"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 074
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
АЛЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ, КРАСТАВИЦИ ПРОДАВАМ!!!! ЕФФФТИНО ГИ ДАВАМ!!!

eplauz - добре дошла!!!  Hug Hug Hug За ве4еря може "Плодове с мляко" или "Зеленчуци с мляко" или "Плодове и зеленчуци", но плодове + зеленчуци + мляко - НЕ!!! Откажи се от това което най-малко те вле4е!!! И успех със системването  Peace

За отчета - само онези смешни 100гр. от миналия четвъртък!!  hahaha Joy Обявявам официален застой!!!  bowuu  Моля за аплодисменти!!! Дотолкова добре ве4е се познаваме с господин Организъм, че просто си знаех - 1-ва голяма граница - 100кг и надолу!!! По повода реших да го коткам та да се освести по-бързо и днес увели4их порциите/по руски стандарт,, ммм четем четем, ако не пишем, хихихихи/- дойде ми множко да ви кажа, но...това е положението!!

На всички с минуси - БРАВОООО!!!
На всички с плюсове или застой - СПОКО!!! Шъ дЪ го бъдИ и нашто таквоз!!!  Hug Praynig Peace

Айде сега цунки-гунки!!!!

# 721
Благодаря зя отговора,divimo -66,8! Ще избера динята с мляко.А пак ли важи правилото 1-2 резена,или ?

# 722
divimo -66,8,поздравявам те за постигнатия резултат!Честно да си кажа,понякога съм много мотивирана,но понякога ми се струва невъзможно да стана например 60-65кг!

# 723
eplauz - благодаря, мила!!!  Hug Hug Hug Няма невъзможни неща!!! Дори не става въпрос за мотивация, а за последователност при прилагането на ве4е взето решение!! При мен въпроса с мотивацията се реши много просто - казах си 4е искам отново да съм 56кг, но не си поставих никакъв срок за това, не исках да се вкарвам в рамки от какъвто й да е характер!!  hahaha Joy И започнах много плавно и постепнно, цели 2 седмици влизах в системата - но за тези 2 седмици ми паднаха първите 4кг /1та седмица -3,1, 2та - 0,900кг/. Е как да не се мотивира човек?!! За това можем да говорим много, ако искаш пиши и на ЛС!!
Един съвет - когато никой не е писал след теб във форума, а иска6 нещо да допълниш, използвай бутон "редактирай"
[/i] Peace
   bouquet  newsm51 smile3525

# 724
Ооо, кого виждам? Дивииии  Hug  Heart Eyes
Пипвам те за кадем, че искам и аз така леко и бързо да махна 20 кила!!!
Ох, ако успея до края тоя месец да стигна до минус 10 (още само 7 кила), ще съм най-щастливата системка на земята!!!  Praynig
Август месец още минус 10.... Praynig
Останалото ще го сваля с фитнес и системстване по-полека.

# 725
ООООО, ЖАСИИИ!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За късмет давам да ме пипат  bowuu, А бой искаш ли?!  hahaha Joy Какви са такива сроци-мроци? Я споко, когато стане тогава!! Системвай и си свиркай, но не се пъни да гониш Михаля!!! Да не свърши света ако нещо заслабнеш за 4-5, а не за 2-3 месеца?!! Сега приоритетно си почивай и физически и психически  Hug  newsm51 smile3525  И за мен си почини тоже!!! Мое ли едно - две кила мидички, а?  Whistling

И още веднъж искам да ти благодаря за огромната работа, която свърши!!!   love001 newsm10 smile3501

bouquet newsm51 smile3525

# 726
Бе 4-5 месеца - то зимата ще дойде.... А то да си слаб зимата не е интересно!  Laughing
Ама на - късно ви открих!!! Що време съм пропиляла от зимата досега - можех поне едно 10 кила да махна.  Confused

# 727
Интересно е, интересно е!!! Има да цинкаш, кат сенегалец на Северния полюс!!! Да биеш кастентките, да ти посиняват ушите, да ти мръзне носа!!! Голем купон е да си слаб през зимата!! Запаси се и с камънье, да си ги носиш в ръкавичките, да не те отнесе виелицата!!!

hahaha  Joy smile3532 smile3533 newsm62 smile3534 fiuuuuuu tongue Hands Clap

P.S. - чета книгата за проблемите, според мен 2-те трябва да се 4етат паралелно!! Безценно е!! А и като посистемиш 1-2 месеца, изведнъж откриваш, че мисленето ти се е променило, хоризонтите ти са се разширили и вече те вълнуват различни неща!!!
Еххх, ако имаше вариант да я преведат и нея, но не би!! Поне за момента!!!

Хайде чао-бао-мяу за сега!!!

