Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 41 003
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Ха, този филм се бях отказала да го гледам, ама сега ще му хвърля едно око, да ги видя тези бисери.

# 31
Чудех се, чудех се какво да кажа, за да не е просто "запис", но.... с това ще си остана  Rolling Eyes

# 32
За да не е просто "запис" ще разкажа какво ни сполетя. Цялото семейсво бяхме в болница с ротавирус, всички деца заедно с таткото болни. Големите в мн тежко състояние ,само бебока му бяха добри изследванията. Естествено всички питаха Теди : " Не си ли голям да сучеш". Той добре че не говори,а и не разбира какво го питат  Grinning четири дни само baby_neutral
Само един млад лекар се произнесе положително:" той е добре и няма да се обезводни,защото суче". Това беше единствената храна,която не повръщаше. Доста трябва да се потрудят компаниите да създадат такова АМ hahaha

# 33
  • София
  Радвам се че бебока е бил добре, при каките ми и кърменето не помогна когато хванаха същия вирус на морето..

# 34
  • not found
Това беше единствената храна,която не повръщаше. Доста трябва да се потрудят компаниите да създадат такова АМ hahaha

Peace Точно така

# 35
За да не е само запис - от предната консултация педиатърката е за увещавала мъжа ми да ме накара да захранвам...и му говори на него, все едно мен ме няма...Та кърмата според нея от 4 месец за нищо не става (аз имах неблагоразумието да не дам сок на 1 месец, да не захраня на 3 Mr. Green) и все от тоя род. Днес отново сме при нея и ще видя какви ще ми ги говори Joy

# 36
Влизам да се запиша, че да не изтърва някоя култова реплика  Hug.

# 37
Та кърмата според нея от 4 месец за нищо не става
Хм... нещо взеха да свалят границата, то беше годинка, то беше шестия месец, сега пък четвъртия...  newsm78 Не върви на добре.

# 38
Големи жеги са mama_gali и вкисва кърмата.

# 39
Големи жеги са mama_gali и вкисва кърмата.
Joy  Joy  Joy
 Ми така де, я спрете кранчето и на есен пак.
 Запис и от мен.

# 40
онзи ден попаднах на някакъв тъпизъм, но показаха бременна кърмачка от 17хх. Глупостта беше, че някакви мъже я нападнали, изпили и млякото и за голямото бебе нямало, та починало от глад.  Crazy Е не, че не може от стрес да се получи, де...

# 41
  • София
ох, наистина големи идиотщини раждат главите на хората!
Поздравявам Шамс за инициативността! На мен сигурно нямаше да ми дойде на ум така да си защитя правата. Би трябвало всички така да постъпваме и то не само по въпроси свързани с кърменето. На съвсем друго положение щеше да ни е държавата...
А сега по темата- Трябваше да постоим малко в болница (дано никога не ни се налага повече  Praynig), та там имаше разпореждане за заплащане на дневна придружителска такса, с изключение на майки кърмачки. Е, оказа се, че аз не съм майка кърмачка, защото детето ми вече е голямо за кърмаче (на 10 месеца беше), нищо че още суче  JoyНе ми беше за таксата (не съм питала официално след като подразбрах мнението), даже с кеф си я платих че си тръгвахме, просто ми стана забавно как всъщност е рапространена идеята, че кърмачета са само новородените. Даже имаше и специално отделение за кърмачета (в смисъл за новородени).

# 42
Да следя Новия епизод.  Peace

# 43
Онзи ден една позната се изказа по повод на кърменето: "Утре малката става на 5 месеца и край с кърмата, и без това изцеждам едва 30 грама за 20 минути, само се мъча. И в понеделник съм на ракия със салата, че сега ми писна само бира да пия"
Иначе е съвестна - кафето го пие безкофеиново Mr. Green

# 44
  • София
Така ами! Ракията е жизненоважен и незаменим продукт за всеки човек, в частност младите майки, от който е немислимо да се лишат дори и за кратко време! Докато кърмата е някакъв секрет там, който докарва единствено проблеми и неудобства, все пак живеем в 21 век, измислени са прекрасни АМ, пълни с витамини и куп други полезни неща  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт