Колелото на Времето (WoT)

• 17 452
  • 155
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
Естел, не чети, спойлер. Simple Smile

Уоми, Моарейн никога не е умирала, та да я съживяват. Тя си е все в оная кула, откъдето вероятно ще я спасят в следващата книга, поне така изглежда от заглавието. Simple Smile

# 31
Естел, не чети, спойлер. Simple Smile

Уоми, Моарейн никога не е умирала, та да я съживяват. Тя си е все в оная кула, откъдето вероятно ще я спасят в следващата книга, поне така изглежда от заглавието. Simple Smile

Да де Simple Smile ама я мислят за мъртва в началото Simple Smile

Лан и Нинив само хубави неща стават споко  Mr. Green

# 32
на мен винаги си ми е харесвал Ранд

тази книга съм я чела за 1 ден, спомням си още в Телевизионен справочник рекламираха книгата, ех
бягах от училище,за да си я чета
любима аджа ми може би жълтата дето лекуват или кафявата с ученето

страх ме е да зачета най новата дето не е писана от Робърт Джордан да не се разочаровам

# 33
Поредицата още не е свършила, така че няма кой да ти разкаже края.

Има още две книги да излизат.
тц не  Naughty
Излезли са-  http://chitanka.info/lib/series/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D … D0%B5%D1%82%D0%BE

много благодаря за линка, може пък да се навия да я изчета оттук

# 34
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте!
Преди малко завърших Бурята.  Peace
Според мен Сандърс прекрасно се справи.  Mr. Green Намаляха описанията. Действието върви по бързо.
Явно в следващата ще се завърне Моарейн. И през цялото време ме дразни Кацуан и всички жени що опитват да контролират Ранд  Crossing Arms Дано Моарейн като се върне ги озапти в желанията им за контрол.  Peace
Резюме на следващата книга "Последната Битка е започнала. Печатите на затвора на Тъмния се рушат. Самата Шарка се разплита и армиите на Сянката са започнали да излизат от Погибелта.
Слънцето е започнало да залязва над Третия Век.
Перин Айбара е преследван от спомени от миналото. Бели плащове, убийци на вълци и отговорностите на водач. Междувременно, невиждан враг стяга примка около врата му. За да победи, той трябва да намери отговорите в Света на Сънищата и в най-скоро време да овладее вълчото в себе си или ще се изгуби завинаги.
Междувременно, Матрим Каутон се подготвя за най-трудното предизвикателство в живота му. Съществата отвъд каменните портали - Аелфините и Еелфините - го объркаха, подиграха се с него и го оставиха обесен, а паметта му напъхаха с парченца от животите на други мъже. Той се надяваше, че с последната си конфронтация ще приключи с тях, но Колелото тъче, както Колелото желае. Ще дойде времето, в което ще има възможността да танцува отново със Змиите и Лисиците и да играе играта, която не може да бъде спечелена. Кулата на Генджей чака и ще разкрие съдбата на отдавна загубен приятел.
"

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 19:41 от Kordelia

# 35
И аз съм от фенките на поредицата, навремето стигнах до 6 книга, след това тотално спрях да чета, трябва да я довърша и да дочета и останалите книги.

# 36
  • Belgium
13та книга от  "Колелото на времето" - Towers of Midnight е с проекто дата на излизане в САЩ началото на ноември 2010.

Аз си изтеглих играта, да видя за какво иде реч  Whistling

# 37
Дано началото на другата година излезе на български.  Praynig

# 38
  • Belgium
О, аз разбера ли, че е излязла на английски, звъня директно в Бард, да ги питам кога ще са готови с превода  Grinning

# 39
  • UK
Около шест месеца им отнема от излизането на книгата на английски, значи ще я чакаме пак към април.

# 40

Да си припомним герои,събития...Кои са ви любимите герои?

Вие от коя Аджа сте?И защо?

Въй, чак сега откривам темата.  Heart Eyes

Любима поредица...( в момента съм на Бурята... Sunglasses )

Иначе любим герой ми е Мат. Един такъв дяволит и чаровен  bowuu bowuu

# 41
  • UK
Вкъщи водим малък спор. Тоест не толкова спор, колкото аз се колебая между това, което повече ми харесва и това, което е по подходящо. И преди съм споменавала, че със съквартиранта ми сме правили списък с актьори, които според нас са подходящи да играят ролите в Колелото, става дума за доста хора за доста роли. Питанката ми е за Ранд. Бяхме си избрали един, който аз харесвам и мога да си го представя в ролята и би бил чудесен Ранд според мен (и според съквартиранта), но не е точно висок, червенокос и тн, както описват Ранд. Знам, че всичко това лесно се оправя, когато стане дума за филм, но си мислех, няма ли да е по добре да сложим актьор, който е висок, светлокос и всичко останало... И ето ги двете предложения. Ако искате, понеже не всеки си пада по това, кажете кой ви харесва повече за Ранд.

1. Milo Ventimiglia

2. Cory Monteith

Аз харесвам първия, съквартиранта също, той ни беше и оригиналния избор, още когато не беше никак известен, защото търсехме именно това. Но той не е подходящ по ред причини, а съм сигурна, че ще се справи перфектно. Просто има лудостта в погледа, така да се каже. Втория пък е мноого висок, нямам кой знае какви наблюдения върху играта му, но на външен вид е значително по подходящ (косата му тук изглежда тъмна, но съм го виждала и русоляв). Та се чудя да оставя ли Майло, въпреки че не прилича кой знае колко на Ранд (да не говорим, че е типичен красавец, а Ранд не е).

# 42
  • Belgium
Мърморанке, интересен въпрос повдигаш. И аз много пъти съм се чудила кой актьор би бил подходящ за ролята на Ранд.

От твоите предложения по-подходящ ми се вижда първият, наистина има нещо по-твърдо в погледа му. Вторият е по-симпатичен, но ми идва една идея сладникав за Ранд. Моите предложения с:

1. Wes Bentley

2. Jake Gyllenhaal

# 43
  • UK
Мисля, че и ние обсъждахме Уес Бентли като вероятен Ранд, но Майло надделя. Аз се опитвам да се преборя за нов актьор за ролята на Гавин, защото стария умря, в смисъл, ясно е, че не може да сменяме всички актьори, понеже са поостарели за ролите си или са умрели в някакъв момент, но ми се струва, че така е редно. Хийт Леджър. Щеше да е велик Гавин.

# 44
Бих предпочела изцяло някой нов никому неизвесетен.  Wink
Иначе не знам, навремето имаше новина че искат да филмират книгата, обаче не знам. За мен няма как да стане, прекалено масштабно е за филм. А сериал, обичайно едва ли ще имат достатъчен бюджет да го направят стойностно.  newsm78 Thinking Naughty Naughty
така че може би предпочитам да не се филмира.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт