добър фотограф и диджей за сватба

• 102 084
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
Аз наех от Пловдив видеооператор - 1000 лв. му беше цената. Много доволна останах. Дойде си със собствен транспорт, всичко е включено в тази цена.

# 151
  • ...край Дунава
Еовин, благодаря ти, разгледах сайта на този, който препоръча.
Ще се радвам Айла да се включи с мнение, кой пакет е ползвала и колко е доволна.
И все пак, ми се струва, че няма да ме огрее-фотограф с пакет за 1300лв. и видеооператор за 1100лв…..много ми е  Thinking

# 152
Аз наех от Пловдив видеооператор - 1000 лв. му беше цената. Много доволна останах. Дойде си със собствен транспорт, всичко е включено в тази цена.
Маринов или Димитров? Whistling

# 153
Маринов или Димитров? Whistling

Димитров  Mr. Green

# 154
  • София
Ето това е най-доброто в България.

http://www.victorpopov.com/

Казвам го сериозно. Без да омаловажавам работата на другите оператори. Те снимат с въображение и много емоция.
На моята сватба имаше две камери, които снимаха едната у нас, другата при младоженеца и после се събраха. Дойдоха в 11. 00 сутринта и останаха до 4.00 часа. Съответно всичко беше много добро.
Препоръчвам ги с две ръце. Бих ги наела да снимат кръщенето на детето ми и всяко по-важно събитие. Просто нямат аналог. Разгледайте какви са им встъпителните клипчета,  които се правят към видеото. Колко въображение, добро заснемане и съответно добър монтаж има.

# 155

Привет на всички!

Искам да изкажа огромното ни разочарование от диджей Георги Петров (Dj Jeryco) oт Пловдив.
Момчето става за аниматор в детски парти център или да пуска музика в някоя квартална крачма,но няма нищо общо с добър водещ на сватба или парти.
Музиката беше силна и с лошо качество на звука.Нямаше никакво разнообразие./само хора и чалга/.Ритуалите се протакаха безкрайно и до 11.30 не успеяхме да танцуваме.
На всичко отгоре трябваше да слушаме непрекаснатото безмислено дрънкане на този измислен диджей,което беше по-силно и от самата музика.Хонорара му беше колкото на най-добрите водещи от Пловдив и не знам на какви очи си го е поставил,след като видяхме всички жалкото му ниво.На края се опита и да пее с което ни довърши окончателно....
Ако уважавате себе си и обичате децата си не се доверявайте на Георги Петров (Dj Jeryco) oт Пловдив!
Има достатъчен избор на добри водещи....

# 156
Озвучаване и DJ - Юлиян Филипов - Юско
- рождени дни
- именни дни
- сватби
- кръщенки
- момински и ергенски партита
- други празници

телефон: 0899 309 307

Работеше в Арбанаси преди да го затворят,а 20 години беше музикант по кръчмите в града. Много е добър,като музикална енциклопедия е.

# 157
Най-добрия екип за фото и видео заснемане е http://www.koralmedia.com/ Димитър и Тереза Якови невероятни са. От Пловдив са, изключително оригинални и големи професионалисти Simple Smile 2016 е нашата сватба и ще се доверя на тях.

# 158
  • Пловдив
arwen5 ,така е- Яков е ненадминат магьосник Peace но не прави видео ,а само фото Peace

# 159
arwen5 ,така е- Яков е ненадминат магьосник Peace но не прави видео ,а само фото Peace

Предложете Видео? Мисля, че Студио 1 са добри и работят заедно.

# 160
  • Пловдив
За Пловдив- най-доброто- Александър Маринов,да работят с Яков заедно Peace

# 161
  • Майна Сити
За Пловдив:
Фотограф - Яков
DJ Алекси - уникален е, евала. Не допусна хората да си седнат по местата и остави народа гладен  Grinning
Видео - Студио 1 - професионалисти и половина!

# 162
Ние останахме изключително доволни от видеото на нашата сватба.
http://krasi-video.alle.bg/
За мен Краси е истински профеционалист.

# 163
Макар и с огромно закъснение, благодаря за разбирането. Да, точно за това говоря - онези неповторими емоции, от които се раждат стойностните снимки. Радвам се, че поне един човек ме е разбрал и е съгласен с мен Heart Eyes

Опитвам се да бъда мъдра и да си казвам, че това са само снимки и че сватбеният ден е само един ден - в края на краищата, други неща са важни - като това, че сме здрави и щастливи. И е така... Но все още ми е болно, че не мога да си отворя сватбените снимки без да ме изпълни разочарование и че дори не си направих албум, поради същата причина... И пак ще кажа, да сме живи и здрави! Не е болка за умиране.

# 164
Здравейте може ли някой да ми каже мнение за фото и видео на ето тази фирма http://www.stimanivision.com/

Общи условия

Активация на акаунт