Да, аз не й давам вода,1 път само предложих със спринцовка и тя ме заплаши, че ще повърне... Същото ми го прави и като се опитам да пробутам биба

Днес сложих малката на гърдата да видя как ще реагира-все пак вече седмица се храни от шише ,засука без проблем .Обнадеждих се ама какво да правя като нямам кърма...
Много неприятно

Мисля, че ако пробваш да слагаш бебчето възможно най-често на гърда не е късно да релактираш - млякото не секва толкова бързо
Това, което казваш, че е засукала без проблем е много обнадеждаващо. Има ли кой д ти помага поне за няколко дни, за да можете да се отдадете само на кърмене - така най-бързо ще стимулираш повишено производство и ще възстановиш млякото до нуждите на детенце
Би било добре да проследяваш внимателно броя на напишканите и нааканите памперси 
Можеш д пробваш и с цедене с помпа между храненията за допълнителна стимулация. Първия ден може да не изцеждаш нито капка, но ако се пробваш за 4-5 минутки през час-два за цял един ден , ще дадеш сигнал на гърдите ти да започнат пак да произвеждат

Ето една статия, която е точно по твоя въпрос
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20199
Успех
Алекс, и аз търся за море, но искам задължително Ол инклузив, заради Калина
Последно се спрях на Св. Константин и Елена и тези дни ще правя резервация май
Та сега май ще я купим все пак
dudunski, все едно си писала за моят мъж! От както забременях, а сега и с малката, той непрекъснато прави така 
Човека просто се кефи да се чувства голям, с ангажименти, поел отговорност за едно беззащитно човече
ден купих на малчо дрънкалка и наптавих "почти ягодово" парфе - кисело мляко, чаша захар, сока на един лимон, ягодки и желатин. Оформих го като торта. Довечера даже мисля да сложим една пееща свещичка на тортата.
Единственото ми притеснение е, че ние искаме към края на лятото да ходим, а на Северното Черноморие от рано става по-хладно
Честито и на всички други, родени днес 
сега съм по спокойна. Сега чакам една позната да дойде до вкъщи, прави ми антицелулитен масаж, ще се разтоваря.