добър фотограф и диджей за сватба

• 102 091
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Честно казано на пръв поглед качеството на снимките е ужасно, не знам защо ти  е нужно мнение въобще Simple Smile

# 166
За 400 лв какво очакваш? Имам чувството, че са снимали със сапунерка.

# 167
Аз ги виждам снимките,но исках да чуя мнение от някой който ги е наел Simple Smile

# 168
Не знам не мога да те разбера, според мен е достатъчно да им видиш крайния резултат за какво ти е мнение на хора които са ги наемали.

# 169
Здравейте, Записвам се и аз в темата, защото имам проблем с намирането на диджей.
Ние живеем във Варна, но сватбата ще е в Монтана. Цените, които диджеи във Варна ми обявяват са около 1000лв, заради растоянието...Можете ли да ми препоръчате някой който се справя добре точно със сватби и не дере кожа...от София и областта, защото във Враца и Монтана никой не мога да намеря  newsm78 започвам сериозно да се отчайвам...

# 170
Студио 1 ги наех за София и определено не сбъркахме, много хубаво видео ни направиха, Димитър е супер симпатяга, много леко се работи с него, само с една забележка - да не пишат на английски по видеото, защото имат доста правописни и смислени грешки  Embarassed Иначе всичко друго беше перфектно.

# 171
Зая, ние ползвахме дж. Стоян Петров, но при него датите се изчерпват много бързо.
http://djstoian.com/

# 172
Благодаря, Еовин! Пуснахме запитване и очаквам отговора! Laughing

# 173
Здравейте търся фотограф в Бургас, има много но ми се иска да чуя мнение на хора патили или доволни.

# 174
Шушулче за кой оператор става дума? Иначе съм чувала, че в Бургас нямало много добри фотографи за това си наемат от други места, но някой ще ти каже по-точно. Разгледай фотографите посочени от темата има цитирани доста добри.  Simple Smile

# 175
Здравейте търся фотограф в Бургас, има много но ми се иска да чуя мнение на хора патили или доволни.

Мога да ти препоръчам Иван Славов. От Несебър е, но до Бургас идва без допълнителни такси. Прави невероятни неща. И не визирам само технически добре изпипани снимки, а и много разчупени идеи Simple Smile

# 176
Здравейте и от мен , исках да попитам ако някои има информация за добри екипи от Стара Загора за фото/видео и  DJ ще съм Ви много благодарна да споделите мненията си.

# 177
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е услугите на Pfilipoff Entertaiment i Domishlqrov, DJ Vale. Предстои ми скоро сватба и държа DJ, фото и видеозаснемането да са изпитани.

# 178
  • ...край Дунава
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е услугите на Pfilipoff Entertaiment i Domishlqrov, DJ Vale. Предстои ми скоро сватба и държа DJ, фото и видеозаснемането да са изпитани.

Здравей, за кой град става дума?

# 179

Здравей, за кой град става дума?

За град София Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт