"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 977
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • USA
Бебок, мерси за темичката  bouquet!

Сиси, знам, знам, че имаш да сваляш още килца преди тези допълнителни 5, но те изобщо няма да ти се опрат и затова не ги споменах Wink Hug.

Лек ден на всички и никакви прегрешения Heart Eyes!

# 16
Стелуту подкрепям те с две ръце Peace
Наистина забелязвам, че много се хранят ограничено, забелязвам лишаванеот едно от храненията, както и задаването на едни и същи въпроси. Всичко е в увода. Хранете се така, че да се почувствате сити Peace

Отчет за днес:
З:малка принцеса с кайма и извара, 2 ръжени сухара с пастет, нескафе и малко след това един сладолед Crazy
О: 2 ръжени сухара, голямо парче сирене и 3 домата
В: "Системната шопска салата на Бебока" и 1/2л. айрян

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 18:00 от janeta*

# 17
Мама на Марти НЕ ям защото не съм гладен.

# 18
Мама на Марти НЕ ям защото не съм гладен.
Мама на Марти те е посъветвала с най-добри чувства. Това, че пропускаш ядене не е добре. И ако го правиш то това НЕ Е СИСТЕМАТА. Всички, които се борят с излишни кг. знаят, че глада е лош за отслабването. Организма трябва да получава храна за да не се блокира процеса на отслабване. Така, че се постарай да не пропускаш хранене и да ядеш нормални по големина порции Peace

# 19
Сиси благодаря за саветите. Hug Hug Hug newsm10 newsm03

# 20
janeta повече няма да пропускам ядене. smile3503

# 21
iagoda - Ако никой не е пубикувал нищо след теб, а ти искаш да допълниш, използвай бутона "Редактирай"!

# 22
Охооо, с нова темичка сме значи...Бебок, мерси   bouquet
Да вляза и аз в редичките на отчетените: з.-  елдени макарони със сирене, локум
                                                                                о.-  сбински кебап с ориз, 3-4 сушени сини сливи
                                                               след обед - 1 ябълка
                                                                                в.- риба тон с лимон
Дивимо , Нади -  smile3501 smile3501 newsm51

За всички - само големи минуси да виждаме в тази тема  newsm10

Лека и системна вечер   love001

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 20:23 от b0bby63

# 23
След едно сравнение с нелицеприятни хора за мен пиша само за да се извиня за тона си!

Продължавам да смятам, че когато спазваш даден режим трябва наистина да го спазваш, но всеки си знае възможностите!!!  Peace

Лека вечер!

# 24
Здравейте!Според мен е добре да се прочете книгата ,защото има още неща,които могат да се научат за системата,а и специално мен ме стимулира.Но всеки сам си преценявя.Ето го и моя отчет
з-кис мляко с овесени ядки
о-пържола
в-салата-шопска

# 25
Нещо започвате да се сърдите за глупости  Tired какви нелицеприятни хора, какво толкова е станало? Кой не спазва режима? Аз не виждам проблем в количествата, кой колкото му се яде.

Отчет за днес
з. ягоди, кайсии и хляб  Crazy
о. голяма салата с гриловани зеленчуци и малко салам
в. таратор и ябълка

Менютата са ми еднообразни, ако ви притеснява това няма да ги пиша, аз по принцип си ям много салати и месо, проблема ми е в сладкото и в хляба, от там качвам.

# 26
  • Пловдив
Момичета, няма ли начин да се "излъже" часовника?! Например денят да започва от 15ч. Не е ли важно в крайна сметка кога си лягаш да спиш и кога ставаш  newsm78

# 27
След едно сравнение с нелицеприятни хора за мен пиша само за да се извиня за тона си!

Продължавам да смятам, че когато спазваш даден режим трябва наистина да го спазваш, но всеки си знае възможностите!!!  Peace

Лека вечер!
???? Мен ли имаш предвид? Нещо не мога да схвана?
Толкова ми е приятно в темата, всички са супер дружелюбни... Hug
Единственото, което казах ече все още не съм прочела цялата книга. Това не означава, че няма да я прочета. Даже почти съм я привършила. Какъв е проблема да започна режима след като съм изчела инфото и  засега не съм се отклонявала от принципите??!
менюто ми за днес
з-сандвич с кашкавал
нескафе, фреш
о-таратор
в-пилешки пържолки на фурна

# 28
Здравейте и от мен,
з.принцеса с кайма
о.царевична питка
в. пилешко месце на грил
добре ли е , смятам чак в понеделник да стъпя на кантара, попитах могат ли са се консумират печени семки и по кое време, на всички с минусчета поздравления.

# 29
Здравейте момичета  Hug ,
февруари бях на системата, свалих два кг. и последва задържане. Тъй като положението беше критично преминах към 90 дневната диета, където се избавих от 6 кг.
Сега имам още 6 излишни кг и реших да се завърна тук. Мисля, че съм наясно с принципите, но на 1 стр. като не срещам череши, ягоди и т.н. плодове се чудя дали са разрешени  newsm78
И за да не се объркам с двата режима - след обяд може ли да се консумират плодове или е за предпочитане да се избягва следобедно хранене?
Благодаря и много минуси на всички!

Общи условия

Активация на акаунт