Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Честит празник на рожденниците - ЛИНА, АНА МАРИ, БИАНКА и АДИ! 

Да са живи, здрави и засмени! Известно време бях без компютър и затова не съм ви чела, но сега ще си наваксам!  Mr. Green
Кръщенето мина чудесно, във фейса качих 2-3 снимки: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=414760&fbid=1521644 … d=100000494065364 (aко не можете да ги видите, ме прибавете - Yana Taseva) Не плака, но отказа да влезе в "казана" без любимата мишка, той спи с нея, понякога и я храни и приспива ... Действа му много успокояващо ако е разстроен. Вашите деца имат ли такива любими играчки? Като спрях да кърмя и мишката замести гърдата за гушкане при нас и все още си я гушка всяка вечер.
Пентаксима го сложихме и нямаше никаква реакция! Даже и не плака. Така ми олекна, благодаря на всички които ме подкрепиха да я сложа.
Чао засега, после ще си почета  Wink

# 511
  • София
ЧРД на  Йосиф, Крум, Ния, Ема и Ева -от вчера и от днес на ЛИНА, АНА МАРИ, БИАНКА и АДИ.Да са живи и здрави и да радват мама и тате.
Съншайн- Hug

# 512
Здравейте,девойкииии Hug
Благодаря за пожеланията Laughing
Честито и от мен на всички,празнували до сега!Много здраве и усмивки и на следващите,които ще празнуват  bouquet

# 513
  • София
yani-cat, честито кръщене на Дани!  bouquet  Много е сладък на снимките с тази мишка! Heart Eyes  Галя също си има любими плюшковци- едно розово пони и едно черно-бяло кученце, което винаги търси, когато ляга да спи. Simple Smile
Радвам се, че така успешно е понесъл ваксината! Hug

Gardenia, чудесен фото-разказ, с толкова цветя и домашни животни! Heart Eyes

mimoletka, чакаме още успехи в гърнето! Wink

Совичке, честит рожден ден на Ана-Мари! Да расте спокойна, уверена в себе си, да бъде здрава и жизнерадостна!

# 514
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА
АНА МАРИ
БИАНКА
ЛИНКА
Нека растат здрави и умни деца. Да станах уверени, умни и неповторими дами.
Наздраве, мили мамчета.
  Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 515
Благодаря, благодаря, благодаря, на всички, от името на двегодишната Hug Да ви се връща многократно всичко пожелано  Hug

Времето беше ужасно, но... иzкарахме праzника. Малката не смятам, че схвна много кой е главният герой  Wink , освен, че повтраяше "ден ден" и наистина доволна и впечатлена беше от духането на свещичката на тортата  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Бианка и Лина  Hug Всичко, което в бъдеще желаят, да постигат   bouquet  bouquet

# 516
с извинение за закъснението, но не бях на линия тия дни
ЧРД на Тами, Марти, Йосиф, Ема, Ани, Ива, Бианка ( Уанда, къде си?),
Лина ( Мари, появи се!).

Здрави и безгрижни да растете, мили дечица!

Поздрав за всички

http://www.youtube.com/watch?v=2MdS3yQfRxI&feature=related

а това е за Ана-Мари Simple Smile)))

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 09:10 от Анe

# 517
  • София
Добра и успешна седмица!  bouquet

Промених заглавието на темичката, че предишното вече не е съвсем актуално /за съжаление Grinning/.

# 518
Хм, днес сме нямали рожденици.
Тогава много честитки за празнуващите през последните дни Йосиф, Ива, Ема, Ния, Крум, Ана Мари, Бианка, Ади, ако пропускам някого, ще ми простите.  Simple Smile Щастливо и весело детство на всички вече големи момичета и момчета.   bouquet

За памперсите и гърнето. Оги вече от почти месец е без памперс и вътре и вън. Рядко има инциденти. Рядко си казва, но аз го подканям през около час, два и той си пиша в гърнето, а ако сме навън мокри някоя тревичка. Проблемно в момента е акането. Уж си казваше за него, но от няколко дни нещо забравя и се случва да свърши тази работа в гащите. При спане му слагам памперс и мног често е мокър. Ето пак се потвърждават разликите между децата. При Виктор памперса по време на сън оставаше редовно сух може би на 1г и 7-8м, т.е. 2-3 месеца преди да махнем дневния. Затова при него заедно с дневния разкарах и нощния памперс. Просто чаках да свърши пакета. Изключително рядко се буди нощем за да пиша.
Нашето море окончателно отпадна, защото миналата седмица и Виктор се разболя от варицела. До 1-2 дена трябва вече отново да е напълно здрав. Поне си я изкараха и двамата и впоследствие няма да се притеснявам, че заради разни карантини мога да имам проблеми с дежурни ясли, градини или с планове за почивка.

# 519
Честити 2 годинки на малките сладурчета Тами, Йосиф, Ана Мари, Бианка, Ади, Ива, Ема, Ния, Крум, Лина. Дано не пропускам някое детенце.
Бъдете, здрави и щастливи. Безгрижно детство, мили деца!

Суити, поздравления!

# 520
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 521
Здравейте момичета  Hug!
Ей ме след дъжд качулка и аз идвам да си обера чудесните пожелания  txtloves.
bora; mimoletka; суити; Gardenia; singing_girl; сова; Галина 74;
Петка; sunnshine; danip; MY NAME; stefina; uanda HugАнe; ston; Raffaella Sanzio;
момичета много сте мили Heart Eyes, благодаря ви много за хубавите пожелания Hug

Дните на празнуване минаха бързо и прекрасно Simple Smile
Не знам колко точно Йосиф осъзна, че е главният герой в тази празнична история, но определено му беше интересно да тича и играе с много деца.
Момента със свещите в тортата беше много приятен, всички се събрахме и пяхме  а той грееше от щастие  Heart Eyes.
На мен ми беше изключително приятно хем да съм с любимите ми хора, хем да не слугувам, а да се наслаждавам на времето.
Спомних си всеки миг от този ден преди 2 години и съм толкова щастлива да гушкам днес този голям и разумен младеж  newsm76
Имахме и изненада парти в парка, нали толкова ми се искаше да празнуваме в градина и децата да се наиграят, мъжо удари в целта  newsm03.
Беше се погрижил да има и втора торта, та ми се стори, че наистина празника продължава по всички правила.
Йосиф получи  много подаръци, а аз много приятни мигове с любими хора.
Сега да поздравя със закъснение Flutter, но от сърце  Heart Eyes децата, които са родени на нашата дата Hug.
 ИВА , НИЯ, КРУМ и най сърдечни и специални поздрави на EMA на мама Stryper   Heart Eyes!
  Поздрави на АНА МАРИ на  Hug Сова   БИАНКА на мама Uanda (тази рибка Уанда се е разписала  Hugлипсват ми твоите естествени постове Hug) и  АДЕЛИНА на мама mari p 
И накрая да взема да поздравя някой баш и точно в правилният момент  hahaha.
Сърдечни поздрави и най добри пожелания на ЙОАНА на мама Vilistar ,   БОРИС на мама Ане и   НАДЯ на мама Gardenia 
 Желая ви пълна наслада на всеки прекрасен миг преживян с вашите (нашите) съкровища  txtloves.
За гърнето да кажа, че Йосиф го изчаках да узрее без да го стресирам много.
Имахме фалове в началото и се срамуваше доста, но после някак изведнъж свикна да ходи в тоалетната и пропуснахме гърнето.
На него седи, слага си го по главата, ползва го като столче, но не върши никакви дейности по предназначение Simple Smile.
Казва си всичко със  силен и грамогласен вик "П'каааай" или "АК"
Навън  и навътре е без пампа и аз се радвам на облекчението на бюджета.
Все още спи с пампа, но и хубаво си я пълни, нощем пие по няколко шишета с кисело мляко... не знам как ще отвикнем от това, ако не му дам такава глъчка настава...
Това е от мен Simple Smile лекичка и мекичка, а утре успешна седмица!

# 522

И накрая да взема да поздравя някой баш и точно в правилният момент  hahaha.
Сърдечни поздрави и най добри пожелания на ЙОАНА на мама Vilistar ,   БОРИС на мама Ане и   НАДЯ на мама Gardenia  

Ъъъъм... Тя Надя е на 01.09, ама от сега благодарим  Hug
Ходих до първа страничка - те всички са на 01.09  Wink  Но тъй като на 31.08 няма рожденици, ще приемаме поздрави два дни  Laughing

# 523
И аз така помня ама викам да не се обаждам... и без това до скоро живях с един ден назад. Мариям пък може да живее с ден напред. newsm78

# 524
Мириям май ти се иска август да е само 30 дена  Mr. Green

На патерички честито на Ана Мари на Сова, на Бианка на Уанда и на Аделина на Мари. Да са здрави, да растат щастливи и да станат прекрасни жени. newsm59 nbirthday

Уанда радвам се, че поне за момент се включи. Дано да можеш скоро да се разпишеш и да ни пуснеш снимки на твоята принцеса.

Деси да си кара с кеф Ана Мари новата придобивка.

Суйт аз тъкмо си виках, а то темата одавна сме я почнали, ама явно тогава сме улучили заглавието  Wink, а то ти си го сменила. Много е хубаво.

МОмичета багажът е стегнат, по-голямата част е натоварен в колата. Няма а ви го снимам, че ще ме питате дали не отиваме на около светско пътешествие.  Rolling Eyes Толкова е много, но нещо не ми се иска да се лиша от нищо, пък и да имам за всякакво време и ситуации подходящите неща.Оставям ви за около 12 дена и живот и здраве по средата на месеца ще съм пак с вас в разгара на купона.
Спокойна вечер и до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт