Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да интерпретирам резултата от теста за бременност?
Какво да очаквам, когато спра да приемам Duphaston по време на LH?
Къде мога да направя спермограма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да интерпретирам резултата от теста за бременност?
-
Какво да очаквам, когато спра да приемам Duphaston по време на LH?
-
Къде мога да направя спермограма?
-
Колко струват тестовете за овулация?
-
Къде мога да намеря добри специалисти за изследвания, ако в моя град няма такива?
Днес следобед ще отида до църквата,за да ви оставя листчетата, само къжете къде точно? До някоя икона с Дева Мария или няма значение?
Научих си и круъвната група, нещо,което за 21 години не бях разбрала - 0 е, още не знам дали е минус
, но се оказа,че по едно нещо не приличам на баща си, а на майка си, понеже тя ме оибвинява ,че съм му одрала освен външния вид и характера
), ама нищо не си мисля, щото имам и малко ПМСче, макар че помня миналия път Хера какво ми казваше с лежането на тая кълка
. Да взема да потърся в старите теми, ли
Не пуша по много...но все пак пуша. Отказах мъжете като се ожених...намалих яденето - за да сваля килца...ако сега откажа и цигарите...е не..вземам пищова на мъжо и ще гърмя в слепоочието си
), а тука от два дена все яйца
сега ще съм на яйца и шоколади