"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 096
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Намерих една рецепта в книгата и със запечени картофи с броколи, сирене и бяло вино...ммм как добре звучи.Ако разбира се съир тертъи е сирене, де.Дано някой от знаещите руски се включи.

Laughing Laughing  Hug

сыр тертый е настъргано сирене (ама не бяло, а жълто - гауда, ементал, кашкавал).  Peace

# 481
  Е, пак ще е вкусно де.Има много рецепти..може и с бяло да има, но те нали нямаха бяло та незнам..

# 482
Имат някакво бяло сирене, правели го от овче мляко, брынза се казва.

# 483

Да ви е сладко Wink

# 484
здравейте момичета  bouquet
рискувам да ме наругаете,но поемам риска .И мисля,че като съм писала в първата тема може би имам право...
Мириманова не е диетолог,но е успяла (евала й) да открие как да отслабне и го споделя с другите.Така,че пригодете нейните идеи с вашия вкус,без да ставате маниаци.Аз дебелея от плодовете и млякото и следователно ги замествам със зеленчуци и сирене.Сигурна съм,че и всяка една от вас има наблюдения за храна,която не е подходяща,а и да не забравяме вкусовите различия.
И за да не е спам:
от тук ми е ранната протеинова вечеря и много благодаря за рецептата на "плоския ръжен хляб"  bouquet,закуската ми е винаги пълнозърнест или ръжен  хляб с тахан и кафе със сметана,обяда месо и салата или елда със сирене.С други думи съм по-скоро по д-р Папе ,но си "крада" идеи от тук Laughing!
браво за хубавите резултати и успех  bouquet

# 485
  Отчет за днес:
 з. ръжени сухари с пастет и половин домат, 6-7 бисквитки Фавори, редче Линд с портокалови кори, след това на кафето фреш портокал и кафе
 о- шопска салата с кашкавал и два ръжени сухара
 в- ще бъде някой морков

# 486
Оф тука пак заваля - писна ми вече от тоя дъжд. И тази седмица ни се размина почивката на  newsm41  newsm45
Таниа много си правя - все сам знае от какво сваля и от какво качва килограми.
И сега и тук да питам - намерих само ръжено-пшенично брашно, но пшеничното е тип 1750 мисля че беше или 1700. Дали става  newsm78

# 487
  • София
Привет и от мен Hug

Обяда беше царевица в чашка, че бях навън, а вечерята една натурална активия, 4 ръжени сухара, 4 малки лентички кашкавал, 1/2 домат и малко сирене Peace

# 488
Охххх  ooooh! Два дни чета дали руснаците имат наш'то саламурено сирене или не и ако да, то как се казва. После дойде времето на картофите със сирене. Не ви ли писна? На мен ПЪРВА СТРАНИЦА ми е достатъчна, за да си направя менютата. Да не говорим, че имате изброени над 100 варианта за закуска, обяд и вечеря? Не ви ли стига?!

И да ако нещо го няма изброено - ТО НЕ СЕ ЯДЕ.

Заради такива спорове и цитати през 10 човека днес дори не ми се отваряше темата. Трябва да е приятно на ВСИЧКИ НИ, които влизаме тук, а не на двама-трима човека!  Peace

И да кажа от сега - НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, ПРОСТО МИ ПИСНА!!! И Бебока го беше написала, но с по-мил тон!!!!

И да попитам последно - не ви ли стигат резултатите на рускините, че им обсъждате рецептите? Българска му работа. Гледаме в паничката на другия да не би да е сгафил или да е по-зле от нас ooooh! Хайде първо поне една от нас да постигне техните резултати и след това да им обсъждаме колко са им системни рецептите Peace

# 489
Отчет за днес:

з. Фитнес с мляко, шоколад
о. две кюфтета, ориз с чушки и един домат
в. кисело мляко и краставица

Вече съм си на лентичката.  Grinning

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 20:22 от Jillian

# 490
  Стелету, понеже съм една от тези които пишат и обсъждат рецептите ще ти отговоря на поста Wink

Охххх  ooooh! Два дни чета дали руснаците имат наш'то саламурено сирене или не и ако да, то как се казва. После дойде времето на картофите със сирене. Не ви ли писна? На мен ПЪРВА СТРАНИЦА ми е достатъчна, за да си направя менютата. Да не говорим, че имате изброени над 100 варианта за закуска, обяд и вечеря? Не ви ли стига?!

Ти четеш два дни за сиренето, аз чета два месеца темата..не може в един такъв режим да не се обсъждат рецепти и храни.Първа страница не е съвсем достатъчна, това че на теб ти стига не значи че за всички е така. Wink Някой хора си карат от обяд до вечеря съвсем разделно, но ето че може да се ядат картофи с кашкавал и със сирене, което няколко пъти се каза че е забранено от старите системни момичета , въпреки че днес Жасмин се разрови и показа че е системно.На теб какво ти пречи че се обсъждат нови неща и се обогатява менюто? За 100те варианта не всички са режимни Wink

И да ако нещо го няма изброено - ТО НЕ СЕ ЯДЕ.

Заради такива спорове и цитати през 10 човека днес дори не ми се отваряше темата. Трябва да е приятно на ВСИЧКИ НИ, които влизаме тук, а не на двама-трима човека!  Peace
 Е, оказа се че това неизброено нещо като картофите в комбинация с кашкавал например се яде Naughty Пак казвам, ако теб не те интересуват новите неща карай си само по първа страница, но защо всички останали да не научават нови неща?Не се заяждам, просто се старая да отговоря максимално изчерпателно на въпросите ти Peace Ако ти не се заяждаше нямаше да говориш по този груб начин омаловажавайки труда на момичето което имаше желание да бъде полезно, писането с главни букви е равносилно на крещене във форума. Wink

И да попитам последно - не ви ли стигат резултатите на рускините, че им обсъждате рецептите? Българска му работа. Гледаме в паничката на другия да не би да е сгафил или да е по-зле от нас ooooh! Хайде първо поне една от нас да постигне техните резултати и след това да им обсъждаме колко са им системни рецептите Peace
Точно защото ми стигат резултатите на рускините виждам смисъл да се обсъждат и рецептите им и да не се говори наизуст кое е забранено!Незнам ти в чия паница гледаш, аз не гледам в чуждите..за резултатите има време.Там има хора които с месеци или с години пазят режима и отново звучиш грубо има доста хора които са постигнали чудесни резултати като Дивимо, Алиена, Сиси, Жанета, Жилиан и т.н заради такива като тях се захванах с режима да преборя последните си 4кг.

Е, отговорих ти на въпросите.Права си темата е за всички, не е за 2-3 на които им е ясна първа страница и са решили да си карат само по нея.Форума е за всички!

Хубава вечер на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 20:53 от Кашарел

# 491
Каш - нямам против да се обсъжда, но не няколко страници подред. Както и да е!
И ти благодаря, че НЕ влизам в представите ти за добри постижения!
 Знам, че не се заяждаш!  Hug

Просто и аз като всички тук си изказах мнението!  Peace

П.П. Дилянка е Дивимо, а не Дивидимо Peace

Hug

# 492
Steletu, как би следвало да изглежда темата според теб? Влизаме, пишем какво сме яли за деня, колко сме свалили и това е? Няма дискусии, няма обсъждане, няма нищо? Ами то каква тема ще е това тогава?

Освен това, в заглавния пост на темата има грешки! Не знам кой е превеждал, но сте превели сливи и сини сливи във всички менюта за вечеря, а то са сливи и СУШЕНИ сливи. Става въпрос за вариант 1,2 и 3.
Ето го моя превод за сравнение: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502941.msg15586837#msg15586837
Ето значи един разрешен продукт (сушените сливи) - по твоята логика, щом го няма, понеже в преведено погрешно, не се яде...
Чернослив е сушени сливи! Ето оригинала, вижте: http://mirimanova.info/forum/index.php?s=&showtopic=112& … indpost&p=273

1 вариант "фрукты и молочка":
1. Яблоки (1-2шт в течение дня (после 12-00),
2. Цитрусовые,
3. Сливы (не много), - ето това са сливи - сини, жълти, всякакви, но пресни!
4. Киви,
5. Арбуз (1-2 куска в течение дня (после 12-00)
6. Чернослив (4-6 штук) - а това е сушени сливи!
7. Ананас
8. Можно молочную или кисло-молочную продукцию жирностью не более 5%. Йогурты с какими-либо добавками нельзя. Сыр никакой нельзя.

А всеки може да види как е преведено в темата - вариант 1, 2 и 3: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502941.msg15399358#msg15399358

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 20:55 от Анонимен

# 493
Стелету -  Е, явно за да се изясни е имало нужда да е няколко страници подред.Твоите постижения не съм ги гледала, извини ме ако съм ги пропуснала.Просто за двата месеца в които четях темата забелязах тези които съм изброила.

Като ти е неприятно нещо просто го отмини и не се ядосвай и не го обсъждай Peace Нали, мненията са за всички и форума, аз уважавам твоето Peace

Дилянка със сигурност не се е обидила че съм и объркала ника, тя си знае че за нея пиша Wink и колко и се радвам на успехите, както и на останалите  bouquet

Жасмин, моля те не спирай да пишеш.Сигурна съм че ще си полезна на много момичета Hug като се посистематизират още неща Бебока може да редактира увода и да е още по-полезен Wink

# 494
Само искам и аз нещо последно да добавя  Peace
Това все пак е руска диета, съобразена с техния тип хранене и националност. По тази логика, сирене бяло саламурено не е проблем за мен да се яде, както и пълнозърнест вместо ръжен хляб, както и елдата да бъде заместена с булгур. И някакви още такива яденета дето са си типично руски, да се заменят с българският еквивалент  Grinning
Бебоче, често казано въбоще не съм разбрала, че са нискомаслени сирената  Embarassed сори   Embarassed bouquet

Всички редовни в темата вече сме с чудесни резултати, дори и често прегрешаващите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт