Колелото на Времето (WoT)

• 17 429
  • 155
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Да се впиша към феновете (гледам, че сме все сини или зелени Laughing)
Допреди няколко години роптаех за това, че не свършва, а сега не ми се ще - просто с тая поредица  преминала половината от съзнателния ми живот... а тръпката на очакването какво ще стане...

# 16
Не мога да разбера връзката на Айез Седай и Стражниците.Толкова време заедно без нищо плътско помежду им?

# 17
Преди 7-8 години започнах да я чета и стигнах до 6-та книга.Незнам защо не я продължих.Ще бъда благодарна на този,който ми каже,как всъщност завършва историята.Но забелязвате ли,как началото на книгата страшно съвпада с началото на  Властелинът на пръстените?

# 18
http://www.citadelata.com/info/timejord.htm-тук има кратка информация за всяка книга от поредицата

# 19
  • Belgium
Поредицата още не е свършила, така че няма кой да ти разкаже края.

Има още две книги да излизат.

# 20
Поредицата още не е свършила, така че няма кой да ти разкаже края.

Има още две книги да излизат.
тц не  Naughty
Излезли са-  http://chitanka.info/lib/series/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D … D0%B5%D1%82%D0%BE

# 21
Брандън Сандърсън който дописва последната книга по записките на Джордън ,е казал че материалът  е толкова много че последната книга ще бъде разделена на три части .Сега излезе Буря се надига ,така че наистина остават още две.

# 22
  • Belgium
Естел, грешиш.

"Буря се надига" е първа от последните три книги. Другите все още се дописват.

Не заблуждавай хората.

# 23
Извинявам се. Blush
Заблуждавам неволно,защото мислех че 12та книга е последна.

# 24
И аз тука!Много харесвам поредицата,до няколко дни почвам 6-та книга.Любими са ми Перин,Нинив и Моарейн,жалко,че умря толкова рано. Tired

# 25
Аз я издържах до 7-8 книга. До пета ставаше за четене, но нали съм упорита...

Записвам се да попитам по-късно как свършва. Simple Smile

# 26
  • Пловдив
И аз съм фен на тази поредица. Сега съм в началото на 9 книга. Харесва ми Авиенда. Интересни са ми проклетите жени - Нинив, Кацуан, Сорилея и силните мъже - Лан и Гарет Брин. Иначе наистина покрай Мат е най-забавно.

# 27
Голям фен съм на поредицата, изчела съм каквото има издадено тук (Северна Америка), но я започнах преди много години в България. Синята Аджа са ми най-любими и Моарейн конкретно. Лан ме дразнеше неимоверно много в част от книгите. Любими ми бяха пътешествията в страната на сънищата, страшно магнетично. На мен пък точно идеята за фанатична борба много ми допада. Битките направо ме изправяха на нокти, представях си всяка нишка въздух, която заплитаха или всяко кълбо огън. След Толкин, това е авторът с най-висок рейтинг в този жанр за мен.

# 28
Първо здравейте на всички Simple Smile

Не мога да разбера връзката на Айез Седай и Стражниците.Толкова време заедно без нищо плътско помежду им?

Естел не е така. Зелената аджа дори се жени за стражниците и доколкото си спомням мъжа на Нинив Лан беше прехвърлен на зелена и тя с плътски удоволствия се мъчеше да го накара да забрави идеята за самоубийство в Пустоща и Моарейн.
Повечето Аджи просто не забелязват мъжете за сините са като оръжие добре наострено служещо винаги когато потрябва. За жълтите са охрана най - вече повечето дори нямат стражници. Червените са мъжемразките Simple Smile
Аз гласувах за зелените - дейни, борбени, не рядко съчетават в себе си и синя и кафява Simple Smile
Любим персонаж от жените ми е Айлката май или Нинив Simple Smile изобщо в тази книга всички жени са силни оправни и мъжете ходят на пръсти пред тях Simple Smile А тези които им се опънат заслужават превилегията да им станат мъже Simple Smile

От мъжете любимец ми е Ранд и донякъде Лан. И двамата с мисия храбри силни и някак нуждаещи се от утеха.
Надявам се да съживят Моарейн. Единствената на която Ранд има доверие и която може да го научи да плаче Simple Smile както казваше най - старата измежду Айез Седай.

# 29
В момента съм на пета книга.
Какво става занапред с Лан и Нинив?Току-що Моарейн умря но се надявам да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт