последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 812
  • 443
  •   1
Отговори
# 195
Подкрепям Ви всички със спирането на цигарите. Аз ги спрях с първата ми бременност ама чак като разбрах че съм бременна. Преди това не успявах да се мотивирам. Още не пуша.

Исках да попитам нещо. Гъбичките пречат ли на забременяването? Защото май съм прихванала Confused

# 196
Здравейте,любими мои Hug Днес следобед ще отида до църквата,за да ви оставя листчетата, само къжете къде точно? До някоя икона с Дева Мария или няма значение?Simple Smile
Иначе аз днес съм много доволна  от себе си.За първи път в живота си дарих кръв, искрено се надявам да е наред всичко с кръвта ми  и да помогне на някого! Дадоха ми един куп шоколади, вафлички и натурален сок Crazy Научих си и круъвната група, нещо,което за 21 години не бях разбрала - 0 е, още не знам дали е минус Flutter, но се оказа,че по едно нещо не приличам на баща си, а на майка си, понеже тя ме оибвинява ,че съм му одрала освен външния вид и характера Mr. Green един такъв прекрасен Laughing
имам малко закъсненийце (което не ми се е случвало от 6 месеца #Crazy), ама нищо не си мисля, щото имам и малко ПМСче, макар че помня миналия път Хера какво ми казваше с лежането на тая кълка

# 197
Eo, някъде се мушкаха зад нещо, но къде  newsm78. Да взема да потърся в старите теми, ли  Mr. Green

# 198
Здравейте,любими мои Hug Днес следобед ще отида до църквата,за да ви оставя листчетата, само къжете къде точно? До някоя икона с Дева Мария или няма значение?Simple Smile

Иконата е на Свети Серафим. Помоли клисарката да те заведе, иконата е в една по-малка стаичка. Или поне преди там беше.

# 199
По-назад в темата е обяснено подробно. Не се влиза през главния вход, а се заобикаля отзад и се слиза надолу по стълбите към едно параклисче. В дъното му се намира иконата на Св Серафим а до нея има сандъче, където се пускат листчетата  Simple Smile

# 200
  • София
Включвам се пак, за да отговоря на въпросче.
Вера, не искам да те плаша, но веднъж така имах силни болки по време на полов акт, няколко дни след овулация. направо срязваща болка, както я описа. Много се уплаших и отидох веднага на лекар. Оказа се, че един от фоликулите ми не се е пукнал, порастнал е повечко и е станал кистичка. После тази кистичка изчезна от само себе си, т.е. пукна се сама. Лекарката каза да не се притеснявам от секса, даже помагал за пукването, но просто да сменим позата и да го правим в някоя по-безболезнена.

# 201
Пуснах бебетата...листчето с пожеланията за бебета,де, дано да ви се сбъднат  bouquet Hug

# 202
  • Стара Загора
Пуснах бебетата...листчето с пожеланията за бебета,де, дано да ви се сбъднат  bouquet Hug
Дано не си ме забравила Embarassed
Инак за закъснейнийцето...ко да кажа...айде на късмет да е Mr. Green Иначе и аз съм кръвна група 0 /-/ Crazy
Аз пуша и не мислям да ги спирам...ще ги спра когато му дойде времето Crossing Arms Не пуша по много...но все пак пуша. Отказах мъжете като се ожених...намалих яденето - за да сваля килца...ако сега откажа и цигарите...е не..вземам пищова на мъжо и ще гърмя в слепоочието си Mr. Green

# 203
Как ще те забравя, Хера, за тебе специален параграф написах с близнаците baby_neutral baby_neutral, другите им писах по едно живо, здраво и доносено бебе, понеже не са си писали пол или брой:)Simple Smile
И аз отказах мъжете и намалих яденето Laughing Ама поне не пуша. Като казах ядене, казах ли ви,че като тръгвах да се връщам и свекървата ми даде буркан с нещо си и 15 яйца!! варени, в кутия Shocked Пък аз храна от буркани и консерви не ям ( Mr. Green, не бе, не съм претенциозна, просто ме мързи да ги мъкна от Пловдив и после да ги топля и да ги пазя да не се развалят Whistling ), а тука от два дена все яйца  chef Crazy Joy сега ще съм на яйца и шоколади Grinning

# 204
  • София
Херка, Ео и аз съм кр. група 0/-/, и мъжа ми, и Боби.
Ео, браво, че си изпълнила заръката за бебешките бележки! А как ли си изглеждала с толкова много бележки newsm78 Като ненаситна....с милион и едно желания Wink

# 205
Кажете и на мен за листетата с бебетата моля ви! Искам и аз да пусна, ама не знам къде и какво се прави! Пак не съм разбрала  Rolling Eyes, може и на ЛС, моля ви! Rolling Eyes

# 206
А,я, ще хабя горичките..Една бележка пуснах с няколко параграфа Grinning Дано бъде така мил св.Серафим да я прочете докрай Peace Grinning

# 207
  • Стара Загора
Като ненаситна....с милион и едно желания Wink
Бабите сигурно са стояли отстрани и са отброявали поредния лист написан от Ео и са цъкали с език...нцъ нцъ нцъ Mr. Green

# 208
Eo, голямо благодаря че ни пусна желанията. Дано не си ме забравила  Embarassed  Embarassed
А аз за благодарност осигурявам хапването, стига с тез яйца че ще вземеш да кукуригаш  Mr. Green

# 209
Мимичета да Ви питам нещо.Вярвате ли на тези гледачки дето ги дават по tv и нали някоя от вас се обаждала?Щот да Ви кажа какво ми казаха като се обадих-казах си данните и тя ми вика"Ами то при теб няма никакъв гинекологичен проблем,ааа ами то и при него няма" и аз и викам "Да няма".Това и аз го знам.Накрая ми вика"Да ще има бременност Януари,ще имаш момче което исцяло ще прилича на теб".После ми каза,че при нея ходели много семейства които дълги години нямали деца.Незнам дали я вярно ама каза,че след като ходили при нея някой от тях имали по две едно след друго.Споменна за безплодие в период от 10 години.Едните каза,че били от Пловдив.Може и да не е вярно,но ми беше интересно какво ще кажа.Има и нещо друго, ако ме лъжеше щеше да предположи,че след като се обаждам имам някакъв проблем,а от къде позна,че нито аз нито мъжо имаме г.проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт