"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро.

Кашарел аз както казах не съм чела книгата и помолих който я е чел да се включи то този въпрос Peace
Бонбонче нектарините не спадат към цитрусите. Ето тук има информация за всички цитруси http://www.thefruitpages.com/citrus.shtml  Peace Hug
Аз сега да се оплача - мъжо снощи се прибра 10 часа естествено гладен, че бил пил само 3 бири, и ми изяде днешния обяд - последното парче от рулото Стефани. Сега заради него от сутринта готвя - прясно зеле с елда.
За днес
З:топъл сандвич с кашкавал и салата и 10-тина маслини
О: прясно зеле с елда, салата
В: същото като обяда

# 61
Здравейте,

Няма да отчитам вчерашното меню, защото денят ми беше вълнуващ и несистемен. Моята сестричка роди бебче Мина, 3700 и 53 см.

За съжаление канатара от тези нарушения върви все нагоре и имам три дни до понеделник да го "поправя".
Днес: з. малко Фитнес с мляко, една бисквита
о. яйце и салата моркови
в. една, две ябълки (няма да съм вкъщи, че свижданията в болницата са от 17 до 18 ч.)

# 62
Jillian честита ти племенница, много да ви радва  smile3525  ylinfant newsm67
А за кантара - и моя все нагоре върви и май и в застой изпаднах отново. Жани нали ти беше забила на 76 кг - май следвам твоите стъпки. Дано след 4 дена почивка от системата после да тръгне стремглаво надолу Praynig

# 63
Джилиан,честита ви радост!!!   ylinfantАз вчера бях ужасно несистемна-първо ми дойде,но това как да е-до обяд горе долу си бях системна-кис мляко с мюсли,2-3бисквитки и няколко солети.За обяд -салата домати и краставици и пастет.Ноооо вечерта бяхме на рожден ден на племеницата и нещата отекоха.Въпреки това искам да се похваля-вчера сутрин -500гр Grinning.Днес ще се опитам да се коригирам.Приятен ден!

# 64
  • Насред хаоса
Джилиан, да е жива и здрава племенницата и да расте здрава, силна и красива!  newsm30
Аз отмених наказанието на гея за малко и ми показа минус едно кило. Ама още не му вярвам, затова от днес наказанието пак влиза в сила.
Иначе си спазвам системата, а освен това си взех кростренажор. Вчера се потих 40 минути на него, днес пак ме чака същото.  newsm39 Стига да не ме боли много ръката, че с тая ваксина си видях роднините значи!  ooooh!
Закусих остатъците от баничките на моите моми + 1 варено яйце.
За обяд правя сарми с кисело зеле и лозови листа, постни.
За вечеря май ще си направя таратор.
Бебок, друг път да знаеш да си криеш рулото.  hahaha

# 65
Добро утро!Сиси,ти си като добрата фея-имаш да кажеш на всекиго по добра и окуражителна дума-не пропускаш никого-трябва да си невероятно добър човек!
Джили-честита ти племенница-да расте жива,здрава и щастлива и да ви радва!
Снощи като си лягах се зарекох днес на закуска да изям много неща,но....тази сутрин нещо не ми се яде.Все пак хапнах малко солети и кисело мляко с мюсли,малко череши.Изпих и едно еспресо.
о.домати,сирене,ръжен сужар,може и сварено яйце.
в.ще съм на работа-може да си взема кисело мляко или няколко парчета шунка.Сигурно ще се спра на второто,че иначе ще ми бъде храненето малко за деня,нали?Основен проблем за мен са течностите-все забравям и остават малко за деня.Сега спирам да пиша и отивам да си направя серията от упражнения за шкембето-взе да поувисва и това изобщо не ми харесва!Да се маха по-бързо,че да се барна и аз в някоя по-прилепнала блузка/както едно време..../.Лек и ситемен ден на всички!

# 66
trolipen, Честит Рожден Ден!! Heart Eyes Здраве и усмивки!
Кашарел, и аз мисля, че не остава за цял живот яденето до 18, но за себе си мисля, че в по-голяма част от времето ще продължа да се храня така! Peace А за закуската и аз гледам да е до 1 час след събуждането и да има хубав интервал до обяда, затова и плодове, ако има са непосредствено преди него.
maxell, за закуска всичко става, няма нужда да търсиш одобрението ни, по важни са другите хранения! Peace Книгата на 1 стр. е същата, сканирана от Диви, мъжът ми я качи само.
Шоколадов бонбонче, дано спре да вдига вече!
Бебок, хайде снимай зеленцето с елда и в рецептите. Wink
Джил, сигурна съм, че в понеделник ще отчетеш минусче, а сега ти е позволено при тази голяма радост! Още веднъж честито на цялото семейство! Hug
johny 01 , дано затвърдиш минусчето!
Сомбре, браво, мила! Hug И честит уред, да те слуша и ти него! Wink
minilini, благодаря ти, когато имам време ми е приятно! Hug Много познато ми е това вечерно заричане да изям света на закуска, но ентусиазмът и апетита на  сутринта са изчезнали. Wink По принцип е добре колбаси, пушени меса, филета, шунки (във всички има повечко сол, Е-та, консерванти, соев протеин..) да се избягват за вечеря, по-добре чисто месо  на пържолки.

З. 2 вафли, няколко маслинки, малко елда със сирене (и аз доизяждам на детето закуската)
О. Салата домати, сушени домати, краставица, риба
В. Диня

# 67
ЛЕЛЕ, КАК МИ СЕ СПИИИИИИИИ!!!! ДОБЪР ВЕЧЕР!!!!  hahaha  Joy  smile3558

Jillian - честита ти племеница, да ти е жива и здрава!!!  Tada stork-girl smile3504

За самоот4ета - в4ерашното просрочие от 10мин на вечерята ме сподоби с нови -500гр  #Crazy newsm32 newsm47
Топим се кат сладолед на плажа, скоро ще се разтечем на тънки мазни струйки по пясъкът, хихихииххиихи, а дано продължа така поне до "екватора"/както казват моите любими руски колежки   newsm76 /

За всички останали младежи и девойки  -   Hug   bouquet   Hug

ХАйде малко и задграничен стимул - ежеседмичен руски отчет / надявам се нашият в понеделник да бъде още по-вче4атляващ!!!  Peace / - http://mirimanova.info/forum/index.php?showtopic=1222

bouquet   smile3525  newsm51   bigdance2

# 68
  • Бургас
Брей,рускините не си играят,явно са доста упорити.Всяка една се разписва с минус,тук-таме някой друг плюс,браво!Хайде и в нашата темичка да има такива,а и доста по-добри резултати!
Бебок,благодаря за линка!
Сиси,наистина си много вежлива и добродушна,гледаш да обърнеш вниамние на всекиго,за което имаш моите адмирации. Simple Smile
Джилиан,честита ти племенница!Нека Мина расте жива и здрава,много да радва родителите!

# 69
Здравейте, системки Hug

Отдавна не съм ви наглеждала, сега се пъхнах в новата ви темичка ииииии... страхотни резултати видях! Браво!

Дивимо, Стелето,  надскочили сте -10 кг Peace
Грипавата тук ли е още или вече отслабна и избяга Laughing

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 14:05 от птица

# 70
Здравейте сладурани Hug
Джилиан честита племенница-да расте здрава, щастлива и нека има прекрасно и щастливо детство Hug
Дивимо браво мила Hug
Бебоче аз се въртях доставреме между 77кг и 75кг. Много неприятно беше. За това си и починах от всички диети Peace
Сомбре добре му се е отразило наказанието на твоя гей, да се научи как д се държи Hug
Кашарел права си за вечерята. Аз го четох в книгата и за това съм га казвала. На теб приятно моренце от утре и да се цопнеш и заради мен поне веднъж Hug
Ох, имах още да ви пиша но ще бързам да събера багаж докато малкия спи,че привечер ще ходим при моите родители на сбор. Преди да потеглим ще се навечерям и обещавам там да съм 100% системна. Отчета вероятно ще ми е във вторник Peace
Днес става месец от новото ми начало на системата. Старта беше 76.4кг, а онзи ден във вторник 70.8кг. Значи отчет за месеца -5.600кг.  Party(днес все още не съм преборила напълно плюса от сряда, който се появи заради овуто.....но този плюс е вода и за това него вземам предвид и не местя линийката)
Отчета днес май се очертава да повтори вчерашния Thinking
З: ръжени сухари с пастет, нескафе и сладолед
О: 2 ръжени сухара, голямо парче сирене и 2 домата
В: домати с айрян или 2бр. "Лястовичи гнезда" от снощи

Птичеееее радвам се да те видя Hug Защо не ни навестяваш вече Cry Грипчето от доста време не съм я засичала. А за резултатите наистина има доста добри-Дивимо, Стелето, Сиси и всички останали Peace  Дивимо вчера писа, че вече е над -18кг. Кажи ти какви ги правиш? И вземи да идваш по често. Винаги ми е приятно когато пишеш Hug

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 14:20 от janeta*

# 71
ПтичееееHug Hug Hug , какво стана с теб? Къде изчезна толкова време? Само по други теми те засичах, ама не посмях да ти пиша  Crazy Blush Грипчето заслабна и улете!!! Надявам се скоро да се весне, че ми се върти в главата идея за 2-ра софийска среща!!!! ХАйде наминавай по-често!!!   bouquet

Жанеее - Благодаря!!! И браво за резултата!! СТрахотна си!!!! САмо така да вървиш!!!!   bouquet  newsm51 smile3525

# 72
Дивимо благодаря и да ти се връщат пожеланията-нямам търпение да видя отчета ти в понеделник Hug  bouquet

# 73
Я, помнили ме, бя Joy

Аз сега правя една тибетска гадост. Ще се подмладявам Wink Всъщност се надявам да преборя малко здравословни проблеми, отслабването само допълнителен бонус ще бъде, ако стане.

Сега като ви видях резултатите, чак ме доядя, че съм толкова несериозна. Страхотни за без усилия почти!

Дивимо, ти направо -20 кг гониш! Хайде, другия понеделник да си ги направила Peace

И Жането тръгнала надолу най-после! Колко време изтърпя без промяна? Доста дълго май беше?

# 74
Птиче разбира се, че те помним. И като тее доядяло, че синесериозна била вземай та скачай при нас сериозно Peace Да, тръгнах най-после надолу. Ти занеш колко време тъпчех на едно място. Направих си азпочивка от всякакви диети заповече от 3 месеца като следях теглото да не тръгне нагоре и преди месец започнах с напълно нови сили. А колко време съм била без промяна Thinking....знам ли, повече от половин година ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт