Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 440
  • 394
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Един пост малко по-нагоре ме подсети за любимата ми закуска от детството - филия с масло, поръсена със захар и какао на прах. Сега с Нескуик сигурно би било още по-вкусно. И още по-любимото ми - суров жълтък, поръсен със сол и черен пипер, разбива се с вилица и се маже на филия. Адддддски вкусно, но за съжаление рядко ми попадат пресни яйца с доказан произход.

# 166
Един пост малко по-нагоре ме подсети за любимата ми закуска от детството - филия с масло, поръсена със захар и какао на прах. Сега с Нескуик сигурно би било още по-вкусно. И още по-любимото ми - суров жълтък, поръсен със сол и черен пипер, разбива се с вилица и се маже на филия. Адддддски вкусно, но за съжаление рядко ми попадат пресни яйца с доказан произход.

А такива яйца и аз обичах , но вече няма щастливи кокошки

# 167
Аз понякога си ям десерта преди яденето, понякога го редувам с яденето, по-стрнни комбинации нямам.
Като бях бременна, от време на време си пийвах от маринатата на киселите краставички. Embarassed

# 168
Маринатата на киселите краставички и сега си я пийвам, без да съм бременна Mr. Green
преди време малкият беше наредил на масата сухар, кроасан с шоколад, сухари, ... удивих се ни той ги хапваше с голямо удоволствие едновременно

# 169
Моята най-странна комбинация беше силно нес кафе(със сметана и захар) със синьо сирене .
Иначе обичам да си похапвам кори за баница, смес за пълнени пиперки Simple Smile и разни други неща

# 170
  • Plovdiv->Toronto
Вчера ядох много странна салата, толкова странна, ядеш и се чудиш дали ти харесва докато свърши, след което реших че ми е харесала  Laughing ... Айсберг салата на тънки ивички, авокадо, диня и червен лук. Червения лук е много важен, но да не е много. И да е много натънко. Това се подправя с китайски сладко-кисел салатен сос и се поръсва с някакви солени хрускавини, уонтонс, пържени парченца пита, тортила и т.н. Много е интересно, парченце диня с червен лук и сос, уникален вкус  Peace ...
Сещам се и за популярните из канадско понички с черен пипер, ръсва се в тестото и така се пържат. Леко пиперливи и сладки, много приятен вкус  Peace ...

# 171
Аз не очаквах, че ще има толкова отговори за неща, които са много често срещани. Аз днес бях в японски ресторант та ядох любимата си салата от водорасли, сурови октопод, риба, хайвер и т.н, във вид на суши или сушими. Не ми изглежда странно, но сурова кайма не мога да ям. Ям често много неща с кашкавал или сирене, като грозде и много неща с хляб, като равиоли. Ако някой ми се "опули" ще го помисля за невъзпитан:)).

# 172
  • Някъде по Дунава
Аз много обичам настъргана ябълка,полята с мед.

# 173
  • Русе/София
Аз обожавам пържени филии с яйца,намазани със сладко или мед ,и отгоре поръсено с чер пипер. Party

# 174
  • Viena
Таратор с оцет ми харесва,а скоро ми донесоха от Сан Франциско- шоколад със сол и с червен пипер-детето каза,че е ужасно на вкус.

# 175
  • Шоколандия
Вчера правих сандвич - шунка и кашкавал с пресни домати, сол, черен пипер и оцет, който обилно попи по хляба  Sick (не беше за мен Peace)

# 176
  • София
puphi  , аз обожавам да се топя хляб само в оцет и така да го ям  Laughing
А като се замисля, че лимон въобще, ама въобще не обичам  Joy

# 177
А някой спомня ли си по соца имаше виетнамско кафе Twisted Evil
Виетнамско, приготвено по турски- бляк Sick

# 178
  • София
Миналата седмица направих бутерки със салам камчия и кашкавал, мъжът ми си ги отваряше и си ги пълнеше допълнително със сладко с цели ягодки  Sick

# 179
  • Благоевград
В последно време много обичам да хапвам пиле в сладко-кисел сос, ядох и пържен сладолед в китайски и хич не е лошо. Моята половинка се опули като правих пържени филии и той си слага сладко, а аз отгоре кьополу плюс сирене  Laughing ям бухтичски със сирене, общо взето такива тестени ям със лютеница и сирене  Laughing аз също ям грозде с кисело мляко, но смесени като плодово си е. Последното нещо, по-странно беше бананов сладолед с карамел, череши, бисквити и отгоре обилно полят с д-р Йоткер шоколад за 3 минути  Laughing Като малка хапвах попара - чай, накъсани залъчета топъл хляб и сирене. Още помня вкуса на попарата  Heart Eyes също и на циганска баница - филия, полята обилно с олио (като казвам обилно, представяйте си да тече от нея), сол, червен пипер. Е изяждала съм си пръстите тогава, ама сегааа  Sick Имах една позната,която ядеше филия с масло, отгоре лютеница, и отгоре парченца бял шоколад  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт