Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 407
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
  Да ви кажа честно ,харесвам и обичам морето, но само за почивка.Не бих могла да живея там. Та там водата е толкова варовита, нищо не се пени, ни сапун, ни шампоан... Коса се слепва, дрехи не съхнат, остават си влажни и лепкави.Гларуси крякат непрекъснато и серат навсякъде. Мирише на гнили водорасли и риба.
Тайна, много те уважавам, но не си права- нямаш база за сравнение, била си само на почивка и не си живяла по морето. Peace
Аз съм Софийско-Подуенско чадо и по-хубава промяна в живота ми от това да се преселя във Варна не съм си представяла, а можех и в чужбина.  За нищо не бих си заменила апартамента тук за друг в София, даже и в Лозенец. Laughing
пп. поканата за гости си е в сила  Wink
Да не се окаже,че се познаваме от Подуене? Щото до 25 години там живях? В Сухата река.

# 1 606
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ох, посмях се наистина добре тази вечер - за първи път ББ беше весел, танцувален и добронамерен  Grinning Grinning Защо не помислят ББ да е повече весел,отколкото злобен - вижте  как в такива ситуации, се вижда кой как приема шегите на съдбата/в случаят ББ/ Grinning Grinning А Веско ме изкефи - падат си му торти на главата,той си ги хапва, Ели след него чити хилейки се... Laughing Laughing

А сега,по темата от Иван и Андрей се замислих, че ще е прекрасно, ако всеки сезон на ББ има по една благотворителна кауза - така ще има полза от цялото това воайорстване Peace

# 1 607
  • София
този разговор сега между Павлин и Добри наживо ли е? За първи път чувам варненец да харесва Бургас Wink
ха, на Сашка сестра и живее в Поморие!

# 1 608
  • Варна/Лондон
този разговор сега между Павлин и Добри наживо ли е? За първи път чувам варненец да харесва Бургас Wink
ха, на Сашка сестра и живее в Поморие!
И аз харесвам Бургас, имат готини кръчми. Crazy
Ще се местим ли утре на световното, има ли тема?
Синеоч, чакам включване, но що ли си мисля, че Фиата се е заплюл пръв да ти показва Катедралата пр... Joy
Честно, скучно ми е без сержантите Трифонови, даже и Сашка ми бледне с тъпотията си и нямам желание да я разкостя... Tired

# 1 609
  • Ænima/Albuquerque
Има мило,има!  Hug
Някой от нас вече сме се преместили,като върли футболни фенове!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501462.0

# 1 610
  • Пловдив
За пореден път се убедих, че хубаво стана като махнаха Трифонови - то се не трае такова чудо кат Ицката, беее! Малко ме е срам обаче, че в началото ги харесвах и "виках" за тях ...

# 1 611
  • София
Има мило,има!  Hug

Значи се разделяме от утре!Аз съм на турските, футбол не гледам!  Hug

# 1 612
  • София
За пореден път се убедих, че хубаво стана като махнаха Трифонови - то се не трае такова чудо кат Ицката, беее! Малко ме е срам обаче, че в началото ги харесвах и "виках" за тях ...
То и аз почти до средата ги харесвах, но Ицо много се наду!

# 1 613
Хем нямам търпение за лайфа утре(мисля,че ще е до-о-оста забавно),хем не искам да свършва ББ!Какво ще гледаме цяло лято...

# 1 614
  • Ænima/Albuquerque
Има мило,има!  Hug

Значи се разделяме от утре!Аз съм на турските, футбол не гледам!  Hug

Жалко!
Обожавам да гледам футбол!
А по-голямо събитие от Световното първенство едва ли може да съществува!
Този един месец,живота ми е само футбол!

# 1 615
  • out of space

А сега,по темата от Иван и Андрей се замислих, че ще е прекрасно, ако всеки сезон на ББ има по една благотворителна кауза - така ще има полза от цялото това воайорстване Peace

Този клип беше същия преди година. Пуснах смс. Не мога да повярвам, че година по-късно проблема си седи  Confused

# 1 616
и аз футбол не гледам, виж Ф1 е друга работа  Crazy

# 1 617
  • Ænima/Albuquerque
и аз футбол не гледам, виж Ф1 е друга работа  Crazy

Това са ми двете страсти!  Heart Eyes

# 1 618
  • Пловдив
Кузмова не ми допада,колкото и да се опитвам да я харесам,но Веско ми се издига много в очите,само като си помисля колко хора са способни да бачкат здраво,за да отглеждат чуждо дете,а и си личи,че Веско обича момченцето като свое....евала за това.

# 1 619
  • Под липата
Мале, мале... Сега изгледах и вчерашното дейли... Тоз, паламуд Ицо  ooooh! !!! Загубих дар слово и желание да го плюя - тоя сам се закопа ! Ужас ! Корнелия и тя! Ми, Сашката?! На нея съвсем и литна акъла - избяга в неизвестна посока  newsm78 -  нещо много си повярва тази дама, ама в какво ли?
Сетих се за разказа на А.Константинов ''Пази Боже, сляпо да прогледа!" и поговорката ''Дай на глупака власт, па му гледай сеира!''  Дааааааа.......

Общи условия

Активация на акаунт