лечението на акне и белези започва отвътре

• 93 189
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
о...о...ако можеше и дупето да се ошлайфа с този комплекс, щях да го обявя за вълшебен...но за сега се надявам поне за кожата да помогне. На дъщеря ми така добре и се отрази, но сигурно и възрастта си казва думата... Laughing

# 61

Аз следя темата и продължавам да пия Д-р Нийм Комплекс, вече повече от месец мина. И на мен започнаха да ми излизат едни по-особени пъпки, може би към 20 ден след началото. Докторът ми каза, че това е добър знак. Аз бях готова да го спра, но виждам, че и при други става така. Сигурно е защото кръвта се чисти. Продължавам. Казвайте как ви се отразява на вас.

# 62
Petrova67, на теб дерматолог ли ти го препоръча? А за какъв проблем точно и колко време ти каза да го пиеш?
Ако ти е удобно разкажи какво ти каза докторът за тази добавка.

# 63
Въпреки че, съм минала възрастта на акнето, кожата ми не е чиста - постоянно ми се появяват пъпки и после остават като пигментни петна. Причината не е хормонална, защото изследвах хормоните и са в норма. Докторът смята, че имам хронична стафилококова инфекция. Изписа ми комплекса, защото бил като натурален антибиотик и също, за да подсили черния дроб и да пречисти кръвта. Каза, че след време ще ми изсветлеят и петната. Да го пия от 4-6 месеца. Щом имам резултат ще споделя. Simple Smile

# 64
Благодаря, че сподели! А как ще го приемаш? По 2 пъти на ден през всичките месеци ли?

# 65
Докторът не ми е казал друго, но може би е резонно да го попитам дали да не намаля към 5-6 месец на 1.

# 66
  • гр.Пловдив
запис във хубавата тема
Аз съм на 28 но още имам акне, последно преди 2 седмици бях на дерматолог и ми изписа за мазане имекс и на ла рош -ефаклар дуо, и хапченца неорозал -точно за такива проблеми. след седмица съм на преглед

# 67
запис във хубавата тема
Аз съм на 28 но още имам акне, последно преди 2 седмици бях на дерматолог и ми изписа за мазане имекс и на ла рош -ефаклар дуо, и хапченца неорозал -точно за такива проблеми. след седмица съм на преглед

Neorosal е вит. В2, който проявява противовъзпалително действие. Сподели дали тази комбинация е ефективна.

# 68
Отдавна не съм писала тук, но видях интересна статия за акнето в puls.bg. Описани са най-честите причинители. Ето, за който се интересува:

https://http://www.puls.bg/health/beauty/news_5076.html

# 69
pharm74  Hug как си? Мерси за статията! Пиеш ли още Ниим Комплекс?
Аз свърших първата опаковка. От седмица пия само Ниим на Хималая понеже Комплекса го нямаше наличен в магазина на Лечител. Днес обаче пак ще си купя.
Тъкмо четох, че маската с Ниим притежава антибактериално действие, почиства и отпушва порите и премахва натрупаните токсини и бактерии по кожата. Та мисля да пробвам да забъркам с хума съдържанието на 1-2 капсули. Но нали е суха билка и се чудя дали да не го кипна в малко вода или да го оставя само да покисне във вода преди да си сложа маската  newsm78
Между другото Ниим на Хималая струва само 7лв и стига за цял месец. Ако на някой не му се дават 22лв за Комплекса може да го пробва него.

Този Neorosal и той ме изкушава още повече, че четох, че  Б2 защитава от УВ лъчите.

# 70
  • гр.Пловдив
И аз прочетох статията.

Бях в болница за да ми проверят как са ми хормоните, но всичко е наред и в епикризата пише:
"Настоящите оплаквания са свързани с повишена рецепторна чувствителност към нормално серумно ниво на андрогените".
И в статията това го пише, но нещо аз немога да го разбера. Може ли някой да ми го обясни на прост език.

# 71
Letsgo, аз съм добре. Ти как си?

Каква е тази маска с Нийм? Къде се продава?

Аз упорито продължавам с Нийм Комплекса. Преди около 2-3 седмици ходих при един професор по Аюрведа на консултация (беше в БГ за една седмица) и той ми изписа комплекса (аз и без друго вече го пиех). Каза ми да го пия 4-6 месеца. Останах с впечатление, че ми го препоръча като нещо, с което да си изчистя токсините от организма (а не само за кожа). Явно ефектът върху кожата е вторичен и е резултат от "изчистването". Ти имаш ли ефект вече?

# 72
pharm74, карам я някак си  Laughing Още не забелязвам ефект от Нийм Комплекс, но ще продължа да го приемам поне 5мес.

Маска с Нийм и други интересни продукти на Khadi видях тук:http://khadi.helfy.bg/grija-za-liceto
А днес пробвах да си направя маска от капсулите с Нийм на Хималая и се получи доста добре. Кипнах няколко лъжички вода и изсипах съдържанието на една капсула с Нийм. Оставих да покисне 5мин и после смесих с хума. На кожата ми й хареса така, че ще продължа с експеримента.

А този професор каза ли ти нещо интересно?

# 73
И аз прочетох статията.

Бях в болница за да ми проверят как са ми хормоните, но всичко е наред и в епикризата пише:
"Настоящите оплаквания са свързани с повишена рецепторна чувствителност към нормално серумно ниво на андрогените".
И в статията това го пише, но нещо аз немога да го разбера. Може ли някой да ми го обясни на прост език.

Ако това ти говори нещо...  Rolling Eyes
"Излишъкът на себум също е ключов фактор в развитието на acne vulgaris. Количеството продуциран себум корелира със степента и тежестта на акнето. Себумната секреция е под хормонален контрол. Андрогените стимулират диференциацията на себоцитите и себумната продукция, докато естрогените имат инхибиторен ефект. Себоцитите притежават ядрени рецептори за андрогените, както и 5 alpha редуктазни ензими, които конвертират тестостерона до по-потентния дихидротестостерон. Андрогенните хормони се свързват с ядрените си рецептори и стимулират крайната себоцитна диференциация и продукция на себум. Повечето мъже и жени с акне имат нормални нива на циркулиращите андрогенни хормони. Съществува хипотеза за повишена чувствителност на крайните органи към андрогенните стимули."

# 74
  • гр.Пловдив
Ако това ти говори нещо...  Rolling Eyes.................................

Уауууу, всичко разбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт