"Системата минус 60" -Тема №10

• 39 024
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря ви , момичета HugЩе корегирам вечерята, за плодовете, за жалост няма да съм системна, имам ниско кръвно, и ми пада много кръвната захар също, до 12 часа не мога да ям нищо сладко, и никога не съм яла, сега просто ще забравя за сладкото, но пък е грехота да не ям плодове , затова ще ги ям към обяда, аз обядвам в 12-12.30, надявам се това да не забави много темпа на отслабване.

# 91
  • USA
Здравейте Heart Eyes!
Менюто за вчера:
з: юфка, малко по-късно сушени смокини
о: 1 голямо кебапче с шопска
в: диня
 Днес прегреших, изпих един чай с мед в 12:30 Embarassed , но ме е нападнал един вирус ooooh!. Следващите чайове бяха без мед.
 Лек ден на всички и никакви прегрешения!

# 92
Добро утро.

Днес съм ужасно подута - пристените ми стягат, а до  преди 2 дена си излизаха спокойно. И гея показа 76.5  #2gunfire след напълно системен ден вчера - тоя месец МЦ-то ще ми разкаже играта, задържам вода 10 дена преди него ooooh!
EliG яж от разрешените плодове за обяд и вечеря, а ако не ожеш гледай да е примерно към 11 и 30 и да обядваш след най-малко половин час, да може плодовете да се усвоят Peace
За днес
З:сандвич, купичка ягоди
О:върти ми се в главата елда с тиквички, ама не съм решила как да я готвя + салата
В: същото като обяда
Лек и системен ден и да пиете много вода, че го дават голяма жега днес Hug

# 93
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Браво на всички с минуси,а и на тези,които сваляте в сантиметри.Важно е да сваляте,пък без значение какво,освен мъже...,ако сте омъжени разбира се.За свободните птички е позволено всичко мъжко.
За днес закуска-солетки,шоколад.
Обяд-салата и боб.
Вечеря-не съм решила още.
Аз снощи пак изкарах кошмарна вечер с температурата на малката.Вдигна първо 39.3,сложих й свещичка,мокри чорапки и парцалчета на китките.След половин час отново мерене,вече беше 39.6,направо да се побъркаш.И аз я питам:"Какво ти е Миме?",а тя ми отговаря:"гадно" и почва да плаче.Не можеше да си фокусира погледа хубаво и лежеше и плачеше.Оф,направо вече не знам какво да правя.Следобед или надвечер мисля отново да отидем на лекар.Стане ли 19 часа и тя започва да вдига температура,която много трудно сваля.Снощи легнахме отново към 12 без нещо.
Съжалявам,че споделям неща,кото нямат нищо общо със системата,но знаете как е с болно дете.
Сега желая на всички много здраве и един успешен системен ден!

# 94
Здравейте момичета, успех в борбата с килцата, Диви, благодаря ти за всичко, няма проблем с книгата и така ми върши страхотна работа, засега нямам   минусче, въпреки че се придържам към програмата, но продължавам напред, приятен ден на всички, ще се чуем пак привечер!

# 95
Момичета, за пореден път се организира благотворителна фотосесия, който има възможност нека се възползва и получи прекрасни снимки на себе си и семеството! Фотографките са много добри, творят красоти, EliG също ще снима! Ето подробности - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501792.msg15363582#msg15363582

Дивко, сладоледче, мило, само така! Hug А точно жегата ще ни помогне да свалим повечко грамчета освен обичайните.
птица, привет отново, скоро се сещахме за теб и добрата ти систематизация за вечеря! Peace
Ронка, добре завърнала се!
Blondy, успешно ново начало! За водата и аз много пъти съм писала какво казва Мириманова, но все пак е добре да се пие, особено сега лятото.
Мама на Марти, честито семестриално завършване!
Боби, Наде, бързо да си заминават МЦ-тата. Wink
Ели, не се притеснявай да си хапваш повечко в началото, не забравяй препоръчителния плавен преход към Системата.. постепенно без да усети ще намалиш количествата, но пак не е задължително, някои отслабват успешно и с повече хапване, но стриктно по всички правила и интервали. Ще свикнеш! Hug Много са ти правилни разсъжденията, и аз имам подобен опит в миналото, още едно доказателство, че Системата работи! Peace Мисля, че  плодовете няма да са проблем, можеш напр. към 12 да си хапнеш от несистемните, а след това от системните, не са малко.
Жани, хайде чакаме те от събора с още събрани комплименти! Wink
Маймунче, няма да е фатален този мед, важното е, че не е било примерно след 18. Оправяй се! Hug
Шоколадово бонбонче, явно си е някакъв вирус, вземете мерки, пуснете изследвания..

З. 2 маслини и 4 домашни корнита (много ги обичам, тези направих с мед, овесени ядки, орехи, сусам, пшеничен зародиш, пшенични трици, кокосови стърготни, ленено семе, слъчогледови семки, стафиди.. май това беше)
О. Салата зеле, домати, краставици, сушени домати с печени картофи с копър, магданоз чесън накря
В. Диня

Хубав уикенд! Hug

# 96
Здравейте момичета! Hug

Отчет за днес.

з. ябълка
о.елда
в.още не съм решила, може би пак елда. Peace

Честито на всички с минусчета.
Сиси, Hug

Жанета, наистина е страхотно някой да ти каже такива хубави думи. Тогава човек осъзнава, че си заслужава всичко, което прави. И дори и бавно е важно килограмите да се задържат, а не само да се свалят.

# 97
Здравейте момичета,
благодаря за топлото посрещане  Hug
Няколко дни нямах нет - ДИВИМИ благодаря за книгата!
Кашарел не разбрах - оставящ 90 дневната и идваш тук  ли?
Сиси   bouquet
закуската е ясно, че я спазвам  Joy
вечерите ми основно са плодове и айрян
с обяда имам проблеми за сега - ще се върна да чета пак

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 15:59 от mayy

# 98
Шоколадово бонбонче това е вазпаление само без аниботик няма да спадне да се опражяте барзо.аз влизам в кра4ка и си свалям по малко.Но ж тази жега не ми се хапва много.Моми4етадаите снимка на тая Елда ,4е живея в Испания и незнам как се казва тарсих и това мамунио ,но пак не намерих ни6то и кака му е името то4но.Хаеде много минос4ета и успех Peace

# 99
# 100
Здравейте,момичета!Жани,страхотен резултат-дано постигнеш мечтата си ,дано всички постигнем това,което искаме!Днес ми се очерта още от сутринта не много системен ден.Открихме плажа за тази година-времето беше чудесно,имеше доста хора,морето беше супер!Срам не срам-посъблякох се и се скрих зад тъмните си очила Mr. GreenСега ,въпреки следобедния сън ,се чувстам доста изморена/ще каже човек ,че съм била на полето и копала.../,та нещо ме домързява да си направя упраженията.Та за днес:
з.ръжени сухари,млечна салата,пр.мляко с нес,3 бисквити Еверест,малко череши.
о.кюфтета на скара,шопска салата
в.-е,тя ще ми бъде проблема днес-канени сме на кръчма от едно приятелско семейство-ще гледам да е горе-долу от разрешеното,но при всички случаи ще е след 18 ч.Дано не се окаже прекалена,та в понеделник да се червя пред строя.Лека и приятна вечер на всички!

# 101
  • Бургас
Здравейте, аз влизам тук за първи път, една приятелка спазва вашата система и първият месец свали 7кг.
Аз изчетох първта страница и ми се струва странно как със толкова мноог вредна храна отслабвате. Аз се храня здравословно според кръвната група от 1г и се чувствам добре, напоследък доста нарушавам и затова не отслабвам. Искам да сваля още 6 кг и се чудя дали да започна тук.

Искам да задам няколко въпроса :
1. едно такова меню режимно ли е
з. Череши
о. салата с елда
в. кисело мляко

2. Ако не тренирам ще отслабна ли. Много съм мързелива. Имам в нас кростренажор но го ползвам от дъжд на вятър.

3. Мумийото помага ли. Аз се мазах 5 пъти прес 5 дена. Но имам ужасни стрии, след вотрата бременност са просто ужасни, като операция са.

Искам да се включа тук, за да премахан яденето късно вечер. Обикновенно ям основно след 18ч. А има дни в които ми е и единствено ядене , особено симата. Прибирам се в 18, готвя но 19, 30 и до 22ч ям.

# 102
Здравейте момичета, тази вечер прегреших, но не с вида на храната, а с времето, детенце днес навършва 18г. и затова трябваяше да го уважим, иначе
з.препечена филийка с пастет и една вафла,
о. сандвич с препечени филийки и краставица + айран,
в. 2 кюфтета на скара със салата от домати и краставици
 в 16 часа 1 ябълка, дано да не съм сбъркала нещо в менюто за днес, лека вечер, до утре!
На новите, добре дошли и успех!

# 103
  • USA

Добре дошли на всички нови момичета, сигурна съм, че ще успеете Hug.
minilini, честит ви първи плаж Simple Smile!
Жани, браво, тепърва се започва с получаването на заслужени думи Wink!
Шоколадово бонбонче, дано да се оправите скоро Hug!
Мама на Марти, честито  bouquet!
 Аз днес не знам защо ли си пиша менюто, почти същото като вчерашното, но все пак:
з: кус-кус, шоколад, 2 чая с мед
о: кебапче с шопска салата
в: диня и може би кисело мляко

Чакам с нетърпение понеделник да видя какво съм направила Party.

# 104
Здравейте момичета,
з - сладолед
о - мисля да е супа топчета и варена царевица - става ли тази комб
в - постни лозови сърми

Общи условия

Активация на акаунт