Къде в Бургас 23

• 73 195
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • у нас
По Гладстон ок , но по Калоян не искам да знам какво ще е .  Crazy Заради ремонтните дейности на бул. Ботева ли е това?

предполагам. На Гладстон има знаци от дясната страна знаци за паяк.

# 511
  • Burgas, Bulgaria
оф момичета знам, че не му е тук мястото , ма да попитам-
ще ми се събота и неделя да забегнем и мъжа ми предлага до Резово да отидем-някоя от вас да е ходила на татък и да ми препоръча хотелче или нещо такова........ Tired

# 512
На Резово има сравнително малко хотели и къщи за гости. Не е като да няма, ама са малко. Повече са на Синеморец - там всяка къща дава стаи, всяка втора сграда е хотел. Преди 2 години бяхме тръгнали така семейно без резервация и си намерихме стая, а беше топ сезона.
Можеш да поразровиш из сайтовете и да звъниш по телефони да питаш дали има свободни места или да тръгнете  на късмет, все ще намерите нещо Peace
Синеморец-Резово е 10-ина км. и да не си забравите личните карти, че няма да ви пуснат - води се гранична зона и има патрул. И с фотоапарат задължително, защото има много красота нататък Flutter

# 513
момичета, да ви питам нещо, макар и много да не е женска работа Sad
Живея в нова кооперация на последния етаж, над нас има една мансарда и живущите там правиха някакъв ремонт, при който нарушиха цялостта на покрива (от тези с лепящите плоскости или хартии.. незнам точно как се казва). Сега строителя отказва да поеме гаранцията, която ни беше обещал, заради нарушената цялост и се налага да търся майстор.
Може ли да ми препоръчате някой, който наистина да си разбира от работата, че мазилката вкъщи започна да пада.

# 514
А да попитам да не би ул.Гладстон отново да е с двупосочно движение?

и Калоян  Peace

ул.Калоян все още не е двупосочна -поне засега,само ул.Гладстон отвориха в двете посоки. Peace

# 515
... а и ако случайно знаете къде продават такива балсами за устни http://www.body-basics.info/en/products/lip-balms/   newsm78 , че мнооого отдавна ги търся ма все не ги намирам

Такъв балсам си купувах пролетта от Кенвело  Peace

# 516
# 517
Момичета, къде има най-голям избор на пердета?

# 518
  • София
Момичета извинявайте за глупавия въпрос - но тази вечер кацам на летището в Сарафово в 1 през нощта. Има ли таксита или трябва предв да си организирам нещо ? Благодаря ви

# 519
Момичета, къде има най-голям избор на пердета?
Няколко страници по-назад в темата момичетата споменаваха магазин до Елпром.Иначе скоро гледах за пердета по големите магазини-в "Бриколаж" и "Баумакс" има,макар и неголям избор.В "Практикер" нищо интересно.Успех! Peace
Момичета извинявайте за глупавия въпрос - но тази вечер кацам на летището в Сарафово в 1 през нощта. Има ли таксита или трябва предв да си организирам нещо ? Благодаря ви
Доколкото знам летището има договор с определена фирма и таксита има денонощно.Дано някой информиран се включи с повече информация за цените.Приятно пътуване! Peace

# 520
ами има таксита на летището , но цените им са главозамайващи  #Crazy , затова ако искаш можеш да повървиш малко да отидеш до спирката и да си поръчаш такси по телефона защото аз като съм им казвала да дойдат до самото летище отказват , затова е по хубаво да отидеш на самата спирка ако искаш на лични , че да не е реклама да ти напиша номер на някое такси

# 521
  • София
Момичета мерси много за помощта . Но наистина е ужасно тъпо ,че не допускат и 'нормални' компании на бургаското летище. толкова ли е сложно да го регулират като в София

# 522
  • Бургас
Момичета , къде мога да намеря в Бургас шампоан на Мустела?

# 523
  • Бургас
Момичета , къде мога да намеря в Бургас шампоан на Мустела?

В повечето аптеки има козметика на Мустела.Зависи в коя част на града си.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт