лекарските грешки продължават...докога

• 7 036
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • Талант на 2012,2013 г.
За ГРАМАДАТА: Ние не хвърляме камъните. Те се трупат. Независимо от това дали искаме или не. Мъката, която всички сме насъбрали и изливаме от душите си се трупа... Друг е въпроса, че  господ може да бъде съдник, но дали пък ние ще дочакаме да видим присъдата...???

# 46
Не искам да съм песимист макар,че немога да бъда друга сега.Смятам,че нито ще чуем ,нито ще видим възмездието...Защото за нашата скръб не е виновен само един човек,много хора са свързани за да има  фатален край.Просто грешка след грешка и много немърливост.Грамадата я има ,ние сме тук....но толкова много  виновни,сърцето ти се къса... Flowers Rose Flowers Roseза нашите ангелчета

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 00:59 от skai4eto

# 47
skai4eto,Роси....плача с вас момичета,макар да не мога да отнема и частица от огромната болка която изпитвате.   Светъл път на малките душици,а на вас сили,много сили.   Боже не позволявай да се случват такива неща...толкова душици си отидоха от този свят...  newsm45.
.......... newsm45 newsm45 newsm45...........
skai4e много си права мила за това че вината е била в много хора, научих за вашето детенце от медиите и разпитвах мой познат работещ във въпросната болница и думите му бяха точно като твоите - грешка след грешка и много немарливост и нетактичност и сякаш дяволът е подвел толкова много хора едновременно да сгрешат и никой да не обърне сериозно внимание, никой не е искал и не е предполагал, че ще се случи най лошото, но уви.....
Много кураж и от мен майчета, прегръщам ви... Praynig Praynig

# 48
За мен най - страшното е, че за тези хора, заради които страдаме цял живот, сме просто една статистика. Понякога си мисля, дали спят спокойно нощем? Дават ли си сметка какво са причинили на някой или съвестта им е толкова закърняла, че дори не разбират какво са сторили?

# 49
  • Талант на 2012,2013 г.
Не, те много добре разбират какво са сторили, но това не пречи нито на съня им , нито на това да продължат живота си така като, че нищо не е станало. Мъката си е за този при когото е нещастието. Другите бързо забравят...

# 50
  • у дома
За мен най - страшното е, че за тези хора, заради които страдаме цял живот, сме просто една статистика. Понякога си мисля, дали спят спокойно нощем? Дават ли си сметка какво са причинили на някой или съвестта им е толкова закърняла, че дори не разбират какво са сторили?
Това си го мисля всеки ден.
ДА, и ние бяхме статистика:"случва се на 1500 деца",после настъпилите усложнения се случвали на 2000.
За тях(не мога да ги нарека лекари)най-важно е фаталния край да не е в тяхната болница...
Не искам и не чакам възмездие!
Искам да намеря покой и душевен мир.

# 51
  • Варна
Майчета, пишете имената на тези убийци. Пишете ги и то с удебел шрифт. Знам, че са много. Но и знам, че трудно се забряват. Покрай тях можем да пишем и имената на тези заради които е можело страдащите да са повече и повече, ако сме нямали малко повече късмет и сме се разминали на косъм. Бъдете силни, повече отколкото можете. 

# 52
Ах тази инфекциозна болница.....Мой познат, здрав, прав, мъж канара, щяха да го изтърват за едното нищо. Жена му тичала като обезумяла в 3 през ноща по коридорите да търси сестрата, която трябвало да му постави новата бутилка кислород. Ако не беше останала при мъжа си през ноща по някаква случайност, сега този човек щеше да е на небето. Пълно безхаберие цари в това отделение.

skai4eto, Дамянчо рожба миличка  smile3518  Не мога да си представя тези лекари, без капка съвест, как спят спокойно.....Да не направят всичко за едно мъничко детенце  #Cussing out

# 53
Грамадата - те не я виждат, тя е върху нас, а не върху тях - ние сме белязаните за цял живот , защото е много лесно да те посочат и да кажат - еми те са си виновни или значи нещо не им е наред , за да се случи така, или като на нас - еми то рано или късно щеше да стане!?!? ИЗРОДИ........................................Няма възмездие, защото каквото и да им се случи нас това няма да ни стопли, ръцете и сърцата ни ще останат вечно празни и безсилни, очите ни цял живот ще гледат вече света с ъс страх и ужас, защото там са запечатани най-ужасните неща, защото сто хиляди добри думи могта да се сринат от една лоша и една капка чернота ще оцвети завинаги бялото, надеждата и щастието никога няма да със с нас и никога няма да ни е пълно вече сърцето.

# 54
  • у дома
Грамадата - те не я виждат, тя е върху нас, а не върху тях - ние сме белязаните за цял живот , защото е много лесно да те посочат и да кажат - еми те са си виновни или значи нещо не им е наред , за да се случи така, или като на нас - еми то рано или късно щеше да стане!?!? ИЗРОДИ........................................Няма възмездие, защото каквото и да им се случи нас това няма да ни стопли, ръцете и сърцата ни ще останат вечно празни и безсилни, очите ни цял живот ще гледат вече света с ъс страх и ужас, защото там са запечатани най-ужасните неща, защото сто хиляди добри думи могта да се сринат от една лоша и една капка чернота ще оцвети завинаги бялото, надеждата и щастието никога няма да със с нас и никога няма да ни е пълно вече сърцето.
Защо ръцете ни да останат вечно празни?
Как ще продължи Живота след загубата е в ръцете ни и всеки го моделира(не гради).
Сърцето ми е пълно,защото в него има място и за двете ми деца-едното ангелче,което ще обичаме цял живот и което бди над нас и ни пази.
Дали ще бъдеш щастлива зависи само и единствено от теб,а надежда-винаги има.
Желая ти да намериш верния път.
Силно те  Hug

Общи условия

Активация на акаунт