"Системата минус 60" -Тема №10

• 39 024
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Птиче - помним, помним!!  Joy  Ти какви тибетски чудесии правиш - чесновите капки или гъбата?/бляяяк  devil/ Надявам се да оправиш проблема бързо и пове4е да не те заФащат таквиз ми ти мискински работи!!!  Hug
За пожеланието - благодаря и дано, щото вече нямам търпения да мина в двуцифровата категория!!!  hahaha goodscale smile3521

Жанее- и аз нямам търпения да видя твоят минус другата седмица!!! Стискам палци да успееш да системваш без сътресения!!! Малко ти остава!!!
На мен също си стискам палци, че с това спане до късно и ала-бала, да не си забравя пак папането, хихихихихихи!!!

И да ви се оплача - много ми е жега днес!!! Умря ми и апетит и жажда, донесох си обяда и ве4ерята в офиса - пе4ена рибка, домати и диня/без мазнини, с подправки е пе4ена рибкъта, домата цял, голям и червен, сочеееен  bowuu/ ама на - още не съм яла!! Не мога изобщо да се насиля да хапна  newsm78 #Crazy smile3518  КО да правя?

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 15:01 от divimo -66,8

# 76
Ей как сте се разписали днес  Laughing
Птиче, хайде идвай си при нас  Hug
Диви-мо хапни си динята, тъкмо ще те разхлади  Peace

Започнах всеки ден за закуска да ям бял хляб, обичам и не искам да си го изключвам от менюто, а и не искам да ми отвикне организма с него. След свалянето на килата лично аз мисля вечерята да си я запазя ранна или ако е по-къна да е доста лека.
Хайде режинми събота и неделя за да имаме хубави минуси поеделник  Hug

# 77
Жани мен ме е страх да почина 2-3 месеца, да не взема пак да се освиня. Ще си карам системна апък когато ги сваля тогава. Предмия застой беше около 2 месеца, но тогава свалях на сантиметри. Сега се очертава същото - на см съм свалила малко и ако вляза пак в застой се надявам поне там да мръдна.
Птиче хайде от понеделник с нас - сама каза, че сваляме без почти никакви усилия - режим мечта е това според мен.
Хайде тъй тъй пиша да сервирам едно следобедно кафе

Дивимо яж насила, а не мрънкаш в понеделник че нямаш минус
Зелето с елда стана вкусно - не мислех че ще ми хареса толкова, ама е хубаво. Утре ще пробвам елда с тиквичка и лапад, ако стане ще пусна пак рецептата Hug

# 78
Здравейте, системки! Hug

Не знам дали ме помните, но аз ви помня. Mr. Green Следя ви редовно, но тъй като със системата комбинирах детокса и житния режим не съм писала от 100 години. А имах и малък период в който не бях особено системна. Но сега съм отново повече от системна и като ви чета, особено резултатите ми давате огрооомен стимул.

Поздравления на всички ви за постоянството и свалените килограми.

Та такааа, вече ще пиша редовно. Hug

# 79
  • Варна
И от мен поздрави на всички отслабващи в нашата темичка! Днес нямаше много какво да правя на работа (шефът да не чете Mr. Green!!) и се хванах, изтеглих книгата на Мириманова и за 2 часа я прочетох. Много се надъхах  Laughing! Бях тръгнала да залитам напоследък, да не съм много системна, изобщо ужас! Ама няма нищо случайно значи! Добре, че иначе чета темата всеки ден, нали стана дума на предните стр. за книгата, кой я прочел, кой не, и си викам, я чакай да я видя. И сега с нов хъс продължавам! Така че, благодаря на поддържащата група (както казва Мириманова)! За отчет - започнах системата на 10.03 за месец и половина отслабнах с 4 кг и от тогава - застой. Има един килограм дето се чуди да ходи ли надолу не ли и така я карам. Но си признавам, че напоследък залитах от правия път. Сега ще почна кажи-речи наново, но се надявам скоро да се похваля с резултат.
Между другото (понеже стана дума) на стр.78 пише за семките, за пиенето на вода се казва, че е добре да се пие вода - по 3-4 чаши дневно поне, но Мириманова препоръчва да не си насилваме организма ако не сме жадни.
Хубав ден, момичета!

# 80
  • Насред хаоса
Уау! Жани, супер резултат за един месец! И Сисито също! А дано следващия е два пъти по толкова!
Така ви се радвам на всички, като чета какви минуси има само! Верно се топите кат сладолед на плажа, както се изрази Дивимо. Като се има предвид и дългите периоди на задържане, които имаше при някои, направо са супер резултатите!  newsm74  bigdance2
Аз сега да питам като малоумно пак, щото Дивчо ми каза, ама кой да помни? Как се изчисляваше количеството вода, което трябва да се изпие? И задължително ли трябва да е топла? Че у тия жеги само ми е до топла вода.

# 81
La Sombra, няма задължително количество вода в системата.

# 82
  • Насред хаоса
Да де, неправилно се изразих.  Blush
Имах предвид количество, което се определя при разделяне на килата на някакъв коефициент и също спомага за отслабването.

# 83
Ето ме днес,много бях заета тия дни,но си струваше-днес ми беше последния изпит,завърших вече да му се не види,остана ми държавния само другия месец,много съм щастлива  Party
Затова,черпя по случая,но утре ще хапвате,че да не развалям Системата  Laughing

Отчета ми малко не е системен днес,но вече свършиха изпитите,така че ще си ям нормално вече

закуска-бяло фрапе
обяд-2 препечени ръжени филийки,малко кашкавал и половин кремвирш
вечеря-домати с извара сигурно пак

Джил,честита племеница  Hug

# 84
# 85
Здравейте, момичета  wavey
Всеки ден си мисля , каква късметлийка съм , че ви открих  Heart Eyes Друго си е , като зациклиш и се отчаяш , някой да ти даде кураж и да пише нещо позитивно   Peace Чета за прекрасните ви минусчета и се надявам , че и при мен ще се получи  Praynig Няма начин да не стане  Naughty  Моя гей все още е наказан в ъгъла, още повече , че от вчера съм и с МЦ  ooooh!  Отчета ми за днес:з. - 2 сурови зелени чушки със сирене, 2 ръжени сухара, меденка
                                                            о. - прясно зеле с домати и 2 кюфтенца , 3-4 сушени сини сливи
                                                            в. - риба тон с лимон
Джилиан , честита ти племенница - да е жива , здрава и много щастлива   ylinfant

На всички  стари, нови и завърнали се в правия път системки - лека и системна вечер     love001

# 86
  • Бургас
Здравейте!
Ето и моето менюза деня:
з: няколко хапки баница, половин купичка мляко с мюсли, кафе с кофимейт;
о: таратор, около 50г кашкавал;
в: кисело мляко 2%
Оххх, чакам с нетърпение МЦ да свърши, че нещо много се задържа. Чувствам се като водна бомбичка.

# 87
  • София
La Sombra , не от тази диета, а по принцип знам,че човек трябва да пие около 30мл на килограм тегло, т.е. ако тежи 50 килограма да пие 1,5 литра вода, ако 70 - 2л и така.Това го знам като здравословно количество вода за организма.

Момичета, чета ви и ви се възхищавам!!!, аз ям на едно ядене толкова колкото вие за цял ден  Embarassed Но днес опитах да се огранича, ето:
З  - сухари + кашкавал
О- таратор + тиквички с кисело мляко+череши
В - 3 филии с яйце и сирене +домат и краставица
Сега остава предизвикателсвото да не ям нищо докато си легна Simple Smile

Това , което ме впечатли в системата е точно разпределението на храната през деня - аз  винаги съм била много слаба , но  и винаги съм яла най-много сутрин - по 3 сандвича поне с мляко, по-малко на обяд, а на вечеря - обикновено по-малко храна.И когато измених на този начин на ядене, и започнах да ям най-много вечер - напълнях.Сега освен ,ч е искам да си вляза в старите дрехи, искам и да си върна този начин, без ограничението да се яде до 6, защото обичам да ядем всички заедно вечер, а няма как да стане преди 7.

# 88
О- таратор + тиквички с кисело мляко+череши
В - 3 филии с яйце и сирене +домат и краставица
Това , което ме впечатли в системата е точно разпределението на храната през деня - аз  винаги съм била много слаба , но  и винаги съм яла най-много сутрин - по 3 сандвича поне с мляко, по-малко на обяд, а на вечеря - обикновено по-малко храна.И когато измених на този начин на ядене, и започнах да ям най-много вечер - напълнях.Сега освен ,ч е искам да си вляза в старите дрехи, искам и да си върна този начин, без ограничението да се яде до 6, защото обичам да ядем всички заедно вечер, а няма как да стане преди 7.
Черешите са до 12 на обяд. Вечерята ти не е била системна - сухар със сирене може или препечена филийка ръжен хляб ако нямаш сухари, яйцата са в друг вариант както и домата и краставицата Peace
За яденето след 18 часа - може да изместиш вечерята, но трябва да изместиш и закуската поне 1 час по-късно.
Аз съм гладна - вечерях в 5 и 30  и уж преядох, ама сега пак искам да ям. Май ще си лягам рано рано, че да не изям нещо забранено ooooh!
Хайде лека вечер Hug

# 89
Момичета не успяхме да пътуваме тази вечер и викам да ви нагушкам Hug
Благодаря ви на всички за милите думи и пожелания-СТРАХОТНИ СТЕ Hug Hug Hug
Освен комплиментите от вас преди малко видях едан съседка, която не живее в моменат в блока. И като ме видя и ми вика:"Ауууу какво направи, много си отслабнала!" Казвам и аз "Ами да" А тя ме пита за колко време и колко съм свалила. И попита дали с диета. Каза ми, че съм много добре и че дори да не отслабвам повече. Е, това беше страхотно усещане момичета-да ми каже някой че изглеждам добре и няма нужда повече да свалям Party Party Party
EliG виждам, че Бебчо вече те е корегирала Peace Черешите не са за обяд. На вечеря не може хляб-само ръжени сухари(те могат да се хапнат със сирене, айрян или мляко-виж вариант №7). Доматите и краставиците са друг вариант-може да ги хапваш с други неща но не и със сирене и яйца. А яйцата са вариант №6-те може самостоятелно само, или като допълнение към месо.....само така Peace
Прочети внимателно 7-те варианта. Явно ти е трудно още да се ориентираш. Напиши на един лист вариантите за вечеря и залепи на хладилника за да свикнеш. Утре сутрин пише менюто преди да си го яла за да нанасяме корекции Peace

Общи условия

Активация на акаунт