лечението на акне и белези започва отвътре

• 93 187
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
Аз имах доста проблеми с акнето по лицето които явно не бяха от пубертета защото продължих да го имам и след като минах 20 години.
Какво ли не пробвах!
Стигнах до там, че ходих уж при „най-добрия кожен лекар” в България д-р Кадурина. А като идеш при нея трябва да си приготвиш доста парички за прегледа и за лекарствата който ще ти изпише. Лекарствата ми струваха около 100-150 лв. на месец – вносни, френски и много обещаващи. Ама уви нямаха никакъв резултат!
Тогава съвсем случайно попаднах на една жена която приготвяше лекарство за акне. На вид най-обикновено, не знам какво имаше вътре на цвят е бяло като мляко. Образуваше се някаква бяла утайка на дъното която всъщност е лекарството.
За месец два лицето ми се изчисти не само от пъпките, но и от всички трънчета.
Наистина звучи удивително, че скъпите и луксозни препарати не помогнаха, ама факт домашно приготвеното помогна.
Ако някой се интересува от лекарството да ми пише на мейла за повече инфо guspei4a@abv.bg

# 91
Повдигане на темата.

# 92
Привет на всички.Миналия ден докато готвих един заек се изгорих на бузата с булиона.веднага го намазах с олио а сега го мажа с Дефламол.Вече взе да се бели а отдоло е розовееща кожата.Мисля че не е много но ме е страх да не остане белег:(Моля ако някой знае да каже с какво да се мажа за да не остане белег.

# 93
selvi, добре е, че се мажеш с дефламол. След като заздравее кожата изцяло и ако е останал белег, можеш да мажеш с контратубекс.

# 94
Записвам се да следя. Мисля да опитам с този Нийм Комплекс, за който пишете, но не го намерих в Лечител.

# 95
letsgo,чая от джинджифил от къде го намираш,на пакетчета готов ли е,или от самото растение си го приготвяш?
Някъде бях чела,че от 5 пакетчета джинджифил и 5 пакетчета зелен чай се прави запарка и с отварата  се мокри лицето,помагало много при акне.Само,че джинджифил на пакетчета не открих никъде Thinking,само самото растение,което е като корен,и стрит ,който се използва в кулинарията.

# 96
Има ли нещо подходящо за прочистване от вътре, но не Пурим...Sad Пробвах го и много ми се увеличиха пъпките...Cry при мен е на хормонална основа....

# 97
Да споделя, че имах тежък бронхит през последния месец и пих антибиотик Авелокс, от който кожата така ми се обрина, стана в малки пъпчици, които постоянно ми избиват. Авелокс е много токсичен за черния дроб. Докато го пиех спрях Нийм Комплекса и така мина цял месец, което изглежда беше грешка...В момента кожата ми е зле и започнах отново с комплекса, за да подпомогне черния дроб, да изчисти кръвта и оттам кожата. Дано този път ефектът е по-бърз. Но се чувствам изцяло натровена от антибиотика... Cry

# 98
mirradara, на мен също ми се отрази зле на кожата, когато взимах пурим. Явно е индивидуално. Сега започнах Нийм Комплекса, най-сетне го намерих в аптека Ремедиум.

# 99
  • гр.Пловдив
А за рецептата - в шишенце салицилов спирт 2% да се разтворят 4-5 капсули хлорнитромецин и да се маже сутрин и вечер лицето, на какво мнение сте. От известно време ме заитригува, но в комбинация с Нийм-а и тетрациклина (който е по предписание на дерматоложката) нз да няма проблем

# 100
Нийма как го приемаш?

# 101
  • гр.Пловдив

Ами 2*1 - сутрин и вечер, защо? Какво имаш впредвид

# 102
А за рецептата - в шишенце салицилов спирт 2% да се разтворят 4-5 капсули хлорнитромецин и да се маже сутрин и вечер лицето, на какво мнение сте. От известно време ме заитригува, но в комбинация с Нийм-а и тетрациклина (който е по предписание на дерматоложката) нз да няма проблем

С камфоров спирт я зная тази рецепта. Имало добри отзиви, да.

# 103
Аз също знам за тази рецепта, но освен тези съставки се слага и едно прахче нурсулфазол.

# 104
Тази рецепта много ми помогна преди години , но вече не ми действа , явно кожата ми е привикнала.

Внимавайте , все пак Хлорнитромицинът е антибиотик , а спиртът изсушава страшно много   Peace

Общи условия

Активация на акаунт