"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • USA
eplauz, добре дошла и ти пожелавам от сърце успех с бебеправенето! Кайсии не може след 12 часа Simple Smile.

Жасмин , сигурна съм че старите системки ще се появят утре сутринта за отчет Wink Simple Smile. А за изварата- в началото не издържах на глад след 18 часа и постоянно си я хапвах, че ме засищаше повече и така сигурно цял месец, сега вече не мога да я гледам Sick, та затова не си взимам. Но пък към динята мога да прибавя освен кис. мляко и една чаша прясно мляко, пак е нещо.
Жасмин, Джиджи, много ми е приятно да ви чета Grinning.

Да ви кажа, взе изобщо да не ми прави впечатление, че не се храня след 18 часа, чак не е за вярване Shocked. Дори и любимите ми шоколади и подобни не ми се ядат Party.

Менюто за днес ми беше:
з: елда със сирене, захар и масло, 100 гр.шоколад
о: 2 яйца на тиган, шопска салата, 9 маслинки, 3 сушени сливи
в: салата от домат, краставица и чушка, кисело мляко

Пожелавам на всички утре големи минуси и лек ден Hug Hug Hug!

# 691
  Добро утрооооо.Как сте дами?Минусите как са?Хайде на отчет! Hug
 Аз в МЦ официално днес, детето спи и не мога да се премеря , но съм с тлъст плюс.
 Заповядайте на кафе и закуска:

Усмихнат и системен ден ви желая!

# 692
Добро утро, мили системки! Hug

Четох ви, но не ми остана време да пиша.. че пътувания, багажи.. ще гледам тази седмица да не е така, че вие сте много важна брънка в колелото! Hug
Тази седмица имам само -100 гр. така че според моя кантар съм все още 70,600. Убедих се, че тегли с около минимум 500 гр. по-тежко, защото вече втори кантар го доказа и на този тук видях 6-цата, но аз си имам взимане даване само с моя! А и е прав да ми се сърди, защото имах няколко по-разпуснати дни и очевидно ми се отразиха, макар че не съм прегрешавала след 18, нито пък съм яла напр. сладки неща след 12, но различното от обичайното беше, че се случваше да хапна повече от веднъж до 12, също хапвах несистемни плодове през целия ден и повечко количество на обяд, случи се и за пръв път да хапна за вечеря домат, краставица и сирене, та може и от него да е. Simple Smile
Да си кажа, че вече няма да се отпускам, защото точно на финала е най-тъпо да го правя, ама а де.. и тази седмица ще гледам да съм изцяло системна, ще се върна към процедурите и гимнастиката.

eplauz, добре дошла и успех във всичко!!
Кашарелче, бързо да си заминава МЦ-то, заедно с плюса!

Хубав минусов понеделник пожелавам!! Hug

# 693
Кашарел мерси за закуската и кафето!Ще поднеса и аз една,че доста народ сме тука! Laughing

Закускат я направих и си пия сутрешното кафе.Отчет в кг не мога да дам,защото кантара ми не е електронен!И това ще стане скоро време.Снощи с домочадието го обсъждахме!
Желая ви приятна и много спорна седмица изпълнена с много минуси и усмивки!

# 694
Добро утро  Hug
За отчета 57 съм заковала аз  Grinning но продължавам със спазването на системата Peace

eplauz, добре дошла и успех, незнам какви са ти били порциите, но ми се струва, че малко ти е яденето, така няма да издържиш дълго. За кайсийте вече са ти казали, преди 12 може.

# 695
Момичета,какво ще кажете за това:
З: 1 сандвич със шпеков салам и кашкавл в пресата(т.е.-с 2 филийки хляб)
О: салата от зеле с моркови-към 15ч.+3-4 кайсии
В: 17:30-малко зеле,печено на фурна,дамо с домати и подправки,без месо

Относно динята,аз понякога вечерям само с диня и има доста ободряващ ефет.

От обяда махни кайсиите, изяж ги сега, на закуска.

За обяд си изяж зелето с моркови заедно с някакво месо - но печено или варено, може и на скара, може и кюфтета. И изпий една чаша айрян.

За вечеря зелето е добре, но хапни още нещо към него. Или плодове (ябълка, диня, сливи, сушени сини сливи, киви, ананас) ; или нещо млечно - примерно 1 кофичка кисело мляко.

3-те хранения трябва да са равни по питателност, а и достатъчно големи, за да се наядеш до насита - иначе няма да имаш добри резултати. Ще свалиш бързо няколко килограма и ще започне застой.
По-добре си хапвай добре, но храни по системата (разбирай - здравословни), отколкото да ядеш като пиле и да си провалиш режима с някой срив от прегладняване.

# 696
Аз днес съм още минус 300 грама, станаха точно 3 килограма от началото. (т.е. за 11 дни)

А вчера се натъпках с кюфтаци и макарони, толкова ми беше тежко, мислех си, че днес ще съм в плюс, а то гледай - минус и то нелош! Grinning
Даже упражненията не успях да си направя вчера (ама чистих и събирах багажи, ако може да се приеме за упражнения), само жуленето с кафе и мазането с мумио не пропуснах.

-----

Да ви кажа, взе изобщо да не ми прави впечатление, че не се храня след 18 часа, чак не е за вярване Shocked. Дори и любимите ми шоколади и подобни не ми се ядат Party.

И аз така.  Shocked
Ама хич не ми се е дояло, нито съм хапнала сладко тези 10 дни.  Shocked
А аз съм шоколадо-маниак по принцип, сладоледи също много обичам...

-----

Сиси, то накрая е най-бавно и трудно! Виж самата Мириманова какво разправя - първо свалила 40 кила за 4 месеца, другите 20 кг. ги е сваляла година и половина, като е имала застои от по половин година!!!
Така че не се предавай - на организма ти му трябва време да си "премисли" килограмите, да не мислиш че му е леко да се осъзнае какво става и къде са му зачезнали толкова много сланинки.  Laughing

------

Джиджи, пак ме уби с тая закуска - откъде ги вадиш тия вкусотии, не знам!

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 13:06 от Анонимен

# 697
Добро утро сладурчета,

Хич не ми остана възможност да ви прочета тези дни, но забелязвам весело раздвижване на темата. Hug

Отчет ми за тази седмица е -600 гр. и вече съм 58,9 кг. За съжаление тези килограми ги запецнах още миналата сряда и не мърдат и не мърдат. Ужасно досадно. Подозирам, че съм си стигнала до някоя психологическа граница. Пък и малко бях занемарила разходките тези дни, защото щерката се опитваше да се разболее. Та, днес си взимам бележка и отивам да раздвижа дупе по софийските улици. Дано не стане много жега.

Вчера менюто ми беше: з. бисквити, мляко с нес, шоколад; о. порция пилешки дюнер (само месото) с малко домат и лук; в. не успях да се прибера на време.
Днес планирам: з. бисквити (мале божествени са), мляко с нес, шоколад, малко пъпеш; о. тиквички с кисело мляко; в. диня

Ще пека плоския хляб на Сиси, та може да добавя към обяда и парченце хляб.
Целувки и дано да видя големи минусчета днес.

# 698
Да се похваля - тази сутрин кантарът показа още 600 гр. надолу, тоест от началото на диетата - от 02.07, за 3 дни съм свалила 1 кг.

Крисси, знам, че вчера не бях системна, защото сутринта нямахме никакво време и се изстреляхме навън с детето, следобедът беше същото, то аз всъщност не вечерях, ами доядох на малкия закуската, иначе нямаше и да вечерям.

Днес ще съм системна - за закуска съм си приготвила 4 сухара с пастет, 2 реда шоколад и нескафе с мляко и захар, за обяд- жълт фасул със сирене, за вечеря - шопска салата. РЕЖИМНО ЛИ Е?

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 23:44 от asja

# 699
Добро утро и от мен - аз отчитам 74, 5 или 1 кг надолу и -7 см от цялото тяло за 8 дни (не меря гръдна и ръце).
Каш скоро да си заминава лелката, че да отчетеш - Hug
На всички с минуси - честито, на тези в застой - следете си обиколките Peace
eplauz първо добре дошла Hug. Второ - другите вече са ти казали за порциите, не превръщай системата в диета Peace
Джижи, Кашарел благодаря за закуската и кафето. Аз тъкмо изядох моята ( с малко помощ и от детето Joy)
З:2 ръжени сухара, пастет, 1 домат, 3 парченца( колкото 1 хапка) сирене, 5 парченца шпеков салам ( аз изядох 3, а детето ме набута с 2 Joy)
О:Имам пиле фрикасе от вчера
В:Не съм решила, ама май ще готвя зелен боб, та сигурно това ще вечерям

# 700
  Браво за всички минуси!

Бебоче, аз съм +200гр от отчета миналия понеделник.Можеш да ме отбележиш.Щях да имам още -1.500, ама ми дойде и всичко отиде по дяволите.Нищо, другия понеделник Laughing

# 701
Днес ще съм системна - за закуска съм си приготвила 4 сухара с пастет, 2 реда шоколад и нескафе с мляко и захар, за обяд- зелен фасул със сирене, за вечеря - шопска салата. РЕЖИМНО ЛИ Е?

Да.  Peace
Само в шопската салата сложи извара - рускините не дават сирене.   Confused

# 702
Днес ще съм системна - за закуска съм си приготвила 4 сухара с пастет, 2 реда шоколад и нескафе с мляко и захар, за обяд- зелен фасул със сирене, за вечеря - шопска салата. РЕЖИМНО ЛИ Е?

Да.  Peace
Само в шопската салата сложи извара - рускините не дават сирене.   Confused

Уф, мразя извара. Значи, няма да е шопска. Ще мисля нещо друго. Абе, рускините много ли са сигурни, че нашето нискомаслено сирене не става?! Хм...

# 703
Уф, мразя извара. Значи, няма да е шопска. Ще мисля нещо друго. Абе, рускините много ли са сигурни, че нашето нискомаслено сирене не става?! Хм...
Да, сигурни са. Даже успяхме и модераторките да ядосаме с това сирене. И за да не стават пак 5 страници обяснения - СИРЕНЕ МОЖЕ САМО ВЪВ ВАРИАНТ 7 И ДО 50 ГРАМА
Между другото като размесиш изварата със салатата не е толкова гадно, стига да не е кашкавалена, защото тя наистина е гадна. Аз ползвам тази

# 704
  • Бургас
Здравейтеее!  Hug
Да не си помислихте, че съм ви забравила или зарязала? Няма такова нещо. Чета ви редовно и много се радвам за успехите ви. Добре дошли на новите попълнения!
Аз от няколко дни се боря с разни болести и затова не пишех. Не мога да кажа, че съм била или не съм била системна, защото спазвах часовете за ядене, но като цяло не можех да ям почти нищо  Sad Имам минус, но не му се радвам, защото знам с цената на какви мъки се е получил. Вече съм 60 кг, но няма да ги отчитам, защото предполагам, че когато се оправя и започна да се храня системно, поне част от свалените кг ще се върнат.
Лек ден на всчики!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт