Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за фолиевата киселина и Biozin Mama?
Какво е мнението за втория БХС и резултатите от него?
Къде се извършва фетална морфология и какви са мненията за различните лекари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за фолиевата киселина и Biozin Mama?
-
Какво е мнението за втория БХС и резултатите от него?
-
Къде се извършва фетална морфология и какви са мненията за различните лекари?
-
Какви са мненията за резултатите от амниоцентезата и хорионбиопсията?
-
Какво представляват резултатите от биохимичния скрининг (БХС) и как се интерпретират?
леле това изследване стана историческо.Видяхме ръчички,пръсчета,главичка,устни и док. каза,че е
неочаквано дори не се и смутих,но все пак ми остави малко надежда,че като ходя на ФМ при Марков на 3D ще се види със сигурност.Но тя ми показа,че е девойка и аз я видях доста добре.
от тежестта.За фолиевата киселина и казах,че съм я спряла,а за витамини каза че не е нужно.
Иначе не й казах, че знам пола, а я помолих да го види. Но госпожицата си беше седнала на Д-то и не се показа 
. Та предният път си ми бяха в норма, въпреки че детето беше с положителен. Важното е в този случай да се направи инжекция с Гама глобулин (май така беше) до 72 часа след раждането.