P.P.S. - Джижи, monica_bellucci, Сиси ♥♥, eplauz и 1 Гост преглежда(т) тази тема.   А що не пишете?  newsm78 #Crazy

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 19:17 от divimo -66,8

# 728
А дали да не напишем мейл на някое издателство, че има голям интерес към другите книги на Мириманова?! Може пък да се заинтересоват и да направят нещо по въпроса..

Браво на минусчетата!
Наде, надявам се, че вече си добре!
Боби, оправяй се, дано не е нещо сериозно!! Hug
Жасмин, о, не се предавам, и знам, че е нормално накрая така!
Джил, надявам се, че ще ти хареса плоския ръжен хляб, може да дадеш и на Инето да го пробва, Влади го харесва много. Wink
Бебоче, вече сме в Казанлък, каката ми е малко болничка, оправя се вече, но да не е вирус, така че да се оправи напълно и ще започнем да се виждаме.
Дивко, ние с теб вървим абсолютно еднакво по минуси, общото за миналия месец и сега за тази седмица по 100 грамчета. Simple Smile Heart Eyes Но викам вече да дърпаме напред пак! Особено ти! Hug

# 729
Много сте писали и се обърках на края!После ще ви чета ,а сега да попитам може ли салата от домати и краставица +кисело мляко около половин кофичка,че по-вече не мога да ям за вечеря?РЕЖИМНО ЛИ Е?Направо се обърках днеска с тая работа.
Мисля,че можеше бях си записала в тетрадката!То да не изтърва часовете се побърках с тая вечеря,късно ми е знам но късно си дойдох от работа.

# 730
  • София
Джиджи, може Peace

Момичета, аз вечерях в 19:30ч., че по-рано не успях.. ориз с домати без никаква мазнина, но имам и малко прегрешение Embarassed

# 731
  • USA
Здравейте Heart Eyes!

Джиджи, да, може Simple Smile.
Тази седмица имам -500 гр., дано като ми отмине МЦто се удвои. Вчера се теглих и имах още -500 гр. , но отчета е днес, така че не се броят вчерашните Naughty Grinning. Явно понеделник ще е деня ми с най-малък минус.
Но пък абсолютно всички дрехи ми стават, даже някои вече не са ми и опънати, но имам много леки паласки, които ако стопя тези 2-3 килца , ще изчезнат напълно.
Браво на всички с малки и големи минуси smile3501!
Сиси, в момента правя тиквички с ориз по твоята рецепта, дано ми хареса! Само че ориза не можах да го накисна предварително, просто в момента реших това да сготвя, но такъв ли един по-твърд от белия. За втори път правя нещо с кафяв ориз, първия път реших, че не е бил сварен добре, но сега изглежда сварен, а пак е леко по-твърд newsm78.

# 732
Ох мерси на всички за бързия отговор ! Hug  bouquet
после ще пиша ,че ще си приготвям за утре менюто!

# 733
Сиси - и аз същото гледах днес,  hahaha Joy Hug Голям смях!!! А дано дръпнем пак напред, че ти вече си на финала, ама аз се кумя още на някаква си келява 1/3  smile3532 smile3514

Иначе много ми харесва да си имам такова близначе в табличката   bouquet  smile3525 newsm51

# 734
Изчетох ви набързо и сега е мой ред да пиша.
жасмин намирам ги закуските,който търси намира Grinning ако това нещо можех да изям на закуска...
Да писателката го казва,че всеки сам си определя порциите,но не и да се гладува,защото ще настъпи застой.
Моето меню за утре ще бъде следното:
З-баница с мед,кафе,бисквитки на Мираж 2 бр./тая сутрин ги препуснах,защото нямаше къде да ги побера/
О-Запеканка с тиквички и картофи+2 фил.типов хляб/трябва хляба да си го смена грахам или пълнозърнест/
В-пил.бутче/само това/
Поправете ми менюто ако има нещо и утре вечер ще си го прочета,защото от 8ч.сме на работа и няма да мога да ви прочета сутринта.
Сега си мислих,като си купя кантара и ми покже 71-72 кг. ще започна от тия кг т.е ще навляза  в системата. newsm78
Днес щях да си поръчам книгата , но със Спидито ми стъпва на 17.лв и нещо.,че още не съм взела заплата,а мъжът ми утре ще взима.
Голям майтап беше с тоя кантар и с тая диета.Мъжът ми вика "Да ти имам диетата."
Друго не се сещам освен БРАВО на всички минуси!  bouquet
Ще взема да си направя за закуска някой път ЛУЧНИК много го харесах от 90 дн диета.
Малко згафих днес след обяд,ама да береш малини и изобщо да не си хапнеш ooooh! направо си жива мъка!
И така милички лека нощ ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт