Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Ловеч
Честит празник на всички дечица и на всички големи, които все още носят нещо детско в себе си   bouquet
Пепи мерси за новата тема   bouquet
ai-ai много ми хареса жабока, един такъв лъскав и имам чувството, че всеки момент ще се превърне в принц! и веднага въпрос: От какво са зелените "джвъчки"?
Rumya страхотна гъба, ми то заваля и ... поникнаха гъбките  Wink  Как я укрепи, че да стои така?
6estja сладко е патето!
mishelin хареса ми изчистената линия на кръщелническата торта!
jenik харесаха ми и трите ти тортички, но калинката ми е фаворит! Някой ден ще те тормозя на ЛС  Mr. Green
Шеметче според мен много добре ти се е получил лъвчо! Аз все отлагам да пробвам апликацията!
ninon хубави са и двете тортета, но наистина втората е много изчистена и стилна  Peace
hrisiv много цветно- буболечесто-жабешка торта!;
stefina добре се е получила кошницата, но много празничка ми се струва  Wink
краси.мира винаги ми остават очите в тортите ти   bouquet
elisa_m гайдата е като истинска!
Раче, Ани_д, Ani_Boland браво момичета  Hug Hug
Тандури, Антоан, Албенка, Нелка, Дарилка, Ивейн, Пепи и не на последно място Ванче уникални таланти сте момичета, всяка във някаква посока  newsm20 пред всички вас и красотата която създавате  smile3525
И да не съм капо, че стана  дълъг поста пък и вече ми замирисва на море  Laughing

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 09:08 от rumi73

# 16
Момичета , чудесни торти ,ако са и толкова вкусни колкото красиви да сте живи и здрави       . Честит ден на всички деца.               

# 17
Да се запиша и да честитя празника на всички малки и големи деца в темичката   bouquet

Пепи, благодарско за темичката   bouquet

И да не е съвсем на голо, качвам най-последните торички от РД на малката ми дъщеря  Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 19:54 от silrai

# 18
Честит 1ви юни на всички деца и на техните вече порастнали родители,но запазили детското в себе си!
Пепи,   bouquet
Много хубави теми сте показали.Браво!!!

# 19
Страхотни торти!
Поздрави на всички деца!Да са живи и здрави и не много палави!

# 20
  • Бургас
Честито на всички деца! Да са здрави и да се радват на много празници с красиви и вкусни торти!
Ние днес бяхме по лекари, малкия е с ангина... Sad

# 21
Ванче къде се губиш ,липсва ми чувството ти за хумор  Hug Heart Eyes
Ааааааааа, то и на мен ми липсва, ама к`во да се прави.... свиква се.  Joy Тотално изпуснах половината тема, и съм се скрила зад ъгълЯ, щот` мЪ`й срааааааам! Мно`у срам!!!!  Mr. Green

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА - МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ /като мен/. Ха, да са ни живи и здрави, умнички и палави и да надминат и родителите си даже по пакости и изобретателност.

Нова тема, нов късмет, нови торти, нови имена!
6estja - много сладичко това пиле бре! А може и пате да е, ама аз залагам на пиле. Открадвам ти идеята.
Танче - остави втечнената гадост да преспи в хладилника. Утре извади за час-два на стайна температура и после меси отново. Като добавиш пудра, пак може да се втечни, но изведнъж, точно когато се отчаеш напълно, ще се оправи и  стегне.
Румкааааа - стра`Отна гъба. Пънчето предполагам че е вита торта, ама отгоре кубето как го направи.  newsm78 Опитах се надникна отдолу, ама тцъ! Нищо не видях.
ай-ай - още един уникален дзвер на страницата. Страшна жаба. Много чаровна. И изобщо целия ти дизайн е за аплодисменти.
Оооо, Силрайке - много ми е драго да те срещна. Беше ми домъчняло за твоите 3Д-та. Въртележката е невероятна. Все те дебна да те изкритикувам, ама все няма за какво. Листенцето е много идейно и нежно. Хареса ми като идея. /само не разбрах, тия калинки със синджирче ли са вързани една за друга, или просто акат докато си лазят???  newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green
Е, айде ,отивам си.... незнайно до кога....  Blush

# 22
Записвам се.... Пак чудни тортииииии  Crazy

# 23
Ей да хванете да ме застреляте,може ли да съм толкова отнесена/ама нали все бързам/ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЛКИ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!

Влизам вече на спокойствие да ви похваля прекрасните творения,че ме е срам направо Embarassed

sunny-n миличка бързо оздравяване,май повечето дечица са с ангина в момента включая и моето, което кара втора за 1месец.

Албена страхотна сватбена торта, толкова е нежна и изчистена, любими са ми тези твои цветя!
Нелка радвам се,че отново намираш време да се появиш тук, страхотна "картинка", вълшебница си!
Петя, страхотна бебешка торта да е жив и здрав племенника ан мъжа ти
Тандурка думи нямам за прецизността ти, да ти е живо и здраво детенцето!
Maria Ilva поздравления за сватбената торта,много нежна и изчистена, невероятна е!
elisa_m гайдата и тупана са УНИКАЛНИ!!!!!Браво!!!!
краси.мира отново радваш очите ми с прекрасни торти!
stefina  интересно цветово решение и много хубав червен цвят
hrisiv страхотна детска торта!
ninon и двете торти са много нежни, поздравления!
6estja страхотен Макуин, за мен е толкова сложно и изнервящо да правя кола,че истински се възхищавам на така перфектно направените от вас!
medunka цар си на торбичките с парички!
Шемет много сладка апликация,поздравления лъвчето е толкова истинско

Божееее момичета думи не ми останаха, специални поздравления и за jenik ,mishelin ,михаела73 ,Rumya ,silrai -да ти е живо и здраво детенцето!

Руми, тези зелени "джвъчки" са маслен крем с накрайника с най-голяма дупка който имам и ги нацвъках а след това дооформих с накрайника за листенце.По принцип става много по-красиво ако цялото е с листенца,но нямам толкова нерви.

# 24
Цитат
6estja - много сладичко това пиле бре! А може и пате да е, ама аз залагам на пиле. Открадвам ти идеята.

Имаме познал жУвотното.  Laughing Въх доживях Ванчето да краде идеи от мен.   Joy Надув...

# 25
Въх доживях Ванчето да краде идеи от мен.   Joy Надув...
Я, па тая!!! Пилето е страхотно, не съм правила такова, що да не го крадЪ.  Sunglasses

# 26
Само да цопна тук Wink ...и да ви пожелая за запазите детското у себе си! Честит празник на всички малчугани!

# 27
Честит първи юни и от мен!Да са ни живи и здрави и да ни радват с усмивките си!
6estja наистина идеята и изработката на пилето са чудесни!
Румия много сладка гъбка, Heart Eyes
Ай-Ай жабата е уникална,много ми харесва тортата като цяло!
Силрай страхотни са и двете торти ,да ти е жива и здрава дъщеричката!

Аз имам две торти за показване,от които хич не съм доволна,при първата шоколадовото тесто ми се напукваше...цветовете не се получиха такива каквито исках.. Confused

А втората....За пръв път правя толкова голяма торта ,на една приятелка за детската градина.Много зор видях с нея..не можах да я измажа гладко...а и с тази фарситура дето сложих отгоре.. ooooh!Но важното е ,че децата са я харесали много ,дори искали допълнително.. Crazy

http://ruminakichukova.multiply.com/photos/album/1#photo=42

И да ви попитам по колко броя приблизително се продават подложките за торти,или ако ги правите сами-с какво фолио ги обвивате и пак откъде го купувате?

# 28
  • в семейството
6estja, това пиле ми напомня на пилето от "Улица Сезам" - много чаровно.
Rumya, аз не бих разрязала тази гъбка. Представям си децата как са ахкали. И аз искам разяснение относно сглобяването.
ai-ai, тази жаба "изби рибата"  Laughing . С фарситура ли намаза отстрани кафявото?Ама и водата е супер. Разкажи повече  Hug
rumqnka , розите са станали много хубави вкл. и като цвят, не знам защо не ги харесваш  newsm78 . Аз бих направила надписа от фитилчета, а за да изпъкне букета - покритието бяло (това е мое мнение). Втората торта е толкова весела,  с такива ярки детски цветове, че те кара да се усмихнеш  Peace
silrai , да е жива и здрава дъщеричката! Каква радост е за нея да има 2 уникални торти за рожденния ден   bouquet

# 29

ai-ai, тази жаба "изби рибата"  Laughing . С фарситура ли намаза отстрани кафявото?Ама и водата е супер. Разкажи повече  Hug

Отстрани е намазано с течна кафява боя от "Три уши", а водата е от глюкоза/нямах фарститура/ и за това се сетих, сложих отдолу фолио, отгоре загрята и оцветена глюкоза и това е, нищо сложно!

Общи условия

Активация на акаунт