"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 005
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Не съм чела книгата, защото няма от къде да си я купя в момента, но ми се иска и ще я прочета при първа възможност. Прочетох първа страница и реших че там е най важното и почнах. Не си пиша менютата защото не са съвсем системни. Но искам да споделя, че последната седмица пропуснах несъзнателно вечери и минуса беше най малък. Може би наистина съм блокирала отслабването. Ще се поправя. Между другото не знам кой попълва таблицата с килограмите, но моите не са верни.

# 31
Здравейте момичета  Hug ,
февруари бях на системата, свалих два кг. и последва задържане. Тъй като положението беше критично преминах към 90 дневната диета, където се избавих от 6 кг.
Сега имам още 6 излишни кг и реших да се завърна тук. Мисля, че съм наясно с принципите, но на 1 стр. като не срещам череши, ягоди и т.н. плодове се чудя дали са разрешени  newsm78
И за да не се объркам с двата режима - след обяд може ли да се консумират плодове или е за предпочитане да се избягва следобедно хранене?
Благодаря и много минуси на всички!

Чакай ме!И аз ще дойда тук август Hug
 Относно плодовете които не виждаш в списъка можеш да ги хапваш до 12ч на обяд.След това не.Желателно е за по-добри резултати да не похапваш следобед плодове, но ако много ти прималее може.Както при 90 дневната.Успех и дано достигнеш скоро целта си Hug

Специални поздрави на Жани!Давай Жани все в този дух! Hug Heart Eyes  bouquet

# 32
здравейте, момичета, никоя ли няма да ме светне относно семките, може ли с тях да залъгвам глада си, Кашарел, как си отслабнала толква с 90 дневната, аз не можах и като попаднах на този форум реших да пробвам, коя според тебе е по-ефикасна?
з. вафла Мура с кафе, 0. и в. ще ги месля.

# 33
maxell , не мога да ти кажа кой режим е по-ефикасен.Според мен и двата са страхотни.За себе си съдя по 90 дневната, за системата по резултатите на момичетата тук.
 Ами как, спазвам режима и така отслабвам.Няма някаква тайна Laughing
 Семки може да хапваш до 12ч на обяд, но според мен няма смисъл, тук закуската е стабилна.

# 34
Здравейте, момичета и  момчета  Hug
Като жена с "голям житейски опит" съм разбрала, че не винаги в споровете се ражда истината...Така, че нека да оставим назад недоразуменията и ръка за ръка да продължим напред  Peace Тук сме се събрали за да си помагаме по пътя към една обща цел и мисля, че най-важно е да запазим добрия тон. Винаги ще има нови попълнения  /и това е добре/, които ще имат въпроси и не винаги ще са наясно с нещата  Rolling Eyes , но затова сме тук - за съвет и взаимопомощ   friendship
По въпроса за плодовете - които не са рарешени, може да си хапвате на закуска  thumbsup
Максел, ядките също може на закуска, но е желателно да са сурови, а не печени. Може замяната да стане постепенно и да си ги прибавяш примерно към овесени ядки или корнфлейкс с мляко - хем полезно, хем приятно  Grinning
За количествата на храната - всеки сам си решава , но рязкото намаляне на порциите няма да доведе до нищо добро. Щом започне нормално хранене, не само ще се получи застой, но могат и кг да се качат  Sad  Когато при мен се получи застой намалих храната, изместих вечерята по-рано , но нищо не помогна...Явно, всичко е въпрос на време и пренастройване на организма, при всеки е различно...Така, че най-важното е да не се предаваме и всичко ще си дойде на място.
Спирам вече, че доста дълго се получи, за което се извинявам  Heart Eyes
Усмихнат и системен ден  ви желая  newsm51  

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 09:27 от b0bby63

# 35
Здравейте  Hug Hug Hug
Тези дни не съм влизала и нито съм чела, нито писала  Embarassed Даже началото на темата съм изпуснала- Бебоче благодаря!
Четох малко в края на миналата тема и видях прекрасният резултат на Сиси- браво, искрено ти се възхищавам Hug Още мъничко остана  Hug
Иначе съм си системна, но не правя упражнения- в понеделник мъжът ми заминава в командировка и се надявам да имам повече време.
Менюто ми за днес е :
з: сандвич с шунка и кашкавал
о: миш- маш
в: още не знам
Лек ден   bouquet

# 36
Гутен таквозен, дами и господа!!!

Bobby63 - подкрепям с 2 ръце!!! Напълно съм съгласна с теб и няма какво да добавя повече!!!  Hug Hug Hug

За новопристигналите - имам книгата сканирана, който желае нека ми прати мейла си на ЛС и ще ви я запратя с най-голямо удоволствие!!!  hahaha  Joy smile3532

За отчета - днес нови -500гр или официално -18,1кг  smile3501  smile3534  newsm44  newsm10
Зумбясвам в собствен ритъм от 10 сутринта  newsm44 newsm68   bigdance2

Относно порциите - без да се връщам на темата, днес ме осени свише следната идея - в събота и неделя/конкретно миналата седмица/ си кютах кротко у дома, в резултат на което си проспах младините, хихихихих  hahaha Т.е. ставах късно и двата дена към 11, закуско-обядвах и после чак вечерях, НО това ми правеше само по 2 яденета на ден!!! РЕзултатът беше едно хубаво задържане!!!  Започнах да вървя надолу отново от понеделник, тъй като пак минах на 3-разово хранене!!! Та тънката ми мислъ е - по-малкото ядене не води до отслабване, поне при мен!!! Не говоря за размера на порции, не ме разбирайте погрешно, но е абсолютно задължително да се хапва поне 3 пъти на ден!!! Изпитах го на собствен кантар!!!!  hahaha  Joy  bowuu

Steletu - ай смения я таз линийка най-накрая, ве4е си под 116, не се крий!!   bouquet  Peace  Hug

Да ви нагушкам всички и да ви пожелая само положителни емоции и отрицателни кантарни новини!!!  goodscale  smile3525  newsm51

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 12:01 от divimo -66,8

# 37
Добър ден и от мен.
Сутринта не сервирах кафе, затова се реванширам с една шкембе чорба   chef
Да ви е сладко
Относно спора - моля първо четете първа страница. След това питайте. И както редактирах, сега пак да кажа - което не е разрешено за обяд и вечеря МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ ДО 12 НА ОБЯД - семки, бонбонки, череши, ягоди, праскови и всякакви други, които липсват от списъците за обяд и вечеря са преди 12. И на мен ми омръзна през пост да чета грешни комбинации и тъпи въпроси Peace
Отчет за днес
З: пица, парче руло
О:руло Стефани, зелена салата
В:салата домат, краставица и извара

П.П. Моля никой да не се обижда, просто казвам това което е в действителност Hug

# 38
Здравейте минусчета Hug
Бебок ще се почерпя от обяда ти Crazy
Към новите системки, които се чудят относно някои храни дали могат и кога да се ядат. Ето цитат от увода. Бебока го дописа и се надявам да е по-ясно така Peace

Ако някой продукт не е в списъка на разрешените храни за обяд или вечеря, това не означава че сме забравили за него, това означава, че за обяд и вечеря не е позволен!!!
Т.е. ако се чуди например някой дали може и кога да хапва пъпеш, праскова, банан, фъстъци, орехи и т.н. поглежда първо списъците с разрешените храни за обяд/вечеря и ако не открие продукта който го интересува значи, че същия този продукт може да го хапва само на закуската (т.е. до 12ч....но най-добре да е заедно със закуската и след нея да има полагаема пауза от ядене за да се обработи добре хараната)
Дивимо мога само да кажа БРАВООООО!!! Hug Все така ад те радва кантара мила Hug
Кашарел радвам се, че освен че ни четеш се и разписа. И макар, че не пишеш и в момента не правиш системата знам, че си на ясно с всички правила и без проблем от август ще можеш да спазваш всичко по правилата. Успех до финала на 90 дневнта Hug
На всички новодошли при нас-добре дошли и успех Hug Да напомня-в увода са отговорите на въпросите ви. Прочетете няколко пъти добре увода преди да попитате тук  bouquet

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 14:04 от janeta*

# 39
Здравейте!Започнали сте нова тема-страхотно и благодарности към Бебок!Аз се придържам към системата,но съм в МЦ ,чувствам се нещо подута,не ми е конфортно,сигурно и резултата в понеделник ще е плачевен SadЗа днес
з.ръжени сухари,шунка
о.пълнени пиперки с кайма на фурна и бял сос,половин домат и пресен чесън.Обяда го направих като се върнах от работа-някъде към 14.30-14.45ч.-малко късно,но нямаше как-може би и затова бях по-гладна от обикновено.След малко ще си направя нес кафе
в.кисело мляко или сух таратор,или само краставица
Днес съм много зле с течностите-до тук съм изпила само около 200 мл,което е ужасно малко.Интересното е ,че и жажда не изпитвам.Сега обаче отивам да се наливам.Чао.Желая новата тема да прелива от минуси  и радости! Hug

# 40
  • София
Момичета, надявам се приемате нови членове към вашето клубче? Grinning
Мотивирах се от успехите на момичетата от нашата отчетна тема - Сиси, Джил, Евита и реших и аз да се присъединя.

За първи път ще пазя диета, отдавна се чудя, но тъй като много бавно свалям килограми , а морето приближава, и затова съм тук.От само себе си  свалих 4 килограма, но имам още 7, надявам се с някакъв режим да успея да се справя.

Успех на всички вас  Hug

# 41
EliG добре си ни дошла, разбира се че приемаме нови Hug Прочети хубаво увода, самонавий се и на 100% системност ще успееш Peace Началото за няколко дни ще е трудно заради ранната и специфична вечеря. Но с това се свиква за няколко дни. Успех Hug

# 42
Здравейте и от мен!

Днес мога да дам отчет, защото си имах 3 хранения. Напоследък бяха две, защото като съм с детето навън и някак обяда ми минава с кафе.
з. 2 мекици
о. салата домати и краставици
в. ябълка и мнооого вода!

Знам, че вечерята е малка, но обяда ми беше по-късничко.

Дивимо - мацко, моя кантарев е гей и тук 2 дни ме изнервя. Като видя цифричката ще си я сложа, ОБЕЩАВАМ!

А относно сравнението с нелицеприятни за мен хора - мацки, не бяхте вие тук в темата. Сега ще я издам. Дивимо беше (в лапацалника). Като ми каза на кой приличам с тези хокания  и направооо #2gunfire #2gunfire и за това реших да пусна едно "ХизФинете" Joy

Дидка, Адаш и всички хубави системки  Hug

# 43
здравейте,
и аз да се отчета за днес
з-2 филии с лютеница и сирене
о-пиле със зеленчуци
в-салата от домат, краставица и печена чушка

аз вече свикнах със системата и мисля, че не ми е проблем. Бях решила ако ми намалее кърмата да увелича храната, но засега всички си е нормално.
Аз съм на системата вече 5-ти ден. Кантара ми всеки ден е с точно -300гр. Grinning
Но в понеделник ще видим как ще е общия отчет

Приятна вечер на всички Hug

# 44
Steletu -  newsm48  smile3534  smile3532 - ще ме умориш!!! Ако твоя гей съ упъвъ, ела ми на гости в офиса, моят ве4е отдавана е хетеро и само ме радва!!!  smile3533 smile3534 newsm08
ЖаниииHug Praynig Hug Благодаря, да ти се връща!!!!

Аз да си призная - вечерях в 18,10, 4е дотогава имаше едни 4и4кови-4ервенотиквени4ков4ета в офиса и нямаше мърдане  smile3505 , но пък ядох само 2 пар4ета пе4ена риба и вси4ко си е по правилата  Oha! НОООО< ще се проверим утре, дали 10мин след финалния 4ас са фатални, хихихихихи   bouquet

Айде мляс-мляс и ФНИМАВАЙТЕ, че минавам на обиколка с бухалка и катанец - кой го видя в хладилника "ТУП и КЛЮЧ" та до утре ще си седи на прохладно!!!
 hahaha Joy smile3532 smile3508

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 19:10 от divimo -66,8

Общи условия

Активация на акаунт