"Стъклен дом" -тема 5

• 33 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
А Ванчето на прозореца, много се смях с нея hahaha

# 151
  • Бургас
А Ванчето на прозореца, много се смях с нея hahaha

И аз, ама докато се усетя че е тя. Ми не можах да я позная - някакви крака, с пусната, стори ми се даже разпърпана риза  Mr. Green

# 152
Ами Ваня как се намърда на терасата, след като Боряна не й отвори  Joy  Joy  Joy

Аз май наистина се притесних, че Дани остана без акции  newsm45   newsm48

# 153
Явно не само на мен ми се вижда прекалено объркано.  Mr. Green
Камен можеше да даде само своите акции. Сега всички остават без никакъв доход. Най-малко трябваше да се консултира с Боряна за това. Тя не, че щеше да му откаже, ама това да го пита откъде са, пък той да не казва ми дойде в повече.  ooooh!
А и сега в нещастието като се обичат тези двамата, трябва да са по-сплотени от всякога. Не Боряна да му се сърди и да му тряска вратата, че не бил намерил парите. Все едно е лесно да се намерят толкова пари.  Sick
Не знам колко е пресилено, ама се радвам, че Сияна и Алекс се сдобриха. Много съм доволна и как Сияна помогна на Алекс да се сдобри с Хари.  Heart Eyes
Дани и той какво реши да се прави на супермен. Нали викаше, че майка му ще плати. Какво се уплаши и взе да бяга? На това момче акъла никога не му е щракал. Къде ще иде в този Диарбекир? Много ясно, че ще го хванат.  #Crazy
И на мен не ми се вярва да умре. Само ще създаде допълнителни грижи на онези бандюги.  Thinking
Ама сценаристите явно имитират отвличането на Румен Гунински. Нали и там искаха парите при надлеза за Елин Пелин. Или май пуснаха момчето там. Не съм сигурна, ама гледат да са в тон със събитията в страната.  Peace

# 154
# 155
За мен серията беше много слаба откъм сценарий и актьорска игра. Нелогично ми се струва Камен да продава акциите без да каже на Боряна, както и развитието на отношенията м/у Сияна и Алекс. Твърде досадни бяха Ставреви. Странно Боряна прие Елена, а на приятелката си не отвори.

С този епизод бяха надминати всички турски БОЗИ накуп - как Камен ще вземе 10 мил. вместо 70 без да каже на Боряна, независимо, че става въпрос за живато на сина й и на полубрат му - после какво - ще се докарат до просешка тояга ли? Можеше да поиска поне още малко, но платими в някакъв срок -  щеше да е по-достоверно. Изглежда Камен не си дойде от Америка, а кацна от Марс.
За съжаление и в допълнение Боряна въобще не беше убедителна в този епизод - много, много слабо изпълнение - как не показа някакво вълнение тази жена...С това шептене уж за засилване на напрежението само загуби убедителност поне за мен.

# 156
  • There I was on a July morning
Дамм, загрубя играта в тази серия.
Както вече сте отбелязали, сценарият има някои слаби места, но серията ми хареса именно заради динамичността и неочакваните обрати.  Sunglasses
Предполагам, че Касабови няма да останат току тъй без акции.
Чудя се какво ли са измислили сценаристите за да им ги върнат Thinking

# 157
# 158
Както вече сте отбелязали, сценарият има някои слаби места, но серията ми хареса именно заради динамичността и неочакваните обрати.  Sunglasses

И аз се замислих затова как ще си върнат акциите и ми хрумна, че след като се разбере, че Димитър е жив сделката ще се окаже нищожна тъй като Камен е нямало как да продаде нещо, което не е негово, на Боряна и Дани... Отново ми стана объркано  hahaha

# 159
Представам се колко объркана серия ще дадат на 20 юни. И ще ни оставят цяло лято в размисли и страсти.  Thinking
Може би ще се върна Димитър от Лондон в последната серия?  newsm78

# 160
  • There I was on a July morning
Както вече сте отбелязали, сценарият има някои слаби места, но серията ми хареса именно заради динамичността и неочакваните обрати.  Sunglasses

И аз се замислих затова как ще си върнат акциите и ми хрумна, че след като се разбере, че Димитър е жив сделката ще се окаже нищожна тъй като Камен е нямало как да продаде нещо, което не е негово, на Боряна и Дани... Отново ми стана объркано  hahaha

Ако сделката е нищожна, тези 10 милиона, трябва да ги върнат. Или Атанасов трябва да пие една студена вода newsm78

# 161
  • КиТ

Peace Peace Peace Peace Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз се замислих затова как ще си върнат акциите и ми хрумна, че след като се разбере, че Димитър е жив сделката ще се окаже нищожна тъй като Камен е нямало как да продаде нещо, което не е негово, на Боряна и Дани... Отново ми стана объркано  hahaha

Наистина така сигурно ще стане понеже реално Димитър не мъртъв,не важи неговото завещание от там пълномощното няма сила и сделката ще се окаже,че е недействителна!!!

# 162
  • София
Димитър ще оправи всичко. Предполагам в последната за сезона серия само ще е загатнато, а развръзката - наесен.
По мои впечатления днес беше нагласена и слаба серия. Имах чувство , че сценаристите четат за отвличания в жълтите вестници и са скалъпили набързо.

# 163
# 164
  • КиТ

Дани и може би Сияна е това момиче Thinking Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт