"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
здравейте, защо сте толкова хапливи, вие сте навътре в нещата и ви е ясно и лесно, съжалявам че те карам бебок да отговаряш на глупавите ми въпроси, за семките попитах, защото ако чопля следобед ще си залъгвам глада, но щом не може, може би ако имам книгата и я прочета обстойно ще ми е по -ясно,но не мога да си я намеря.
з.вафла с кафе
о. кисело мляко с овесени ядки
в. салата от домати и краставица
следобяд не издържах и хапнах 3 нектарини, добре ли беше за днес?

# 46
maxell сигурна съм, че Бебока не е имала никой конкретно предвид когато е споменала за семки. А дори и да имаш книгата няма да намериш нищо особено за храните. Дори това, което тук имаме в увода го няма в книгата. Бебока добави в увода условието, че ако някой продукт го няма в списъка за разрешени продукти за обяд/вечеря значи то той може да се яде само до12ч. Може би този момент не е бил достатъчно ясен до сега в увода. Мисля, че в увода има линк с книгата. Не помня кое от момичетата я имаше на файл. Но те уверявам че нещата които ти трябват за да знаеш правилата на системата са само в увода Peace
За храната ти днес- на мен лично ми се вижда малко това ядене Thinking Успя ли да се наядеш? На закуска може повече от тази една вафла. Както и обяда ти ми се вижда доста оскъден. Трябва да потърся повече информация за овесените ядки за обяд и комбинацията им с кисело мляко. Вечерята е добре и надявам се да е била засищащо количество Peace Hug
marisa_ много добро меню днес и поздравления за минусчетата. В понеделник на отчета да ни изненадаш с голям минус Hug

Отчет за днес:
З: половин принцеса с извара и 2 ръжени сухара с пастет, нескафе
О: 2 ръжени сухара, голямо парче сирене и 3 домата(много обичам домати и сирене Crazy)
В: 2 бр. "Лястовичи гнезда"

# 47
Добър вечер и от мен.
Дивимо ша мъ умориш
Аз се редактирам с отчета  smile3532 smile3534 smile3533
В:2 бири бекс    Blush, НО преди баня гея показа 76 - дано утре съм под 76, че ми писна вече Praynig
maxell не сме хапливи - ако това смяташ за хапливи не знам момичетата от другите теми няма да споменавам точно трябва да са човекоядци. Със семките просто дадох пример за забранените неща след 12 на обяд. даже бях помолила да не се взема навърте поста ми. А и както жанета е писала - първа страница е достатъчна. Аз ъщо не съм чела книгата, но скоро време ще я потърся да си я купя, но това не ми пречи да спазвам правилата, написани на първа страница Peace
Хайде лека и мека от мен, аз ще си чакам десерта да се прибере от кръчмата и дано да е в състояние за  luvbed
Цунки и гунки  kiss hug

# 48
  • USA
Здравейте Heart Eyes!
Менюто ми за днес:
з: 2 ръжени филии с крема сирене, юфка със сирене, масло и захар, чай с мед, шоколад  (всичко това, но в малки количества)
о: бобена манджичка с 1-2 ръжени филийки
в: диня и кис. мляко

Лека вечер!

# 49
Хайде дано занапред не се стига до "наежена" атмосфера и да запазим добрия стар дух и тон на темичката!  Hug Аз страна няма да заемам, защото и двете страни са прави донякъде. Но нови винаги ще има, а  старите - не се чувствайте длъжни да отговаряте, все някой ще го направи, а ако не, новите пак ще намерят отговора рано или късно..
Не забравяйте, че Мириманова препоръчва съмишленици в борбата с килограмите, нека бъдем наистина такива!! Нали за това сме се събрали, да се поправяме без да назидаваме, да споделяме и да се подкрепяме.. Боби,  Peace
За количествата съм съгласна с Алиена, че всеки си преценя сам, при всеки различно се движат нещата, но определено е добре да се намалят в някакъв момент съзнателно или не (Мириманова също го казва - приберете големите чинии!) така че самонаблюдавайте се, но в никакъв случай не гладувайте, нека всичко става постепенно!
Менютата са полезни, но понякога се правят неосъзнати грешки, а корекцията може и да не се констатира. Затова ги споделяме, а и за идеи за разнообразяване на собственото ни.
Книгата може да се изтегли от 1 стр.!

Шоколадово бонбонче, да се оправя бързо Мими! Праскови само до обяд.
iagoda, и аз отново да кажа да не пропускаш вечерята, нищо че не си гладен, все нещо ще хапнеш, тя и без това си е лека, разбира се може да се случи, но по-скоро трябва да е изключение, а не ежедневие липсата на вечеря. Колко килограма искаш да свалиш? Направо настръхвам като си помисля какви боклуци се ядат в училище.. все повече малки деца с наднормено тегло виждам! Браво на теб!
Мама на Марти, да се оправя ръката ти, аз при навехване винаги правя един златен компрес с хляб и оцет.
johny 01, да напомня, че във вчерашната ти шопска салата за вечеря не би трябвало да е имало сирене, без, или с извара.
ralykiss, не може да се излъже часовника, може да се пробва, но не е гаранция за успех. Евентуално при невъзможност може да се направи компромис с изместване на последния час за хранене до 19 ч., като разбира се и закуската е по-късна.
maxell, не виждам във вчерашното то меню сурови плодове (напр. сутрин) и зеленчуци (към обяда). Семки - до обяд, овесените ядки според мен също са до обяд, но не е толкова фатално.
mayy, аз вече избягвам следобедните междинни плодове, особено, ако съм обядвала по-късно към 14. В началото гледах да ги има заради кърменето, но сега малкия си ги хапва и сам. Ако съм обядвала рано към 12, тогава се случва да хапна плод преди вечеря, стремя се плода да е непосредствено преди основните хранения (около 30 мин.), за да се образува достатъчно голяма пауза между тях.
Бубе, мерси мила, сигурна съм, че и ти ще изминеш този път скоро!  Hug Днес си влезнах в едни дънки и се усмихнах, но определено трябва да поработя по коремчето, че вече след второто раждане май не иска да се прибере толкова бързо.
Дивко, чудничко!! Heart Eyes Права си за задължителните 3 хранения! Peace
Кашарел, чакаме те!
minilini, бързо да си заминава МЦ!
EliG, много се радвам да те видя тук, приятно ме изненада, надявам се скоро да се видим и в парка, днес си мислихме за теб! Hug Успех, мъничко имаш и щом никога не си спазвала диети ще ти се отрази добре режима и бързо ще имаш резултати! Маймунчето и Мимето също са успешни системки, а и Ем е на път, въобще рекордьорки. Wink

З. Яйце, вафичка, маслинки, вафличка, маслинки, вафличка.. Simple Smile няколко череши към 12
О. Шопска салата и сирене с домат в гювече
В. Гриловани тиквички с оцет и чесън и краставица

Хубава вечер! Hug

# 50
  Благодаря Сиси  bouquet Жани  Hug

На мен ми изскочи един въпрос...обикновенно към колко закусвате и колко часа трябва да минат от закуската до обяда?
  Още нещо..от Жани имам спомен смътен че след постигане на желаните кг часът на вечерята се измества, май не само на нея..това от къде е?В книгата не го срещнах, поне на първи бърз прочит.

# 51
  • Бургас
Да се отчета и аз за днес:
з: половин купичка кисело мляко с мюсли, малко баница, сладолед, кафе със суха сметана;
о: 3 малки кюфтенца, един домат и малко краставица, кефе;
в: един домат и малко краставица.
Днес пропуснах да се претегля на гладно, за да видя дали минуса е там, но честно казано ме съмнява. Ще го очаквам все пак в скоро време.

# 52
На мен ми изскочи един въпрос...обикновенно към колко закусвате и колко часа трябва да минат от закуската до обяда?
  Още нещо..от Жани имам спомен смътен че след постигане на желаните кг часът на вечерята се измества, май не само на нея..това от къде е?В книгата не го срещнах, поне на първи бърз прочит.
Закуска - най-късно 1 час след ставане- при мен закуска 8 и 30 - 9 най-късно, обяд 13 - 13 и 30. След достигане на желаното тегло се измества часът на нещата до 12 часа - могат да се ядат до 15 часа, а часът за вечерята и вариантите остават същите Peace

# 53
  бебок, благодаря за бързия отговор!Демек доживотно си се яде в 18ч, аууууу това не ми допада.Ще мисля дали ще минавам на това хранене, инак и в стария си вариант часовете за закуска и обяд ме устройват. А тази информация къде я има, иска ми се да разгледам по-обстойно?

# 54
Предполагам че някъде в книгата - който я има да казва къде е . Иначе за часът за вечерята - аз така знам, но може в книгата да пише друго, но не виждам проблем да се измести с 1 час. Все пак и след достигане на желаното тегло ще си следим килограмите - може да си надогим начина на хранене на принципа проба-грешка и така докато намерим златната среда. А за вечерята доживотно до 18 часа - според мен това е много добре, а не вечери след 20 часа примерно Peace

# 55
Примет, момичета! Жани наистина закуската ми беше малко, но аз сутрин не съм гладна, проблемът с глада идва към 14-15 часа, БЕБОК, старая се да съм стриктна но то изведнъж не става, Диви много съм ти благодарна за подробните напътствия и за книгата, сега ми е по-лесно, като имам вашата подкрепа, радвам се, че ви има.

# 56
Закуска - най-късно 1 час след ставане- при мен закуска 8 и 30 - 9 най-късно, обяд 13 - 13 и 30. След достигане на желаното тегло се измества часът на нещата до 12 часа - могат да се ядат до 15 часа, а часът за вечерята и вариантите остават същите Peace

Бебок, в грешка си. Wink Изчетох книгата и вечерята след 18ч си е съвсем нормална след постигане на желаните килограми.Пише го в глава 7ма на книгата..
  Пфух, доволна съм.Ще идвам при вас. Peace

Жани, права си била за вечерята..пфух..само дет се чудих толкова.Знам си аз че си отличничка Hug

Момичета, книгата е много приятна.Има я на първа страничка за всички които се чудят от къде да я свалят  bouquet

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 23:28 от Кашарел

# 57
Добро утро, момичета, Кашарел на коя първа страничка има книгата, това в началото на всяка тема не е ли само най-основното, а пълното съдържание на книгата има ли го, ще търся пак по книжарниците, Диви сканираната книга, която си ми изпратила не е излязла много добре, има изрязани части от страниците, но и това ще свърши работа като начало,
з.две препечени филии с пастет, кафе с 1 ч.л. мед , става ли.....

# 58
maxell , на първа страница на темата я има книгата.Съвсем добре си се чете.Нищо не липсва Peace

# 59
  • Бургас
Добро утри от мен!
Благодаря за отгворите и на моето грешно питане.Аз винаги чета първа страничка,но попитах за прасковите,че знам ли ги дали не спадат към някои цутрусови-и по-точноо нектарините.Ще се старая повече да не питам.
Сиси,благодаря за стиснатите палци за Мими.Тя снощо отново ми вдигна 39.4 и първо й дадох "Хексалгин",но след час и половина температурата си беше същата и й сложих свещичка и мокри чорапки с вода и оцет.Към 12 без нещо й падна донякъде и я сложих да спи.Тя през цялото време ми беше в ръцете-отмаляла и дремеща.Само вечер температурата й скача до висините.
Надявам се всички да сте здравички и системни.
От мен за днес:
Закуска-солетки,шоколадче.
Обяд-салата плюс пилешка супа.
Вечеря-ще видим.
Желая лек и ненатоварващ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт