Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 45

• 37 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
Огромна и безкрайна благодарност към Ирра.,Моргана и Краси. Това е такъв огромен труд и то напълно безкористно,никой не им плаща,а те го правят сами и то по собствено желание. Такъв светкавичен превод  не са правили за нито един друг сериал.  Ринка,ако е възможно,благодари им от името на момичетата от този форум.Не вярвам да се разсърди някоя тук,че искам да им се благодари и от Ваше име.

# 678
# 679
Добър вечер!
Дидока, и аз съжалявам за животинчето Cry, Cry животните са може би най - добрите приятели..
Ринка, благодаря, че слагаш тези хубави снимки....много ми е мъчно обаче, че ни се налага да ги гледаме само на снимките от филма... Sad

# 680
Ринка,качи и другите  целувки между Аси и Демир, както си направила тези от пост 673 и 674.

# 681
# 682
Огромна и безкрайна благодарност към Ирра.,Моргана и Краси. Това е такъв огромен труд и то напълно безкористно,никой не им плаща,а те го правят сами и то по собствено желание. Такъв светкавичен превод  не са правили за нито един друг сериал.  Ринка,ако е възможно,благодари им от името на момичетата от този форум.Не вярвам да се разсърди някоя тук,че искам да им се благодари и от Ваше име.

изпратих съобщението за благодарност към момичетата- те го заслужават!  Peace

Добър вечер!
Дидока, и аз съжалявам за животинчето Cry, Cry животните са може би най - добрите приятели..
Ринка, благодаря, че слагаш тези хубави снимки....много ми е мъчно обаче, че ни се налага да ги гледаме само на снимките от филма... Sad

Кайли, остава ни това- да си спомняме... ако ви натъжават ще спра... Hug

Ринка,качи и другите  целувки между Аси и Демир, както си направила тези от пост 673 и 674.

Дидок, кажи кои точно целувки- толкова красиви целувки имат двамата....Ще ги потърся и окей! Peace

# 683

Днес изгледах 13 серии на пленителката.Родата на  Хасрет ма утрепа от всякъде  Joy

# 684
# 685

Днес изгледах 13 серии на пленителката.Родата на  Хасрет ма утрепа от всякъде  Joy

Линка, Туба обаче е страхотна Хасрет, нали?
Каквато и да е ролята това момиче така влиза в нея, че .....

# 686
# 687
# 688
# 689

Будните сънища на Мурат....

Общи условия

Активация на акаунт