Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 412
  • 394
  •   1
Отговори
# 105
  • Германия
Сладко със сирене, диня със сирене, чай с мед и покрай него сирене, макарони с люти чушки, сигурно има и други, но като се сетя, ще допълня Laughing

# 106
  • Varna
Миналата година в Япония опитах ферментирала соя. И преди бях виждала, но не бях пробвала, а сега за да задоволя своето любопитство и да задоволя един вид домакинята, според която било много полезно. Та, в една малка кутийка има едни лепкави семенца, които след усърдно бъркане с клечките започват да шупват, получава се малко пяна като при първоначално разбиване на белтъци, вземаш с клечките, то се точи като сополи (извинявам се, но няма как по-добре да обясня) и ядеш. Абстрахирайки се от гледката, вкуса е леко солен и не толкова зле като гледката предхождаща яденето.
Пак там е обичайно яденето на диня със сол. Wink

# 107
  • Има много детски смях.
Комбинирам сладко със солено. Шоколад със солети, панирани сиренца със сладко...
Нищо нестандартно, като цяло.
Новият ми "хит" е череши с парченца пармезан.

Иначе и аз съм от тези, които на всичко бухат:
- или кисело мляко;
- или яко оцет;
- или и двете  Mr. Green

# 108
  • Има много детски смях.
Пак там е обичайно яденето на диня със сол. Wink

Свекърва ми прави уникална туршия от малки динички.

# 109
Свекърва ми прави уникална туршия от малки динички.
Mммм...много вкусна е тая туршия!!!  Peace

# 110
А пържени зелени домати, за мой срам не съм яла...

Някой да ми каже каке и къде има рецепти?

# 111
Аз чaкам някой да се похвали, че е ял като от книгите на Марк Твен - мечи лапи, с плъзнали вече червеи по тях  Rolling Eyes

# 112
Дюли става страхотно ако напълниш патица с тях.

А после какво?  Blush

# 113
  • забравих си мисълта...
Блонди, мечи лапи - не, но бели череши с червеи - да. Е, беше без да знам. Отивам с гаджето на кино. Бях на 17 и двамата се гледаме, гледаме. Кой ти гледа филма или черешите. Хапваме си обаче черешки от време на време в тъмното. Като свърши филма и излязохме и като видяхме червея, който излезе от книжната кесийка, е не може, да не сме хапнали някой с някоя череша. Гадно наистина, не питай какво чувствам все още като  си спомня, ноooo какво да се прави, съдба. Та ето още едно доказателство, че любовта е сляпа.  hahaha Joy  Joy  Joy

# 114
Вени... hahaha Joy
Вие сте яли череши с "мезе"  hahaha hahaha А щом е имало мезе трябвало да "дръннете" по една бира  Joy Joy Joy Joy Ох! Голям смях.... Laughing Laughing Laughing

# 115
  • забравих си мисълта...
Смей се Мастерче, смей се  Hug !!! А мен питаш ли ме какво ми е като си спомня. Но, какво да се прави, любовта е сляпа и това си е.   Joy  Joy  Joy

# 116
  • Има много детски смях.
Моя близка приятелка вече повече от 10 години не яде череши. Причината? Хапвала си тя спокойно черешки от дръвчето в двора им. По едно време се поглежда в някакво огледало и вижда между зъбите си червей. А тя е уникално гнуслива по принцип. Познайте истерясала ли е пост фактум?  Mr. Green

# 117
Дюли става страхотно ако напълниш патица с тях.
А после какво?  Blush
Скоро съпруга ми има рожден ден, обещах да му сготвя,така че ще  снимам и ще пиша рецептата.

# 118
Яла съм котка Embarassed
срам ме , но не знаех - излъгаха ме че е питомен заек.
всъщност - разлика няма. А домакинът можеше и да премълчи , никой нямаше да разбере.
На някои им се догади , на мен , неприятна ми беше мисълта за самото коте

# 119
Яла съм котка Embarassed
срам ме , но не знаех - излъгаха ме че е питомен заек.
всъщност - разлика няма. А домакинът можеше и да премълчи , никой нямаше да разбере.
На някои им се догади , на мен , неприятна ми беше мисълта за самото коте
Я да видим дали някой може да бие този постинг Wink
Кошмар, не че си го яла, а този който го заклал котето е някакъв........., ако естествено не е чужденец където това е нормално, въпреки че на мен не ми е извесна държава където е норма да се ядът котки.

Общи условия

Активация на акаунт