лекарските грешки продължават...докога

• 7 038
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Поклон пред паметта на Дамчо Flowers Rose
Вярвам, че тези "лекари" ще бъдат наказани по някакъв начин, ще загубят нещо скъпо, ще изпитат силна болка. Трябва да има възмездие!
skai4e прегръщам те  Hug

# 16
Боже, докога ще продължава целият този абсурд? В кое време живеем при толкова доктори ,съвременна техника да изпускат толкова малки  и невинни дечица.
Мила майчице, моите съболезнования  и  Hug...

-спи спокойно Дамянчо........ Cry

# 17
  • Бургас
skai4e, миличка  Hug

Вече втори ден не мога да намеря правилните думи. Докога нашата "мила държава" ще позволява нейните дечица да загиват по вина на , тези имащи наглостта да се титуловат "доктори"  #Cussing out

Майче скърбя с теб и знам, че болката, кошмара от случилото са убийствени. Бъди силна и знай , че малкото ангелче Дамчо винаги ще ви закриля и ще бъде до вас.

Мъничък Дамчо, за теб малка душице Flowers Rose Flowers Rose

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
skai4eto , много, много ми е мъчно като те чета.  Думите ти буквално са пропити с много скръб и много гняв към онези, които носят всичката вина за случилото се с Дамянчо.  Sad Аз и до ден-днешен не мога да простя на виновните за моите загуби. Често се случва да срещна един от лекарите из града. Всеки път ми призлява. А би трябвало на него да му става зле...

Прегръщам те, миличка.  Hug

А какво да кажа аз като постоянно виждам вилата-палат, която си е построил...Все си мисля, че има възмездие, но не знам дали ние ще имаме сили да го дочакаме...Единият с палат, другият все още практикува... Нарекла съм го Менгеле.За него няма нищо свято, а и годините сякаш са с него. Изглежда така както и преди 16 години.Опитвам се да скрия мъката си вътре, там някъде дълбоко, но... понякога тя изплува и тогава е страшно. Особено, когато остана сама, както съм сега. Cry

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За малкият Дамчо и всички които са със него...

# 19
Господи!
Какви са тези " хора"? Как може толкова да са безсърдечни?
Единственото нещо, което смятам да се направи от всеки човек, който му отнемат най- милото нещо на този свят, така наречените " лекари" да си заслужат съдбата си на хора причинили от нехайството си- загуба на детенце.
Наемаш един бияч и с бухалка през гърба и цял живот да е на стол.

Поклон пред тебе, мила майчице!

# 20
Четейки подобни истории се чувствам благодарна, че не живея в България и не съм се сблъсквала с българското "здравеопазване".
skai4eto, аз изгубих и двете си деца, но се уча да приема, че така е трябвало. Съдба. Но незнам как бих си намерила място ако знам, че детето ми можело да е с мен, а не е благодарение на "лекари".
Незнам даже какво да ти кажа...Тук където живея хората полагат повече грижи за мъртвите, отколкото в България за живите.
Кураж. Прегръщам те. Cry Hug

# 21
Наистина незная какво да кажа...БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата мили жени!Понякога думите са безсилни...ти си безсилен..това е живота... smile3518

# 22
Боже, моля те, нека тези отвратителни същества горят вечно в ада! Нека умрат бавно и мъчително, осъзнавайки всеки ден, че идва краят им, нека останат сами точно в този момент и нека никой не ги обича тогава!!! Никога в живота си не съм кълняла, но за мен прочетеното в тази тема, а и в много други(за съжаление) от този подфорум, не е нормално, разбираемо и простимо!!! Кара ме да се задушавам, изпълва ме с неконтролируем гняв и безкрайно безсилие!!!
Извинявайте ,че нахлух така!!
Поклон пред вас, мили майки!!
Много обич за небесните деца!!

# 23
Мъката е нечовешка....поклон пред страданието и болката ти, майчице....
За докторите само наказание  и преди съм писала, докато някой родител не счупи бездушната кратуна на изчадията в бели престилки,
бездарното им племе няма да престане да се отнася с нас и децата ни, като с животни

# 24
Здравейте! Аз съм майката на Дани и както сигурно знаете също лекарите ми го отнеха. Трябва да се направи нещо, за да се спре това. Не може да страдаме заради грешките и немърливостта им. Ние ще се борим със сетните сили, които са ни останали, но сме длъжни, заради Дани

# 25
  • Варна
Rosi, толкова много съжалявам за Дани, плача и страдам с теб... такова красиво и слънчево дете... моето детенце почина на 38 дни, в терапията, държанието на лекари и персонал е ужасно, отчасти знам с какво си се сблъскала (разбира се, има и изключения). Чесно да ти кажа, незнам какво трябва да се направи, както каза в "Горещо"-за първи път попадаме в такава ситуация да сме в болница и сме си мислили, че всичко което са правили и казали докторите е правилно (затова и аз самата не съм им противоречала), но уви...не е така. Приеми искренните ми съболезнования. Нека малкия Дани почива мир.

# 26
  • на дъното
Роси Cry мило майче прегръщам те силно Hug.Следях другата тема и просто съм потресена какви хора има посмяли да ви обиждат ooooh!това са хора 90% с бели престилки и хора които и капка човещина няма в тях.Дано не го изпитат какво е да загубиш дете.Стискам палци да постиганите справедливост макар да е "мисия не възможна" в нашата държавица с смешни закони. Hug

# 27
Роси, прегръщам те силно, мило майче.  Hug За съжаление съм безсилна да сторя повече. Успех в борбата ви с онези, които смеят да се наричат лекари въпреки че на практика са убийци.

Flowers Rose Flowers Rose за Дани

# 28
Роси,  Cry Cry Cry. Няма думи, с които да те утеша, но по-лошото е, че не знам дали ще намеря и сили някога да се боря срещу цялата безумна система, погубваща децата и почерняща животите ни.  Embarassed Cry

# 29
Роси ,моите  съболезнования и силни  Hug.Гледах Ви  и плаках с Вас .Нямам думи просто... Дано успеете да постигнете някаква справедливост.
-за теб Дани... Cry

Общи условия

Активация на акаунт