Харесват ли ви вашите мъже естествени?

• 31 785
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
и аз тук .. пляс Crazy
по темата - ами брои ли се миризмата на тялото която остава след море ... нали остава един много приятен морски мирис примесен с естествените ни аромати  ... ето тогава ...да ... много се искаме двамата

# 196
  • София
Ау, какви работи сте писали посред бял ден!  Laughing

# 197
А аз през цялото време си представях, че Естел има предвид пиано или китара  Rolling Eyes

# 198
Ау, какви работи сте писали посред бял ден!  Laughing
Тва като съседите ни :"Теа са луди!Правят секс посред бял ден!" Laughing

# 199
А аз през цялото време си представях, че Естел има предвид пиано или китара  Rolling Eyes
rotfImbo ако е пиано горко и на Естел  Shocked ... ще и останат само ароматите  Joy

# 200
  • София
Зависи какво се разбира под естествена, че тука срещам различни тълкувания. За мен естествена е току що изкъпана, но без грим и парфюми. Такава жена всеки нормален мъж би предпочел, пред нацапотена и заобиколена от тежки аромати. Но ако става въпрос за некъпана - еми гадно е. Не вярвам някой да хареса миризмата на тридневна пот или други секрети (с изинение).

# 201
Зависи какво се разбира под естествена, че тука срещам различни тълкувания. За мен естествена е току що изкъпана, но без грим и парфюми. Такава жена всеки нормален мъж би предпочел, пред нацапотена и заобиколена от тежки аромати. Но ако става въпрос за некъпана - еми гадно е. Не вярвам някой да хареса миризмата на тридневна пот или други секрети (с изинение).
Под "естествен" "мръсен " ли се разбира?Защото стана ясно,че повечето от пишещите тук разбират точно това. Wink

# 202
rotfImbo ако е пиано горко и на Естел  Shocked ... ще и останат само ароматите  Joy
Еми да, представях си как вглъбено се е засвирила и за съсредоточаване дъвче коса. Blush Аз така правех, като имах дълга коса, като четях примерно Blush
Колко съм непорочна само  Mr. Green

# 203
...Зависи какво се разбира под естествена, че тука срещам различни тълкувания. ...
не мило  Wink естествена е да речем къпана преди час-два ... точно тогава си естествена и приятна  Simple Smile .... никой не говори за резлив аромат на "изгорял лук" който се носи из под мишниците или зловонен аромат до припадък на крака ..... такива да си ги нямаме  Naughty

# 204
  • София
Аз съм източника.

Вие наистина ли бъркате липсата на хугуена с естествената миризма?

# 205
Отделно - епилацията не винаги изначава качествена грижа към тялото.

Toчно така !
80-те години когато бяхме на по 20 всички си имаха - дори и плейбойките но жените не бяха по грозни от сега ... ако трябва ще изровя и снимков мат'рал .. стига с тая епилация ... увисналите и сърчащи 'малки' устни никак не са привлекателна гледка поне за мен  Naughty  да не говорим че вече и веждите си бръснат някои жени ... ами аман бре  ooooh!

# 206
  • София
...Зависи какво се разбира под естествена, че тука срещам различни тълкувания. ...
не мило  Wink естествена е да речем къпана преди час-два ... точно тогава си естествена и приятна  Simple Smile .... никой не говори за резлив аромат на "изгорял лук" който се носи из под мишниците или зловонен аромат до припадък на крака ..... такива да си ги нямаме  Naughty
Ами като прочетох за некъпаната Жозефина, която чакала Наполеон и реших да не стане грешка. Laughing

# 207
Ами като прочетох за некъпаната Жозефина, която чакала Наполеон и реших да не стане грешка. Laughing
е те тва де  Laughing ... точно тва е имала предвид .... "некъпана" от преди час,два ...  Wink

# 208
 newsm44 знаех си че ако си споделя "проблемО" ще чуя много полезни мнения Crazy

Мисля че е най-учтиво да се каже свиря.Не се сещам за друг вариант. Rolling Eyes

Незнам какъв точно е инструмента-дали е орган /голям и внушителен/,дали е малка овчарска свирка или нещо друго. Crazy Къде има класификация на музикалните инструменти?

Вие на какво свирите?

Китана,ами такова...ъъъ..копривата не ви ли ужили? Rolling Eyes
През копривата само минахме.Няколко пъти. Laughing
hahaha Joy

# 209

на тръба  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт