"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 092
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,моля кажете как да си сложа линийката Thinking

Ами ето сайтове с линийки: http://mirimanova.info/forum/index.php?showtopic=150
Избери си, направи си я, изкопирай й линка и го сложи тук в профила си, където пише "подпис".

# 676
Много ти благодаря!!!!

# 677
Много ти благодаря!!!!

За нищо! И добре дошла в нашата бойна дружина!  Hug  Grinning

....

Момичета, да ви се оплача - тия лястовичи гнезда хич не ми се отразяват добре на вечеря.  Crazy
Адски са ми тежки, солени и мазни - явно от каймата. Вече ще избягвам да ги ям вечерно време. Направо ми се гади и непрекъснато ме кара на вода - вече изпих 4 водни чаши след вечеря.
По-добре да си бях опекла риба или пиле, отколкото тая кайма.  Sick
Или пък, ако реша пак да ги правя тия гнезда, ще си избера месо и ще помоля да ми го смелят.
В готовите кайми като знам колко сол и сланина тъпчат...

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 21:15 от Анонимен

# 678
 HugБлагодаря зя приведствието! радвам се,че има с кой да споделям успехи и провали по трънливия път на отслабването.Аз имам много излишни килограми,с които борбата ще е дълга и трудна,но за начало съм си поставила за цел постигане на двуцифрено число на кг Simple Smile,но се надявам да успея някой ден да достигна 65-60кг,надявам се че това ще спомогне бебеправенето Grinning.Понеже нямам медицински причини това да не се получава,решила съм,че проблема е в килограмите,за това трябва да ги #2gunfire Laughing

# 679
но се надявам да успея някой ден да достигна 65-60кг,надявам се че това ще спомогне бебеправенето Grinning.Понеже нямам медицински причини това да не се получава,решила съм,че проблема е в килограмите,за това трябва да ги #2gunfire Laughing

Успех, миличка!  Hug
Естествено, че ще стане - после ще имаме едно "системно" бебе!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 21:40 от Анонимен

# 680
Жасмин аз точно по този начин си правя кисело мляко и сирене.Купувам си домашно мляко докато е още топло ,докато го издоят и то вече е в шишето ми сложено.Така,че нямам проблеми със сиренето и кис.мляко.
Абе зачудих се много значи не може картофи с месо,а ориз може.Тука почти се спазва РХ.
Но малко по особенно  е,не е точно както РХ и нека не обърквам новите момичета.Спирам!
А за тия лястовичи гнезда ,незнам щом ти се пие толкова вода сигурно е бъкана с разни Е-та ит.н
и на мен ми се е случвало.
Аз за това съм на този принцип-пиле,риба,св.месо охладено,пиле охладено,дробчета newsm78 не много,кашкавал.Каймата тук при нас носят от Русенско с.Николово и е много хубава.
Иначе тия Наденици варени,кремвирши,пастети всичко съм изхвърлила,майонези от моята кухня.
Вземам си пършута-Италианска или Германска.Но такива Леки,Народни -мерси.Ако ще и да ми ги четат от тия фирми,но когато се научат да слагат истинско месо и прилича на истинско -тогава ще си купя.!!!
Между др. в нашия град  в далечната 1994 год. имахме кланница.Итогава живеехме с моя мъж във В.Търново.Когато сме си идвали съм носила в Търново на приятелите ни и те си казваха тежката дума,че такива салами итински дори във Търново няма.Така,че се замислете newsm78
Писателката Екатерина си го е казала постепенно да вкл.качественни храни, а ненужните да ги премахнем.Нещо такова беше.Ще ме извините ,но още не съм я поръчала изчаквам понеделника и за това така го написах,а не точния цитат!Ще ме извините!
Та така де тия колбасарски истории,пастети вън от кухнята ми! #2gunfireСамо като си преставя пастета от какви глупости го правят,не вода ами цяла водоноска ще изпиеш!

# 681
Прошуто и хамон и аз много обичам - от това си струва да се купува. Мерси за идеята!  Peace
За картофите и ориза - ами те са различни видове растения - едното е житно (зърнено) растение, другото е кореноплодно растение. То по-скоро е чудно защо може ориз с месо, а не може пшеница (в макароните) с месо, като и оризът и пшеницата са житни, ама нейсе...
Щом рускините казват, ще ги слушаме! Щом свалят по 40-60 кила с точно изпълнение на системата - ще го правим и ние - четем списъците, мислим, изпълняваме (и питаме само в краен случай).  Laughing

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 22:15 от Анонимен

# 682
Добър вечер и от мен.
Днес не бях особено системна
З:2 сухара, пастет, домат и шпеков салам, малко парче ябълков сладкиш
О:Пиле фрикасе с1 сухар
В:1 парче баница и 2 дребни сладки Blush
Табличката е готова за утрешния отчет - нямам търпение да дойде утре да отчетем много минуси Hug
Преди малко започнах малко по малко да систематизирам нещата. Ето това направих до сега https://docs.google.com/document/edit?id=1mrfSpeR2TZp9VpeA_331uW … tSVwQZN1voBHN0fE# - щеше да е и още ама ми заби Гугъл док-а

# 683
Ще ги слушаме и ще бъдем последователни и ще постигнем целта си.Боже Praynigчудя се дали ще ги смъкна тия кг.Не си спомням откога не съм била 60 кг и как ще се чувствам,за колко време ще успея?Това са въпроси ,които си задавам.Дори и за 8-9 месеца да смъкна 10 кг ще е добре.Аз не бързам за никъде.Така бях и с 90 дн.но там не си поставих цели до колко.
Но тука твърдо съм решила 60 кг то ако не 60 поне 62.Това ми изчисли калкулатора та дори 57 newsm78 ooooh!
Не ще ги слушами рускините ,че иначе няма оправия!Хайде милички  ще ви оставя и отивам да простирам hang.Закуската ми е готова за утре и обяда!
БЕБОК 86 до тука чудесно си се справила мила браво!

# 684
  • София
Момичета, аз не успях да вечерям, защото се прибрах към 21ч... много ли е фатално?

# 685
Преди малко започнах малко по малко да систематизирам нещата. Ето това направих до сега https://docs.google.com/document/edit?id=1mrfSpeR2TZp9VpeA_331uW … tSVwQZN1voBHN0fE# - щеше да е и още ама ми заби Гугъл док-а

Благодаря ти за труда! За съжаление, аз нямам никакъв опит с пускането на теми и не мога да помагам.  Embarassed
Момичета, къде изчезнахте, бе - тук пишем само новите тия дни; къде се изпокриха старите системки?

# 686
Добър вечер и от мен!
Отчет за днес:
З:2 филии пълно зърнест хляб със сирене, кисело мляко с овесени ядки, кафе
О:пилешка пържола със салата домати и краставици
В:ориз със зеленчуци
Днес нещо забравих плодовете, ама..... Embarassed

# 687
Менюто днес:
з. - фрапе със захар
о. /чак към 14 ч., тогава се прибрахме/ - 1 купичка пилешка супа с малко сирене и 1 чиния зелен фасул
в. /към 16.30 ч./ - доядох на детето закуската - малко под 1 филия сиренка.

Забелязвам, че ми се пие повече вода, въпреки че не ям след 17-18  ч., което много ме радва.

Сега вечерта се претеглих - 0.400 кг надолу за 1 ден само. Доволна съм много и неяденето вечер не ми тежи, единствено, когато излизаме вечер с приятели и всички около мен нагъват, ми е малко терсене.

Опитвам се да отслабна от февруари. Тогавав започнах да свалям именно с неядене вечер, но след 17 ч. Така за около 3 дни свалих първите 2 кг. После започнах да вечерям пак късно, но лека-полека и без да връщам нищо до края на април свалих 7 кг. Не са много, но са свалени без никаква диета, просто ограничаване по малко и велоергометър. Последните два месеца се отпуснах, зарязах велото, но не съм качила, просто не свалям.

# 688
  Асе, закуската ти е много оскъдна.., вечерята не е системна.

# 689
Момичета,какво ще кажете за това:
З: 1 сандвич със шпеков салам и кашкавл в пресата(т.е.-с 2 филийки хляб)
О: салата от зеле с моркови-към 15ч.+3-4 кайсии
В: 17:30-малко зеле,печено на фурна,дамо с домати и подправки,без месо

Относно динята,аз понякога вечерям само с диня и има доста ободряващ ефет.

Общи условия

Активация на акаунт