

Сиси , много хубава торта. С толкова детайли... отде време?

# 80
Здравейте сладурки Hug
Наминавам да ви видя и освен прекрасни торти, виждам и страхотна новина Grinning
Искре, честита бременност  bouquet Нека да е лека, безпроблемна и догодина напролет (нали така се пада Rolling Eyes) здраво и красиво бебче  bouquet
Да не забравя да честитя (със закъснение) РД на Наталина. Честит рожден ден, да си жива и здрава, много обичана, много щастлива и много прекрасни моменти и поводи за смях от сърце заедно с любимите ти хора  bouquet
Сиси, страхотна торта, ама бая си си поиграла де Wink Какво е т'ва търпение с всичките тия шарени количкиии.... Simple Smile

# 81
Здравейте момичета, сладкарски поздрави от Цигов чарк!
Изкарваме си много хубаво. Влизам със специално поръчение от цялата група за да честитя рождения ден на Наталина от името на всички и да публикувам тортата украсена специално в нейна чест. Нат, поздрави и целувки от всички!

В украсата участва цялата група.

# 82
  • ВАРНА морето сините вълни
привет момичета
Сиси чудесна тортичка   bouquet
моето синче става на 17 години и си пожела кошница като на Ванчето
ето го и резултата

Ванче мерси за напътствията   bouquet

# 83
  • Czech Republic
Уау, такава чест - направо съм без думи!  Shocked Много, много ви благодаря момичета, че дори и на семинара сте си спомнили за мен!  Hug Heart Eyes
Дими, Мария Илва, моля предайте най-искрените ми благодарности и поздрави към всички участнички в семинара! Невероятни сте! С нетърпение чакам информацията от събирането ви!

sisi7510, супер е станала тортата! Количките от захарно тесто ли са?

Бети, ягодовата кошница е чудесна и толкова апетитна! Да е живо и здраво синчето ти, да ви носи много радост и гордост!   bouquet

И аз правих ягодови торти за рождения ми ден:

- тази малката, беше за колежките.

- а тази за семейството.

Лек уийкенд на всички (аз за пръв път от 4 седмици имам свободни събота и неделя)! Hug Heart Eyes

# 84
Момичето отдавна не съм поглеждала в тортената тема, макар че не съм се отказала, но нямам и толкова време вече. Виждам, че сте се усъвършенствали. Страхотни ягорови красоти. Как нанасяте желатина отгоре? Аз пробвах веднъж но нещо не ми се получи добре. Той желатина се изтичаше от ягодите докато стегне. Иначе основно влизам, за да задам един въпрос - обикновенните боички на  Wilton дали стават за бялото шоколадово тесто?

# 85
  • София
Само запис от мен този път   bouquet

# 86
Шемет аз много пъти съм споменавала че живея "на село" ( е далеч не е като бг село , но ) . Не , няма откъде да си взема под наем тави , дори и не знам колко струва , но едва ли е по-изгодно отколкото да си ги купя . Например комплекта "петъл" ще ми излезе 25$ ( за 4 тави) , а предполагам ако трябва да ги взема под наем няма да е по-малко от 10$ . Да вярно е ,трупат се доста тави , но сега имам огромен шкаф над фурната  Laughing Mr. Green ...има къде да ги сложа  Laughing .
Наталина, Бетина много апетитно изглеждат тези ягодови торти .Предполагам и ягодите имат вкус на ягоди , ...че тук го забравих вече  Confused

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 15:56 от raya_рая

# 87
# 88
Здравейте ,моми4ета Hug
Напоследък ми е доста трудно да ви следя и невъзможно да коментирам Embarassed..Запо4нах сватбената торта(украсата ве4е е готова,към 20 блата съм изпекла и още толкова ме 4акат)и ми е доста притеснено.Видях страхотни торти,поздравления за вси4ки
Искам да 4еститя хубавата новина на Искра  Hug
сиси7510,страхотна торта ,изпипана до последния детайл,браво  bouquet
и да покажа последните ми торти

Шеметка,Шапка ти свалям за апликацията,мноого пипкава работа  ooooh!

# 89
Здравейте,момичета.Срахотни торти както винаги.Честит РД на Наталина със закъснение,безпроблемна бременност на Искрето.Как сега след чудесата на Патриани да си покажа тортичката..........Направих я за снахата на една колежка.Много благодаря на Stefina,която ми поръча формичките за маргаритките и на Ani Boland за съветите за фондана на Фостър(китките са с него,но не успях да покрия тортата-много ми се късаше).Мъжо каза,че била посна тортата и трябвало още цветя,но аз реших,че иначе ще е претрупано.Ето я и нея

Общи условия

Активация на акаунт