Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 834
  • 705
  •   1
Отговори
# 150
  • На точното място
Ами аз ги купих от аптеката , която е зад Билла в к-с"Изгрев" до китайския.

# 151
  • Варна
Аз също от известно време обмислям идеята за сребърна вода Peace Споделете каква точно марка използвате Simple Smile
Q-T, какъв спрей сребърна вода ползваш?

Ами, ползвах спрей на Аркол. Като отидох в аптеката и поисках сребърна вода, ме питаха спрей ли искам или шишенце. Аз взех и двете  Laughing Успех! Аз пръскам със спрея всеки ден, но от пиенето си почивам. Мисля обаче да направя още една серия с пиене на Аркол. newsm78

# 152
от днес и аз съм си взела сребърна вода и я започвам!

# 153
И моята сребърна вода пристигна днес и от утре я започвам. Имам само няколко питания:

1) Знам, че се приема 3 пъти на ден, но по колко - някъде чета по 1 супена лъжица, другаде по 1 чаена лъжица?
2) Преди, по време на, или след хранене се приема сребърната вода?
3) Как точно се приема - смесена с минерална вода, пие се направо от дозаторчето/лъжичката или по друг начин?
4) Как се приема външно - напоено тампонче и обтриване на лицето ще свърши ли работа? И колко често?
5) Последно - има ли някакви странични ефекти?

Съжалявам за многото въпроси, но не съм много наясно Embarassed  bouquet

# 154
  • София
Аз все почвам сребърната вода и все съм несериозна. Забравям да я пия по 3 пъти на ден.  Blush

# 155
  • Варна
И моята сребърна вода пристигна днес и от утре я започвам. Имам само няколко питания:

1) Знам, че се приема 3 пъти на ден, но по колко - някъде чета по 1 супена лъжица, другаде по 1 чаена лъжица?
2) Преди, по време на, или след хранене се приема сребърната вода?
3) Как точно се приема - смесена с минерална вода, пие се направо от дозаторчето/лъжичката или по друг начин?
4) Как се приема външно - напоено тампонче и обтриване на лицето ще свърши ли работа? И колко често?
5) Последно - има ли някакви странични ефекти?

Съжалявам за многото въпроси, но не съм много наясно Embarassed  bouquet

Man_7_Utd, аз не съм най-големия специалист, но аз правих така:
1. Ползвах капачката на шишенцето със  сребърна вода за дозатор
2. Някъде четох, че е добре да се приема 20 минути преди храна, а  също ако приемаш някакви лекарства, добре е да приемаш сребърната вода пак 20-30 минути преди лекарствата.
3. Момичетата по-горе препоръчаха да не се пие направо - можеш да изсипеш една капачка от сребърната вода в чаша с вода и я изпиваш.
4. Ако нямаш пулверизатор, мокро тампонче върши работа за обтриване на лицето.
5. Не съм забелязала странични ефекти при мен;  мисля и че никъде не се споменава за негативни ефекти.
Желая ти успех !  bouquet

Аз все почвам сребърната вода и все съм несериозна. Забравям да я пия по 3 пъти на ден.  Blush
bebsun, и аз имам същия проблем. Обаче моят малък трик е - поставям сребърната вода на място, където погледът ми попада често. Моето шишенце беше на видно място до кухненската мивка и така сутрин, вечер се сещам и си вземам дозата  Wink
  bouquet

# 156
Q-T, благодаря ти много за бързия отговор, още от утре започвам и дано има ефект Peace  bouquet

# 157
Само да кажа за сребърната вода, че в описанието пише да се държи на тъмно и да се разклаща преди употреба /това в случай, че някой не го знае Simple Smile/

http://www.arcol.hit.bg/

ВНИМАНИE !

Да се съхранява на тъмно !
Разклащай преди употреба!

# 158
  • Варна
Q-T, благодаря ти много за бързия отговор, още от утре започвам и дано има ефект Peace  bouquet
Желая ти успех!  Hug Не зная дали вече си прочела, но е добре да направиш серия от 20 дена и след това да си починеш. Пиши после какъв е ефектът при теб.
Амра е права - трябва да се държи на тъмно и да се разклаща преди употреба!

# 159
Здравейте! И аз вече от няколко месеца имам акне! От една седмица пия бирена мая, но още е рано да се каже дали има ефект! Какво мислите за Зинерит #Crazy Някоя ползвала ли го е ?! Hug

# 160
И аз от днеска започвам да пия сребърна водичка  Whistling

# 161
Аз от Аркол полза не видях Rolling Eyes За малкия миналата зима поръчвах от водата на Армакс, но не съм я пробвала в/у себе си. Тя не се разклаща преди употреба щото среброто било разпръснато във водата на не знам какви си микро частици и не се утаявало на дъното като при другите сребърни води. Затова и тя била по-ефикасна. Някой има ли впечатления от тази вода? Колебая се дали си струва парите.

# 162
Аз от Аркол полза не видях Rolling Eyes За малкия миналата зима поръчвах от водата на Армакс, но не съм я пробвала в/у себе си. Тя не се разклаща преди употреба щото среброто било разпръснато във водата на не знам какви си микро частици и не се утаявало на дъното като при другите сребърни води. Затова и тя била по-ефикасна. Някой има ли впечатления от тази вода? Колебая се дали си струва парите.
a скъпа ли е ?

# 163
Ами 175мл е и струва 10,20лв с включена доставката. По-скъпа излиза от Аркол.

# 164
искам да попитам някой имали отзиви за крема акне аут newsm78

Общи условия

Активация на акаунт